Ramadaa profilja

Ramadaa white blue white yellow blue  
  • Csatlakozott
  • 2014. július 14.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • láthatatlan †
  • Születési idő
  • február 09.
  • Kedvenc sztárjaim
  • Avril Lavigne Petrás János Paksi Endre Jacoby Shaddix Corey Taylor Craig Mabbitt Kalapács József Harrison Ford Mark Hamill Adam Driver Hayden Christensen Ewan McGregor

'Ameddig van fény, addig van remény. ' - Poe Dameron

Ramadaa
Utoljára aktív: 2016.01.28. 16:04Státusz módosítva: 2016.01.24. 18:06

Bemutatkozás


Üdvözlégy kedves idegen.


Eszti/Exti × 15yrs × rocker × i-d-i-o-t × jedi × p s y c h o p a t a × kawaii × 10. B egyetlen lány × unikornis × o t a k u × könyvmoly

Becsületes nevem Eszter, amit igazából rühellek, így marad az Eszti megszólítás. /mikor Leiner Laura -Bexi sorozata kijött átneveztem magam Exti-re. Hülye vagyok. / Februárban töltöm be a 16. életévemet. 166cm magas vagyok, 56 kg. Váll alá érő, természetes világosbarna hajam van. 2016. január 29-től fogszabályzós leszek. Kicsit félek. Így is idiótán festek, na de majd akkor. Bár mondjuk nem igazán tőrödök más emberek rólam alkotott véleményével.  Rocker vagyok, 11 éves korom óta, és ez pedig továbbra is erősök bennem. Nem egy Ossian és Kárpátia koncerten vettem már részt. Nagyon jól éreztem magam. Örök élmény marad. Szabadidőmben általában rajzolok, vagy álmodozom. Továbbá szeretek olvasni, jeleneg Paksi Endre krimi sorozata érdekel. Kedvenc íróim Leiner Laura, valamint az előbb említett Paksi Endre. Nem valami nagy az érdeklődési köröm. 9 évesen szerettem meg az animéket, Naruto, Yu yu hakusho, Bleach, Lovely Complex, Romeo x Juliet...szóval egy úgymond otaku volnék. Szeretek új, érdekes dolgokat kipróbálni. Lassan 1 éve gördeszkázom, sportként. Nem profi szinten, háztetőkön ugratni sajnos még nem tudok. Kedvenc városaim közé tartozik Párizs és London, illetve Sydney. A rövidke életem során szeretnél eljutni e helyekre. Pisztáciafüggő vagyok - sampon, süti, pisztáciazöld póló, magából az 'étel'-ből pedig megennék 3 kilot, szóval akinél van, legyen oly kedves és küldjön már. Heh. Általában úgy élek mint mások, nem tőrödök a múlttal. Élem a jelent. Várom a jövőt. 

 

Ez nem élet csak létezés

 

 Példaképem és egyben kedvenc énekesnőm Avril Ramona Lavigne. Közel 4 éve már, hogy rajongók érte. Imádom a hangját, a stílusát és hogy meg mondja a véleményét. Nagyon szívhez szólóak a dalszövegei, sokat jelentek számomra. Ezek a dalok, órási lelki erőt adnak nekem. Mikor lázadok a sors ellen, vagy mikor szomorú, és összetört vagyok. Óriási tisztelet neki azért, mert még betegen is tudott dolgozni a rajongók kedvéért. Ez igazán rendes tőle. #LittleBlackStar. 

tumblr_m2w8elVAKo1rr5u9eo1_500.gif

Kedvenc zenekaraim: Kárpátia, Ossian, Vad fruttik, The Grenma, Végvár, Papa roach, SlipKnoT, Escape The Fate, KoRn. Hatalmas köszönet nekik, nekik akik színessé teszik a szürke hátköznapjaim, elfeledtetik velem a külvilágot, megmosolyoztatnak vagy épp segítenek a lázadó időszakomon. Volt alkalmam részt venni 4 Kárpátia,3 Ossian, és 1 Végvár koncerten. Leírhatatlan élmény volt.

aaq630bw1g6v7jkcuiat.gif

'Réges régen egy messzi messzi galaxysban...'.Kedvenc filmem a George Lucas által készített immár 7 részes nagysikerű film, a Star Wars trilógia. Rettentő hálás vagyok a filmért. Az ébredő Érőt a moziban néztem meg..valami iszonyat jó volt. Nagyon látványos volt, és tetszik az új történet, az új szereplők. Még a főgonosz /Kylo Ren/ is szimpatikus. (: Megszámolhatatlan ahányszor láttam. Mindig óriási örömmel tölt el, mikor meghallom a nyitódalt. A látvány, a történet, a szereplők. Fantasztikus.

 

A szépség szerzi meg a figyeltem, de a személyiség a szívet. 


Imádok suliba járni, viszont tanulni azt nem.  Szinte elvonási tüneteim vannak egy-egy hosszabb hétvégénél.  Hiányoznak a hülye osztálytársaim. Jelenleg Somogy megyében, Nagyatádon lakom,  s ide is járok szakközépiskolába. 2015 őszén kezdtem a 10. B. osztályt, ahol informatikát tanulok, egy info és gépész /egybevont/ osztályban.  Jövőbeli célomként blogszerkesztő, illetve fejlsszetőként szeretnék keresni. A 27 fős osztályban én vagyok az egyetlen lány.  Nem fura.  Megszokható. A fiúk nem hülyék, viszont nagyon jól el lehet velük beszélgetni komoly témákról is. Szeretem őket. 

yygpKbDS189OLUhLzSnJzylJLdbLKNU3NDU0MrTU  belyeg_3_a_by_Deary_www.kepfeltoltes.hu_

yygpKbDS189OLUhLzSnJzylJLdbLKNU3NDU0MrTU  yygpKbDS189OLUhLzSnJzylJLdbLKNU3NDU0MrTU

yygpKbDS189OLUhLzSnJzylJLdbLKNU3NDU0MrTUyygpKbDS189OLUhLzSnJzylJLdbLKNU3NDU0MrTU  

             

Az Erő legyen veled!

Randomképek

p_profilk_06_Deary_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
n_profilk_02_deary_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
photoft.jpg
n_profilk_03_deary_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
phat.jpg
phht.jpg

Üzenőfal

szia, szavaztam^^ ui: boldog szülinapot!

2017.02.09. 17:05

Szia! Szavaztam.

2017.01.21. 13:01

BarbieFan Isten eltessen sokaig ^^ Amugy nagyon szep a profilod, termeszetesen ment a szavazat is ^^

2016.02.09. 16:04

ariana grande14 Most mondom hogyha más lesz lelépek és otthagyom.

2016.01.24. 19:07

ariana grande14 Ah, nem hinném.

2016.01.24. 19:07