Szerintem nagyon jó.
Tetszett!!
És Demi tök szép volt benne.
Camp Rock 2
2011. április 06. 19:57
2011. április 09. 22:36
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline |
mind a kettő részét imádom ♥
2011. április 17. 19:12
Imádtam.Nagy rajongója voltam az-az még most is az vagyok!
2011. augusztus 18. 17:13
Személy szerint nem szeretem a "Camp Rock 2-őt",de Meaghan miatt néztem meg csak Zenék sem valami jók
2012. március 05. 15:34
Nekem ebben a részben csak a dalok fogtak meg, maga a történet már nem volt annyira jó, de attól függetlenül nézhető volt!!!
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Új elmélet terjed a haláláról.
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Nagyon megható dolgot tett.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Fájdalmas dolog érte a családot.