Spanyolország a döntőben!
2010. július 08. 11:50
Ez az!!
Imádom Pault, bejött a jóslata
Remélem a spanyolok megnyerik a vb-t is, az eb után az következik
Hajrá spanyolok!
(És hajrá Torres! remélem sikerül már visszatérnie a játékba
)
2010. július 08. 11:54
|
|
OhTizzyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 43 Csatolások: 39 Azonosító: 129717 offline
|
@House Of Wax: Nekem is Schweini az egyik legnagyobb kedvencem, nagyon sajnáltam
Annyira reméltem h leverik a németek a spanyolokat :S mert Paraguay ellen eléggé bénák voltak... szegény németkéim (L) =(
2010. július 08. 12:05
Nagyon jó meccs volt.Végigizgultam.De a spanyolok bravúroztak,mint mindig...
2010. július 08. 12:11
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Ezen a meccsen játszottak a legjobban a spanyolok.Remélem a döntőben is hasonlóan fognak!Ha beállítja Del Bosque Torres-t, remélem most már tényleg sikerül neki is gólt rúgni.Hajrá Spanyolország!
2010. július 08. 12:14
Huhhh én nagyon örülök nekik. Néztem a meccset és tényleg ez volt a spanyolok legjobb meccse. A németek szinte el se jutottak a kapuig, max. félpályáig. Nagyon szép meccs volt a spanyolok részéről. Én meg voltam ijedve, hogy a németek nyernek mert az előző meccsükön nagyon jól játszottak, de szerencsére a spanyolok össze kapták magukat:)
HAJRÁ SPANYOLORSZÁG!
HAJRÁ SPANYOLORSZÁG!
2010. július 08. 12:15
|
|
gabcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 1359 Azonosító: 130293 offline
|
Idézet (Strawberry @ 2010.07.08. 12:11)
Ezen a meccsen játszottak a legjobban a spanyolok.Remélem a döntőben is hasonlóan fognak!Ha beállítja Del Bosque Torres-t, remélem most már tényleg sikerül neki is gólt rúgni.Hajrá Spanyolország!
azt én is remélem!
2010. július 08. 12:20
Nem nekik szurkoltam az elején, de mivel kiesett a 2 kedvenc, ezért mindenképp nekik szurkolok!
2010. július 08. 12:23
Azt nem mondanám, hogy hatalmas fölényben játszottak, mert a játék szinte végig a középpályán folyt, igazi taktikai harc volt mindkét csapat részéről, mondhatni dögunalom volt a meccs, ha kívülálló lettem volna biztos elalszok rajta, csak az tartott ébren, hogy őrülten szurkoltam nekik. Egyik csapat sem merte lerohanni a másikat, mert azzal csak saját maguknak ártottak volna. Én örülök a végeredménynek. A polipról meg annyit, hogy nem rajta múlott, más is figyelt rájuk fentről.
Hajrá Spanyolország, a döntőben is mellettetek állok.
2010. július 08. 12:25
Tényleg nagyon jó meccs volt, remélem nyernek a spanyolok. GO SPAIN!
2010. július 08. 12:28
|
|
Blair Waldorfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.04. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 128796 offline
|
hajrááá spanyolok (L) imádom őket!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: