Nemcsak külsőleg, belsőleg sem a régi az egykor kedves, vidám Heidi. Anyja kiborult lánya viselkedése miatt
A teljes cikkhez kattints ide!
Heidi anyja számára halott
2010. július 09. 10:35
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Az anyjának nagyon is igaza van.
2010. július 09. 10:48
|
|
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 offline
|
Darlene-t (ha jól emlékszem, ez a neve) mindig nagyon bírtam. Már csak azért is, mert akárhányszor meglátogatta őket a sorozatban, Spencert mindig csesztette
Most is egyet értek vele, szörnyű lehet látni, ahogy a kislányod szép, tőled örökölt arcát elcsúfítják.
Most is egyet értek vele, szörnyű lehet látni, ahogy a kislányod szép, tőled örökölt arcát elcsúfítják.
2010. július 09. 10:54
|
|
wiwieen1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 130899 offline
|
Igaza wan
2010. július 09. 10:55
Tényleg igaza van Heidi anyjának.. Heidi mindig is szép volt, felesleges volt a plasztika.
2010. július 09. 11:48
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
én nem is ismerem ezt a csajt.xD
2010. július 09. 11:55
Idézet (OhTizzy @ 2010.07.09. 11:52)
Heidi a plasztikák előtt sokkal szebb volt... elcsúnyította magát. a végén mgé olyan lesz, mint Michael Jackson.
Szerintem neki azért adjuk meg a tiszteletet...
2010. július 09. 12:04
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Aki alapból szép annak minek a plasztika.De aki csúnya annak is minek.El kell fogadnia magát ahogy van.Én láttam a The Hillsben és normális embernek tűnt de itt ez alapján a rövid cikk után elég nagyot fordult vele a világ :S
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.

0 felhasználónak tetszik: