.KT. ilyen " rémtörténeteket" mutat: .............Az embereknek akiket megöltem a csontját marhacsonttá alakítottam és széttszorttam a világban.
Ezért ha marhacsontot találsz az utcátban... RETTEGJ!!!!!!!!!
OFFtopik II
2010. július 23. 21:00
Idézet (gertii @ 2010.07.23. 21:00)
mert ugyanolyan a kutyájuk

igen
Idézet (cassiecica @ 2010.07.23. 20:59)
engema kirakos ijeszget a fürész filmből
mindig mondja
most van 1 játék
ha lejár az idő meghosz
kezdődjék a játék
és mindig tiszta izzadtan ébredek

mindig mondja
most van 1 játék
ha lejár az idő meghosz
kezdődjék a játék
Rám nem jellemzőek a rémálmok...rám az értelmetlen álmok a jellemzőek amiket gyakran el is felejtek
Idézet
.KT. ilyen " rémtörténeteket" mutat: .............Az embereknek akiket megöltem a csontját marhacsonttá alakítottam és széttszorttam a világban.
2010. július 23. 21:01
Van még:
Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:
Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:
Nem csak a kutya tud nyalni!
Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:
2010. július 23. 21:03
Idézet (Candies @ 2010.07.23. 21:01)
Van még:
Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:
Ez mesélte nekem az egyik osztálytársam Szilvásváradon(3 napos osztálykirándulás)
Idézet (cassiecica @ 2010.07.23. 21:00)
igen
de mind2 szar a mi irásunkra
nemazé irtam nekik youtubeon 
2 hónapja egyik sem volt fennt szall Grrr.
Idézet (Candies @ 2010.07.23. 21:00)
am volt 1 olyan
A RÉM
EGY ESŐS NAPON EGY CSAJ NÉZ EGY HORRORFILMET.MIKOR VÉGE VAN ELMEGY ALUDNI.EGYSZERCSAK HALLJA HOGY RECSEG A PADLÓ.KIMEGY MEGNÉZNI,NINCS OTT SENKI.VISSZAMEGY ALUDNI.HALLJA HOGY NYIKOROG AZ AJTÓ.KINYITÓDOTT AZ AJTÓ.MEGFORDUL ÉS LÁTJA HOGY A RÉM AZ A FILMBŐL.NAGYON MEGIJED.ELKEZD SZALADNI DE MINDENHOL OTT VAN.A RÉM ELKAPJA ÉS LETEKERI A FEJÉT.REGGEL A SZOMSZÉDOK VMI ROTTHADÓ SZAGOT ÉREZNEK.BENYITNAK ÉS LÁTJÁK HOGY A CSAJNAK LE VAN TEKERVE A FEJE ÉS A FALRA VÉRREL EZ VAN ÍRVA:MOST TI KÖVETKEZTEK!!!
2010. július 23. 21:05
Idézet (cassiecica @ 2010.07.23. 21:03)
am volt 1 olyan
A RÉM
EGY ESŐS NAPON EGY CSAJ NÉZ EGY HORRORFILMET.MIKOR VÉGE VAN ELMEGY ALUDNI.EGYSZERCSAK HALLJA HOGY RECSEG A PADLÓ.KIMEGY MEGNÉZNI,NINCS OTT SENKI.VISSZAMEGY ALUDNI.HALLJA HOGY NYIKOROG AZ AJTÓ.KINYITÓDOTT AZ AJTÓ.MEGFORDUL ÉS LÁTJA HOGY A RÉM AZ A FILMBŐL.NAGYON MEGIJED.ELKEZD SZALADNI DE MINDENHOL OTT VAN.A RÉM ELKAPJA ÉS LETEKERI A FEJÉT.REGGEL A SZOMSZÉDOK VMI ROTTHADÓ SZAGOT ÉREZNEK.BENYITNAK ÉS LÁTJÁK HOGY A CSAJNAK LE VAN TEKERVE A FEJE ÉS A FALRA VÉRREL EZ VAN ÍRVA:MOST TI KÖVETKEZTEK!!!
A RÉM
Huuuhuu,ezt is ismerem...
2010. július 23. 21:05
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.23. 21:00)
Rám nem jellemzőek a rémálmok...rám az értelmetlen álmok a jellemzőek amiket gyakran el is felejtek

én néha Taylor Lautnerrel álmodtam
2010. július 23. 21:06
Idézet (gertii @ 2010.07.23. 21:03)

akis lusták
2010. július 23. 21:06
2010. július 23. 21:07
Idézet (cassiecica @ 2010.07.23. 21:06)
akis lusták
bezzeg én feltok járni 
hát látod...sztárok és lusták
Melletted leszek, jóban, rosszban, depiben, happyban, lazán, faszán, de igazán..Mindörökké ámen:)
ennyiBébbim.
ennyiBébbim.
Idézet (gertii @ 2010.07.23. 21:03)

itt van Cassie kutyija
Idézet (gertii @ 2010.07.23. 21:07)
hát látod...sztárok és lusták
na jó ők talán nem
ezaz én most is fennt vagyok 
én most csakitt vagyok
2010. július 23. 21:08
Idézet (cassiecica @ 2010.07.23. 21:05)
én néha Taylor Lautnerrel álmodtam
na meg volt 1 justin bieberrel is de az nemtom mé XD nemvolt semmi csak adott nekem pénzt 
én a Sara Ramírezzel álmodok mindig...h orvos vagyoka GAba meg neki a huga
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.23. 21:06)
a státuszom mindent elmond
Idézet (saccuss @ 2010.07.23. 21:07)
Melletted leszek, jóban, rosszban, depiben, happyban, lazán, faszán, de igazán..Mindörökké ámen:)
ennyiBébbim.
ennyiBébbim.
ennyi.ámen
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: