OFFtopik II
2010. augusztus 09. 00:35
fáj a fogam
nem megyek el fogorvoshoz, mert a végén fogszabályzom lesz
2010. augusztus 09. 00:36
Eeez halááli
Két barát beszélget a kocsmában. Azt mondja az egyik:
- Hallottad, hogy Mike meghalt tegnap?
- Nem, mi történt vele?
- Tegnap épp a házunk előtt autózott, amikor nem vett észre egy út szélén parkoló autót. Nekiment, kirepült a szélvédőn és a csukott ablakon keresztül pont a mi hálószobánkba repült be. Fejjel törte be az ablakot.
- Úristen, micsoda halál...
- Nem, ezt simán túlélte. Odakúszott a hálószoba-szekrényünkhöz, és megpróbált a kilincsbe kapaszkodva talpra állni. Azonban a szekrény felborult, éppen szegény Mike-ra.
- Micsoda kegyetlen vég...
- Nem, ezt is túlélte. Kimászott alóla, és kikúszott az ajtón. A lépcsőkorlát mellett megint megpróbált felállni, de a korlát nem bírta a súlyát, és Mike lezuhant a földszintre, a korlát darabjai meg a fejére.
- Ezt már biztos nem élte túl...
- Dehogynem! Kimászott a konyhába, ahol a tűzhely mellett próbált talpra állni, de lerántotta a fazekat, és a forró víz mind az arcába borult.
- A szerencsétlen...
- Dehogy, ezt is túlélte. Elkúszott a telefonig, hogy a mentőket hívja. Azonban ahogy felvette a telefont, hanyatt esett, kirántotta a készüléket a falból, a konnektor kiszakadt, és mivel Mike vizes volt, megrázta az áram.
- Micsoda szörnyű halál!
- Dehogy, ezt is túlélte.
- Akkor hogyan halt meg?
- Lelőttem.
- Lelőtted? Miért?
- Bakker, ha így folytatja, az egész házat tönkreteszi!
- Nem, mi történt vele?
- Tegnap épp a házunk előtt autózott, amikor nem vett észre egy út szélén parkoló autót. Nekiment, kirepült a szélvédőn és a csukott ablakon keresztül pont a mi hálószobánkba repült be. Fejjel törte be az ablakot.
- Nem, ezt simán túlélte. Odakúszott a hálószoba-szekrényünkhöz, és megpróbált a kilincsbe kapaszkodva talpra állni. Azonban a szekrény felborult, éppen szegény Mike-ra.
- Nem, ezt is túlélte. Kimászott alóla, és kikúszott az ajtón. A lépcsőkorlát mellett megint megpróbált felállni, de a korlát nem bírta a súlyát, és Mike lezuhant a földszintre, a korlát darabjai meg a fejére.
- Dehogynem! Kimászott a konyhába, ahol a tűzhely mellett próbált talpra állni, de lerántotta a fazekat, és a forró víz mind az arcába borult.
- A szerencsétlen...
- Dehogy, ezt is túlélte. Elkúszott a telefonig, hogy a mentőket hívja. Azonban ahogy felvette a telefont, hanyatt esett, kirántotta a készüléket a falból, a konnektor kiszakadt, és mivel Mike vizes volt, megrázta az áram.
- Micsoda szörnyű halál!
- Akkor hogyan halt meg?
- Lelőttem.
- Lelőtted? Miért?
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. augusztus 09. 00:39
Wáá, már irja h on air de nem mutat seeemmit
2010. augusztus 09. 00:40
Idézet (Rileah @ 2010.08.09. 00:36)
Eeez halááli
- Nem, mi történt vele?
- A szerencsétlen...
- Micsoda szörnyű halál!
- Akkor hogyan halt meg?
- Lelőttem.
- Lelőtted? Miért?
- Nem, mi történt vele?
- A szerencsétlen...
- Micsoda szörnyű halál!
- Akkor hogyan halt meg?
- Lelőttem.
- Lelőtted? Miért?
ez nagyon kész xD
2010. augusztus 09. 00:43
Idézet (Rileah @ 2010.08.09. 00:42)
hülye TCA mutasson máá valamiit
am min megy?
2010. augusztus 09. 00:47
Idézet (Rileah @ 2010.08.09. 00:46)
MEGY MEGY MEGY MEGY ÁÁÁ
akkor jó
2010. augusztus 09. 00:49
én meg holnap ilyenkor remélem nagyba nézem a mai koci felvételt
állítólag valami nagy durranás is lesz, de ezt lehet csak úgy mondták xD még a végén ő is seggre ül a színpadon
wáá szerintem kötélen fog leereszkedni xD mert twitteren láttam h a gitárosa kiirta, hogy próbál egész nap a showra
2010. augusztus 09. 00:50
baz Rileah ezt a pontosságot xD
nézd
TheRealJordin
Wish I could be at the Teen Choice Awards! Good luck to the nominees!
nézd
TheRealJordin
Wish I could be at the Teen Choice Awards! Good luck to the nominees!
2010. augusztus 09. 00:54
Épp csináltam gertii az ikonod, erre véletlen nem megnyomom a power gombot? le se bírtam menteni, kezdhetem újra az egészet.
2010. augusztus 09. 00:56
Idézet (Lexy @ 2010.08.09. 00:54)
Épp csináltam gertii az ikonod, erre véletlen nem megnyomom a power gombot? le se bírtam menteni, kezdhetem újra az egészet.

2010. augusztus 09. 00:57
Idézet (Lexy @ 2010.08.09. 00:54)

nem vagyok ebbe a témába való. De megkérdezhetem esetleg, hogy milyen programmal dolgozol?
2010. augusztus 09. 00:58
Idézet (gertii @ 2010.08.09. 00:56)
de van. 7 nap gép nélkül. Már hiányolni fogom az ikongyártást.
2010. augusztus 09. 00:58
Idézet (Lexy @ 2010.08.09. 00:58)
de van. 7 nap gép nélkül. Már hiányolni fogom az ikongyártást. 
2010. augusztus 09. 01:02
Idézet (Lexy @ 2010.08.09. 01:01)
Miley Cyrus? WTF??!
hogy mi Miley?
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.