Cariba Heine
2010. július 27. 14:53
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.07.15. 00:32)
Az első perctől kezdve ő a kedvencem a H2O-ban. Nagyon eltalálták a karakterét. Remélem ő nem fog kilépni még egy ideig.
nekem is ő lenne a kedvencem ha nézném a sorozatot és lenne belőle kedvencem de abból amit láttam ő a legszimpatikusabb
2010. július 27. 14:54
Szerintem Cariba 1 nagyon tehetséges színésznő,de valamikor nagyon elviselhetetlen a karaktere a H2o-ban,mint Rikky!
2010. július 29. 13:31
Emili97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1684 Csatolások: 1583 Azonosító: 123939 offline |
Idézet (Betti888 @ 2010.07.27. 14:54)
Szerintem Cariba 1 nagyon tehetséges színésznő,de valamikor nagyon elviselhetetlen a karaktere a H2o-ban,mint Rikky!
Hát igen van amikor kifejezetten idegesít
1 felhasználónak tetszik:
livi97
2010. július 29. 15:26
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline |
Én szeretem Cariba-t!Jó színész!
2010. július 31. 17:51
nekem is ő a kedvencem mióta először láttam a h2o-t..szeretem őt
2010. augusztus 02. 00:53
Nekem is ő a kedvencem mert nagyon tetszik a lazasága!
2010. augusztus 02. 12:43
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a SZTÁROK topicban nyitott témák, nem arra szolgálnak, hogy teletömjük őket képekkel.
(Főként mert a feltett képek többségében már amúgy is fent vannak HQ minőségben, a másik dolog pedig az, hogy amennyiben kis felbontású képeket akartok feltölteni, annak is megvan a helye az adott részen, csak fotósorozatra / rendezvényre bontva kell oda is feltenni a képeket, és nem össze - vissza)
Köszönöm a megértést!
(Főként mert a feltett képek többségében már amúgy is fent vannak HQ minőségben, a másik dolog pedig az, hogy amennyiben kis felbontású képeket akartok feltölteni, annak is megvan a helye az adott részen, csak fotósorozatra / rendezvényre bontva kell oda is feltenni a képeket, és nem össze - vissza)
Köszönöm a megértést!
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.