Következő szavaim nem személyes ellentétből fakad vagy egyszerű rosszindulatból.Ha elmondon Bődöcs és még pár tehetségtelen "humorista" kollégéjáról személyes véleményem sokszor azt vágják hozzám ,hogy inteligenciahányadosom jóval az átlag alatt van és emiatt nem értem a poént.Véleményem szerint ez nem Inteligenciahányados kérdése hanem csupán az ,hogy ennek az embernek sem affinitása sem pedig jelleme ehhez a műfajhoz maga a metodika jó amit felépít de ahogy előadja az számomra inkább siralmas,ez az image egy tejfölös szájú bölcsészhallgatóra emlékeztet(S mint nemrég utánnaolvastam pontosan az is volt vagy még mindíg az az ELTE-n,nem tudom) De ahogy észrevettem hogy Bődöcs és Kiss "rajongói" hasonló kategóriás emberek rengeteg tipusfazon.
Nagyon divat lett itt nálunk is ez a humorizálás ezen fajtája.Amivel nem is lenne baj,sokkal inkább ehhez a hasonló karakter nélküli erőlködőkkel.Teljes mértékben megértem ha valaki nem így gondolja(,,Ízlések és pofonok")de kb már a legtöbb videómegosztó portálon megnéztem az összes fent lévő videók nagy részét és egyéb formátumú előadásait is végigböngésztem de valami gyötrelem.Persze nevezhetnék még mellette pár nevet mint Kiss Ádám és talán még a Kőhalmi.Azt szokták mondani ,hogy ami nem megy azt ne erőltessük.Bár a legrosszabb ,hogy ezt a médiaterméket az emberek 60-70%-ka fogyasztja és mérgezi magát vele és észre sem veszi.De ennek ellenére tisztelem amit elért és gratulálok csak a jövőben ha lehet tegyen meg pár dolgot a minőségibb poénokért változtasson a külsőségeken,tanuljon a nagyobbaktól mint pl: Fábry,Bajor,Hadházi,Gálvölgyi,Aranyosi és még sorolhatnám.