Starity

Sandra megmutatta kisfiát

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 14. 16:56 #1
Helena-Blonde
Helena-Blonde
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.05.22.
Hozzászólás: 126
Csatolások: 1
Azonosító: 127850
Offline offline
Sandra Bullock amióta átvette az Oscar díjat az élete teljesen pokollá változott. Egy nappal a megtiszteltetés után robbant a botrány, hogy férje egy agyontetovált erotikus modellel csalta meg többször is. A színésznő már családot tervezgetett a férjével de teljesen egyedül maradt. Csak örökbefogadott kisfia nyújtott neki lelki támogatást.

A színésznőt kisfia Louis Bardo ösztönözni újra és újra arra, hogy folytassa életét. Sandrát nagyon megviselte férje Jesse James félrelépése, hiszen imádta a férfit, aki megcsalta őt nem is egyszer. A botrány az Oscar díjkiosztó után robbant, amikor az egyik szerető kitálalt a sajtónak, majd további lányok vallották az újságoknak, hogy megjárták Jesse ágyát.

Sandra ezután elzárkózott a külvilágtól, és azonnal felbontotta a válást, pedig férjével már a közös örökbefogadást intézték. Ezt a színésznő nem hagyta félbe, így most ő neveli a kis Louis-t, akit sajátjaként szeret és enyhíti a fájdalmait, hiszen amikor a kisfiúra pillant mindig boldogság tölti el.

Szerinted aranyosak együtt?
2010. szeptember 19. 13:55 #2
- törölt felhasználó -    
nagyon aranyos a kisfia wub.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!