A csapat tagja néhány hónap szólózás után úgy döntöttek, hogy újra összeállnak, sőt lassan elkészülnek A Thousand Suns című album zenéivel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szeptemberben jön az új Linkin Park album!
2010. július 15. 12:38
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. július 15. 18:02
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
A Hybrid Theoryt és a Meteorát imádtam, de ha olyan lesz, mint a Minutes to Midnight, akkor nekem mindegy, hogy lesz-e új album vagy sem. Legalább annyira értékelhetetlen volt, mint a HIM legutóbbi két albuma.
2010. július 16. 13:59
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Én is nagyon imádom az LP -t, remélem, h az új lemez a régi stílusukat fogja képviselni és nem a 2007/08 körülit
2010. július 22. 14:43
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Végre már, hogy kiadják. Nem várok tőle semmit, szerintem az M2M-féle gagyi popos vonalat viszik tovább, nem hogy a fasza nu-metálosat vinnék, vagy kiadnának egy oldschhol stílusút, mint, ahogy a Korn is tette. Több rap kellene Mike-tól, csezitől meg sok hörgés, és kevesebb elektronika bele, bár úgyse így lesz, szóval szerintem váltsanak nevet, mert ez nem az a LP, amit 5-6 éve megszerettem. :\
2010. július 27. 08:44
|
|
vdbrigiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 130927 offline
|
nem lesz olyan mint a régi Linkin Par, sőt olyan sem mint a MTM volt. Valami elektronikus féleségű zene lesz, legalábbis hallás után én erre tippelek, ezt az LP rakta fel a youtube-ra.. Linkin Park - The Catalyst (OFFICIAL PREVIEW)- http://www.youtube.com/watch?v=RsRQQR6GHAE&feature=sub&videos=F5xlTaKnMt0
2010. július 27. 08:56
már várom
a Linkin parknak mindig is jo számai voltak
a Linkin parknak mindig is jo számai voltak
2010. július 30. 14:53
|
|
sarah22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.07. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 79007 offline
|
"lpmaskmancick
Végre már, hogy kiadják. Nem várok tőle semmit, szerintem az M2M-féle gagyi popos vonalat viszik tovább, nem hogy a fasza nu-metálosat vinnék, vagy kiadnának egy oldschhol stílusút, mint, ahogy a Korn is tette. Több rap kellene Mike-tól, csezitől meg sok hörgés, és kevesebb elektronika bele, bár úgyse így lesz, szóval szerintem váltsanak nevet, mert ez nem az a LP, amit 5-6 éve megszerettem. :\"
Akinek nem tetszik nem kell elolvasnia ezt a cikket és főleg nem utána negatívumokat kommentelni szval KUSS!!
Végre már, hogy kiadják. Nem várok tőle semmit, szerintem az M2M-féle gagyi popos vonalat viszik tovább, nem hogy a fasza nu-metálosat vinnék, vagy kiadnának egy oldschhol stílusút, mint, ahogy a Korn is tette. Több rap kellene Mike-tól, csezitől meg sok hörgés, és kevesebb elektronika bele, bár úgyse így lesz, szóval szerintem váltsanak nevet, mert ez nem az a LP, amit 5-6 éve megszerettem. :\"
Akinek nem tetszik nem kell elolvasnia ezt a cikket és főleg nem utána negatívumokat kommentelni szval KUSS!!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?