Pink kórházba került
2010. július 16. 13:46
OMG, szóval erről írt tegnap twitteren! :S Hihetetlen bátor a csaj, de azért meg ne ölje már magát, még én is akarom látni élőben! =) Szerencse, h nem lett komolyabb baja, főleg, h már a Funhouse turnéja alatt is érte baleset. De én felnézek rá, amiért ilyen mutatványokra képes, és közben is élőben énekel, hajrá P!nk, gyógyulj meg =)
2010. július 16. 13:50
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Szegény Pink :S De kár, h nem sikerült, pedig igen állatnak néz ki
Még szerencse,h nem onnan fentről esett le :S
2010. július 16. 14:13
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Szegény Pink:(
2010. július 16. 15:20
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Örülök, hogy nem lett komolyabb baja. Nem követem különösebben a karrierjét, de nagyon jó énekesnő és tetszenek a számai is.
Tényleg jól néz ki, ha minden rendben megy. Nem is tudom, hogy tud úgy énekelni.
Nem tudhatod milyen testrészét ütötte be. Nem minden esetben a magasságon múlik, hogy mennyire sérül az ember.
Tényleg jól néz ki, ha minden rendben megy. Nem is tudom, hogy tud úgy énekelni.
Idézet (clauhh33 @ 2010.07.16. 10:47)
sajnálom de szerintem nem esett olyan nagyot hogy korházba kelljen vinni... én már nagyobbat is estem... (pl. le a tetöröl ugy hogy az felvágta a nyakamat és nem mentem korházba és egy könycseppet sem elytettem... :/ )
Nem tudhatod milyen testrészét ütötte be. Nem minden esetben a magasságon múlik, hogy mennyire sérül az ember.
1 felhasználónak tetszik:
Horgi
2010. július 16. 15:26
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.07.16. 15:20)
Eleve nekifutásból, elég nagy lendülettel nem lehet kellemes a három méter mély zenekari árokba esni.
Könnyedén eltörhette volna bármelyik testrészét vagy az esés következtében keletkezhettek volna belső sérülései is.
Fuller
2010. július 16. 16:05
|
|
zoltanka71új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 125153 offline
|
húú, az fájhatott,de a másik videón nagyon látványos.
jobbbbbulást neki.
jobbbbbulást neki.
Fuller
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.