Mit tehettek a Victoria's Secretes csajok vizébe? A VS vezető modelljei mind szültek már, vagy várandósak...
A teljes cikkhez kattints ide!
Baby Bumm a Victoria's Secretnél
2010. július 16. 13:16
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline |
2010. július 16. 13:20
Nagy részéről nem is tudtam de így is nagyon szépek.
2010. július 16. 13:30
Jé, nem is tudtam, hogy Doutzennek kisbabája lesz Gratula!
2010. július 16. 13:30
én iszonyú nagy bajnak tartom hogy szülést és a gyerekvállalást csak divatból csinálják (tisztelet a kivételnek). Majd a végén ha Heidi Klum is elhanyagolja a gyermekeit akkor majdnem mindenki ezt fogja csinálni a modellek körében.
2010. július 16. 13:46
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
Valaki csak akkor vállaljon gyereket ha szeretni és nevelni fogja...
2010. július 16. 13:57
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
Először is: a többiek nem azért vállaltak babát, hogy Heidi-t utánozzák, maximum példakép volt nekik, és tisztelték/ tisztelik, hogy Heidi- nek a karriernél fontosabb a család.
Heidi remek anya, és nem fogja elhanyagolni a gyermekeit, és biztos vagyok benne, hogy a többi modell sem. Példának okáért nézzük csak Alessandra Ambrosio- t (vagy akár Adriana Lima- t): rengeteget foglalkozik a babájával, elég megnézni a paparazzi képeket... Ale' szinte egy lépést sem tesz a kicsi Anja nélkül, valószínű nem divatból (!)
Vagy Gisele, aki mostohagyermekére is sajátjaként tekint. Ő is nagycsaládból származik, így biztos, hogy nem hajítaná el magától. Erről ennyit.
Sok sikert Doutzen- nek a picihez :-)
Heidi remek anya, és nem fogja elhanyagolni a gyermekeit, és biztos vagyok benne, hogy a többi modell sem. Példának okáért nézzük csak Alessandra Ambrosio- t (vagy akár Adriana Lima- t): rengeteget foglalkozik a babájával, elég megnézni a paparazzi képeket... Ale' szinte egy lépést sem tesz a kicsi Anja nélkül, valószínű nem divatból (!)
Vagy Gisele, aki mostohagyermekére is sajátjaként tekint. Ő is nagycsaládból származik, így biztos, hogy nem hajítaná el magától. Erről ennyit.
Sok sikert Doutzen- nek a picihez :-)
1 felhasználónak tetszik:
AFCgirl
2010. július 16. 14:23
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline |
SallaiHajnalka hogy lehetsz ennyire pesszimista?!
1 felhasználónak tetszik:
cocoselly
2010. július 16. 14:46
@adorebubble Egyátalán nem ismersz és egy véleményből már meg tudd állapítani hogy ki a pesszimista és ki nem. Ez egy vélemény.... Én sem vágok semmit a fejedhez amikor véleményt írsz egy sztárhoz. Ha én nem teszem meg akkor kérlek te se tedd meg velem.....
2010. július 16. 15:55
crystalsugarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 131234 offline |
alessandrának tényleg nagyon nagyon cuki a gyereke! és én is nagyon várom már milyen lesz doutzené! (imádom a félnéger babákat, annyira cukik:))
2010. július 16. 16:37
adorebubble |
SallaiHajnalka rendben bocsi, de akkor te se állítsd valakiről hogy elfogja hagyni a gyerekeit mert. nem ismered...gondolom
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.