Mit tehettek a Victoria's Secretes csajok vizébe? A VS vezető modelljei mind szültek már, vagy várandósak...
A teljes cikkhez kattints ide!
Baby Bumm a Victoria's Secretnél
2010. július 16. 13:16
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline |
2010. július 16. 13:20
Nagy részéről nem is tudtam de így is nagyon szépek.
2010. július 16. 13:30
Jé, nem is tudtam, hogy Doutzennek kisbabája lesz Gratula!
2010. július 16. 13:30
én iszonyú nagy bajnak tartom hogy szülést és a gyerekvállalást csak divatból csinálják (tisztelet a kivételnek). Majd a végén ha Heidi Klum is elhanyagolja a gyermekeit akkor majdnem mindenki ezt fogja csinálni a modellek körében.
2010. július 16. 13:46
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
Valaki csak akkor vállaljon gyereket ha szeretni és nevelni fogja...
2010. július 16. 13:57
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
Először is: a többiek nem azért vállaltak babát, hogy Heidi-t utánozzák, maximum példakép volt nekik, és tisztelték/ tisztelik, hogy Heidi- nek a karriernél fontosabb a család.
Heidi remek anya, és nem fogja elhanyagolni a gyermekeit, és biztos vagyok benne, hogy a többi modell sem. Példának okáért nézzük csak Alessandra Ambrosio- t (vagy akár Adriana Lima- t): rengeteget foglalkozik a babájával, elég megnézni a paparazzi képeket... Ale' szinte egy lépést sem tesz a kicsi Anja nélkül, valószínű nem divatból (!)
Vagy Gisele, aki mostohagyermekére is sajátjaként tekint. Ő is nagycsaládból származik, így biztos, hogy nem hajítaná el magától. Erről ennyit.
Sok sikert Doutzen- nek a picihez :-)
Heidi remek anya, és nem fogja elhanyagolni a gyermekeit, és biztos vagyok benne, hogy a többi modell sem. Példának okáért nézzük csak Alessandra Ambrosio- t (vagy akár Adriana Lima- t): rengeteget foglalkozik a babájával, elég megnézni a paparazzi képeket... Ale' szinte egy lépést sem tesz a kicsi Anja nélkül, valószínű nem divatból (!)
Vagy Gisele, aki mostohagyermekére is sajátjaként tekint. Ő is nagycsaládból származik, így biztos, hogy nem hajítaná el magától. Erről ennyit.
Sok sikert Doutzen- nek a picihez :-)
1 felhasználónak tetszik:
AFCgirl
2010. július 16. 14:23
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline |
SallaiHajnalka hogy lehetsz ennyire pesszimista?!
1 felhasználónak tetszik:
cocoselly
2010. július 16. 14:46
@adorebubble Egyátalán nem ismersz és egy véleményből már meg tudd állapítani hogy ki a pesszimista és ki nem. Ez egy vélemény.... Én sem vágok semmit a fejedhez amikor véleményt írsz egy sztárhoz. Ha én nem teszem meg akkor kérlek te se tedd meg velem.....
2010. július 16. 15:55
crystalsugarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 131234 offline |
alessandrának tényleg nagyon nagyon cuki a gyereke! és én is nagyon várom már milyen lesz doutzené! (imádom a félnéger babákat, annyira cukik:))
2010. július 16. 16:37
adorebubble |
SallaiHajnalka rendben bocsi, de akkor te se állítsd valakiről hogy elfogja hagyni a gyerekeit mert. nem ismered...gondolom
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett