ONE DIRECTION
Nem is kérdés
Melyik a kedvenc együttesed ?
2012. január 08. 19:38
ChrisEdwardFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 477 Csatolások: 3 Azonosító: 163673 offline |
1 felhasználónak tetszik:
melasz12
2012. január 12. 16:01
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
ONE DIRECTION
1 felhasználónak tetszik:
melasz12
2012. január 12. 16:04
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
The Runaways, Sex Pistols, Danzig, Sugarloaf, Slipknot, Manowar
2 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
janet7
2012. január 12. 16:42
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Igazából, jót nevetek azon, hogy mennyien mondják kedvenc bandájuknak ezt a One Direction-t. Könyörgöm, tavaly novemberben jelent meg az első lemezük!
2012. január 12. 17:41
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Aki ismer, nagyon jól tudja, hogy számomra mi az első és a sérthetetlen..
Egyébként még: System Of A Down, Marlango, Slipknot, 30 Seconds to Mars, Evanescence, Coil, Marilyn Manson, Led Zeppelin, Duran Duran, Daft Punk és The Chemical Brothers.
Amúgy én még életemben nem hallottam még erről a One Direction izéről Ennyire jó?
Egyébként még: System Of A Down, Marlango, Slipknot, 30 Seconds to Mars, Evanescence, Coil, Marilyn Manson, Led Zeppelin, Duran Duran, Daft Punk és The Chemical Brothers.
Amúgy én még életemben nem hallottam még erről a One Direction izéről Ennyire jó?
2012. január 12. 21:35
Én kissé le vagyok maradva. Az igazat megvallva a 2000-es évek utáni bandákat nem igazán ismerem "hallottam már róluk" kategóriák. Rengeteg "imádom" és "szeretem" kategória létezik nálam, de olyan banda, mint a Queen volt nem volt azelőtt és nem is lesz soha többé. Nincs hozzájuk fogható. Az az zene, amit ők szolgáltattak már-már nem is evilágra való. Ők a legnagyobb kedvenceim.
2012. január 12. 21:49
Elég hosszú a lista. Egészen 60-as évektől a 80-as évekig rengeteg banda van amit nagyon szeretek.
The Doors, The Beatles, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, Sex Pistols, Van Halen, Kiss, Sweet, Aerosmith, Scorpions, Bon Jovi Mötley Crüe, Guns'N'Roses, Skid Row, Hanoi Rocks
The Doors, The Beatles, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, Sex Pistols, Van Halen, Kiss, Sweet, Aerosmith, Scorpions, Bon Jovi Mötley Crüe, Guns'N'Roses, Skid Row, Hanoi Rocks
2012. január 13. 15:58
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline |
Egyszer már írtam ide de azt hiszem azóta jó pár együttest jobban megismertem, megszerettem amiket nem hagyhatok ki.
Azt hiszem most már örökre első marad a 30 Seconds To Mars, második nagy szerelmem pedig a Muse. Szeretem még:
Nirvana
Pink Floyd
Depeche Mode
Placebo
Coldplay
Radiohead
Sigur Rós
Oasis
The Beach Boys
Hurts
Nine Inch Nails
AC/DC
My Chemical Romance
U2
Switches
Led Zeppelin
KISS...
És azt hiszem ennyi elég is volt belőlem.
Azt hiszem most már örökre első marad a 30 Seconds To Mars, második nagy szerelmem pedig a Muse. Szeretem még:
Nirvana
Pink Floyd
Depeche Mode
Placebo
Coldplay
Radiohead
Sigur Rós
Oasis
The Beach Boys
Hurts
Nine Inch Nails
AC/DC
My Chemical Romance
U2
Switches
Led Zeppelin
KISS...
És azt hiszem ennyi elég is volt belőlem.
2012. január 15. 08:56
One Direction
Nightwish
Within Temptation
The Band of Perry egyértelműen
Nightwish
Within Temptation
The Band of Perry egyértelműen
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról