David Tennant : Paparazzi (2008 December)
2010. július 16. 19:27
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
David Tennant : Paparazzi (2008 December)
1 felhasználónak tetszik:
annie1234
2010. július 16. 20:25
Idézet (Sixy @ 2010.07.16. 20:10)
ezeken olyan "nagypapás"
Ezek a képek akkor készültek, mikor kilépett a kórházból, miután megműtötték a hátát múlt évben. Nincs annál szomorúbb dolog, mikor papparazzik a nyomodban vannak és fényképezgetnek, de ha valami ilyet fényképeznek, az szerintem undorító dolog.
Beteg, alig tud mozogni, és volt pofájuk még azt is megírni, hogy a kórházból egyenesen a postára ment.
Doctor Who sál a nyakban fanboy alert
Bessie
2010. július 16. 21:15
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.07.16. 20:25)
Ezek a képek akkor készültek, mikor kilépett a kórházból, miután megműtötték a hátát múlt évben. Nincs annál szomorúbb dolog, mikor papparazzik a nyomodban vannak és fényképezgetnek, de ha valami ilyet fényképeznek, az szerintem undorító dolog.
Beteg, alig tud mozogni, és volt pofájuk még azt is megírni, hogy a kórházból egyenesen a postára ment.
anyám, te aztán tényleg mindent tudsz
szegény David
2010. július 17. 06:09
Idézet (Sixy @ 2010.07.16. 21:15)
anyám, te aztán tényleg mindent tudsz
szegény David
szegény David
Egy ideje már benne vagyok a businessben. Mindent azért nem tudok én sem Csak láttam 2 filmje kivételével mindent, hallgatom az audióit és az interjúit ennyi
Én ezért nem szeretek privét képeket nézegetni róla, mert David nem akarná és tiszteletben akarnám tartani a kívánságát, de amióta hollywoodozik ez elkerülhetetlen
2010. július 17. 08:22
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Érdekes, mert ha ennyi mindent elárul magáról az interjúkban, akkor nem értem, miért ózdkodik attól, hogy mondjuk regisztráljon egy közösségi portálra. Tulajdonképpen már "mindent" elmondott magáról, nem lenne nagyon újdonság semmi. (csak mert emlékszem, írtad, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét )
Na igen, én sem szeretem a paparazzi képeket... Amiket ezeken a képeken lehet látni, az sokkal többet ér, ha élőben látod a városban valamelyik sarkon... De így, hogy zaklassák őket csak a dugi képek miatt, hát az gusztustalan.
Na igen, én sem szeretem a paparazzi képeket... Amiket ezeken a képeken lehet látni, az sokkal többet ér, ha élőben látod a városban valamelyik sarkon... De így, hogy zaklassák őket csak a dugi képek miatt, hát az gusztustalan.
Idézet (kateblock @ 2010.07.17. 06:09)
Egy ideje már benne vagyok a businessben. Mindent azért nem tudok én sem Csak láttam 2 filmje kivételével mindent, hallgatom az audióit és az interjúit ennyi
Én ezért nem szeretek privét képeket nézegetni róla, mert David nem akarná és tiszteletben akarnám tartani a kívánságát, de amióta hollywoodozik ez elkerülhetetlen
2010. július 17. 11:20
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.17. 08:22)
Érdekes, mert ha ennyi mindent elárul magáról az interjúkban, akkor nem értem, miért ózdkodik attól, hogy mondjuk regisztráljon egy közösségi portálra. Tulajdonképpen már "mindent" elmondott magáról, nem lenne nagyon újdonság semmi. (csak mert emlékszem, írtad, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét )
Ennek több oka is van. Régebben nyitottabb volt magánélet terén is, csak mikor szakított Sophie-val mindenki minden hülyeséget terjesztett, akkor döntött úgy hogy titokban tartja magánéletének legféltetettebb titkait. Persze ő is tudja hogy mindenki tudja hogy mi van vele, köszönhetően a fotósoknak és a pszichopata követőinek de nyilvánosan nem beszél róla, nem ír róla, és nem is érdekli ki mit ír róla. Nem örül a képeknek, és az zavarja inkább hogy megszólják a szeretteit a képeken, és mindenféle hülye dolgokat írkálnak a barátnőjéről meg a kapcsolatukról. Másodsorban pedig David nem ért a számítógépekhez, még email címe sincsen, fel sem tudna regisztrálni egy közösségi portálra Ideje sincs, kedve sincs + tudja hogy mindenféle fangirl írogatna neki meg be akarná jelölni stb. Ez az ember annyira semmit nem ért a dolgokhoz hogy Novemberben mikor rádióműsort vezetett és figyelte a műsor twitterét azt kérdezte hogy nem lehetne-e minden tweet egy képernyőn mert amúgy nem tudja hogy mi van
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
Sally Sparrow
2010. július 17. 11:47
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
De aranyos. Bevezessük az internet világába?
Egyébként a pletyikről annyit, hogy akár híres az ember, akár nem, rosszindulatú ember akkor is van, sajnos nem egy. Ha valakinek az e legjobb időtöltése, hogy hazug híreket csinál, akkor ez legyen a legjobb dolog az életében! %#&@
Davidet meg így is, úgy is szeressük. Mondhat bárki bármit.
Egyébként a pletyikről annyit, hogy akár híres az ember, akár nem, rosszindulatú ember akkor is van, sajnos nem egy. Ha valakinek az e legjobb időtöltése, hogy hazug híreket csinál, akkor ez legyen a legjobb dolog az életében! %#&@
2 felhasználónak tetszik:
kateblock,
Sally Sparrow
2010. július 17. 11:50
Idézet (Bessie @ 2010.07.17. 11:47)
De aranyos. Bevezessük az internet világába?
szerintem reménytelen eset, képtelenség lenne megtanítani rá
2010. július 17. 11:54
Azért a Twitterben egyetértek vele... Én sem szeretem. Mondjuk nem is használom...
Idézet (kateblock @ 2010.07.17. 11:50)
szerintem reménytelen eset, képtelenség lenne megtanítani rá
2010. július 17. 11:55
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.17. 11:54)
Azért a Twitterben egyetértek vele... Én sem szeretem. Mondjuk nem is használom...
De hogy lehet e-mail cím nélkül élni manapság egy színésznek?
2010. július 17. 11:59
Még jó, hogy a mobiltelefonhoz ért.
Idézet (kateblock @ 2010.07.17. 11:55)
De hogy lehet e-mail cím nélkül élni manapság egy színésznek?
2010. július 17. 12:11
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.17. 11:59)
Még jó, hogy a mobiltelefonhoz ért.
Azt mondta vett magának egy Iphone-t de még mindig nem ért hozzá. 2 éve még egy egyszerű Nokiája volt és alapbeállítású csengőhang, ha jól emlékszem biciklicsengő Éppen a kóházból telefonált be egy műsorba és közben megszólalt Iphonehoz azóta sem ért, ott van rajta a GPS de mégis térképet használ most is
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.