A mentalista egy bevásárlóközpont lelátóján helyezte el a jóslatát egy dobozban, aminek a kulcsát Fenyő Miklós őrizte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Danny Blue megjósolta a VB eredményét
2010. július 18. 00:47
![]() |
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 ![]() |
2010. július 18. 00:55
![]() |
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 ![]() |
Idézet (szavy @ 2010.07.18. 00:51)
érdekes hogy csak a döntő után tudtuk meg (legalábbis én) hogy egyáltalán "jósolt"
a Paulnál mindig előre tudta a világ hogy mit "mondott"...

számból vetted ki a...szavakat

2010. július 18. 01:02
számomra mind a kettő elég gáz, mmint egy polip?? juj. ja, és egyetértek; ha nem sikerült volna a "jóslat" tuti hogy ki sem derül, hogy volt Danny féle "jóslás"... :/
2010. július 18. 08:00
Sem a polip sem ennek a pasasnak az "erejében" nem hiszek. A polipról ugyebár a tv-ben is elmondták hogy a feltünőbb színeket kedveli,és ennek a srácnak is csak szerencséje volt. Megmondott 1 mérkőzést,gratulálok. Én is benyöghettem volna ezt tipp formájában...és ha eltalálom máris jós vagyok? Dejó nekem...Hülyeség az egész,csak véletlen hogy eltalálta.

2010. július 18. 09:08
![]() |
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 ![]() |
@WhiteAngel:
teljesen egyetértek...volt papagájos is, hogy a kis madárka egy lapot forditott fel amin a Spanyolok zászlaja volt...pech...
teljesen egyetértek...volt papagájos is, hogy a kis madárka egy lapot forditott fel amin a Spanyolok zászlaja volt...pech...
2010. július 18. 10:00
![]() |
NinaDobrevúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 5 Azonosító: 131431 ![]() |
Serintem tud valamit a csávó. Én ebben hiszek. Bisztos a sok Vámpírnaplók nézése közben lettem ilyen.

Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Ő lesz az új évad egyik főszereplője.

Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Nicola Coughlan árulta el a hírt.

Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Ijesztő posztokat rakott ki.

Nem bírták egymás nélkül: ezek a sztárpárok röviddel a szakítás után újra összejöttek
Nem bírták egymás nélkül: ezek a sztárpárok röviddel a szakítás után újra összejöttek
Nem bírták egymás nélkül.

Ariana Grande elárulta, miért nem készít mostanában új lemezt
Ariana Grande elárulta, miért nem készít mostanában új lemezt
Elárulta az énekesnő.

Stranger Things 4. évad premier: így jelentek meg a sztárok
Stranger Things 4. évad premier: így jelentek meg a sztárok
Most debütált az új évad.

Travis Barker lánya élőben mutatta meg a friss házasokat
Travis Barker lánya élőben mutatta meg a friss házasokat
Travis és Kourtney is szerepeltek a videóban.