Rengeteg híres sztárpár van a világon, akik semmi jelét nem adják annak, hogy házasságot szeretnének kötni.
A teljes cikkhez kattints ide!
A házasság náluk nem számít
2010. július 19. 17:52
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
Sosem volt kötelező a ceremónia, ez teljesen jó így, és különben is...azt csinálnak amit akarnak...
2 felhasználónak tetszik:
Fuller,
Bernadettkeh
2010. július 19. 17:54
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Nem a papír a lényeg, a nélkül is lehet boldog egy pár.
1 felhasználónak tetszik:
Bernadettkeh
2010. július 19. 18:00
sepp93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 67298 offline |
Ha úgyis egymás mellett akarják leélni az életüket, miért nem házasodnak össze? Talán félnek a felelősségtől? A leendő gyerekeiknek is sokkal jobb normális családban élni, nem olyanban, ahol 'anya' meg 'apa' bármikor szétköltözhet, mivel úgysincs "papír". A házasság szentség, és ha őket valóban egymásnak rendelte az ég, igenis kössék össze az életüket, példát mutatva a rájuk felnéző embereknek, fiataloknak főleg!
2010. július 19. 18:09
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline |
Idézet (sepp93 @ 2010.07.19. 18:00)
Ha úgyis egymás mellett akarják leélni az életüket, miért nem házasodnak össze? Talán félnek a felelősségtől? A leendő gyerekeiknek is sokkal jobb normális családban élni, nem olyanban, ahol 'anya' meg 'apa' bármikor szétköltözhet, mivel úgysincs "papír". A házasság szentség, és ha őket valóban egymásnak rendelte az ég, igenis kössék össze az életüket, példát mutatva a rájuk felnéző embereknek, fiataloknak főleg!
Szerintem nem fontos a papír, a leendő/meglévő gyerekeiknek a papír miatt sokkal nagyobb hercehurcán kell végigmenni, ha mégis válással végződik a kapcsolat.
Inkább az életvitelükkel mutassanak példát, ne azzal hogy most hivatalosan házasok e vagy sem.
Fuller
2010. július 19. 18:13
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Szerintem sem a papír a fontos... A legtöbb párnak az esküvő után romlik meg a kapcsolata, nagyon sok ilyen példát láttam már a magánéletben is... Lehet hogy egy szép esemény, de sok szempontból tök fölösleges.
Fuller
2010. július 19. 18:25
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline |
Az esküvő csak a nagy felhajtásról, ruha választásról, meghívók készítéséről szól! Akkor kéne összeházasodniuk az embereknek, mikor már elég idősek ahhoz h ne váljanak el! Mindenki itt követi el a hibát. Ők legalább jól csinálják:D
Fuller
2010. július 19. 18:28
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline |
sepp93 - ha meg szét akarnak válni, akkor úgy is szétmennek akár van papír akár nem. Nem egy papíron múlik a házasság hanem magán a páron.
Fuller
2010. július 19. 18:28
ayette10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 131035 offline |
nem tudom, hogy miért nem házasodnak össze, de ha nekik így is jó, akkor oké. és szerintem a gyerekeiknek semmi bajuk nem lesz attól, hogy egy szerető családban nőnek fel, szerető anyával, és apával, akik ugyan nem házasok, de szeretik egymást... a szomszédaim sem házasok, és a gyerekeik teljesen normálisak, semmi bajuk sincs...
2010. július 19. 18:37
sepp93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 67298 offline |
Eve87
ayette10
Alapból úgy állnak hozzá az egész kapcsolatukhoz, hogy úgyis válás lesz a vége? Hát, így tényleg az egész halálra van ítélve, már az elején...ha én egy embert felelőségteljesen és valóban szeretek, azt is el tudom dönteni, hogy hozzá akarom-e kötni az életem. Ha nem, akkor mért élnék vele pl. 10 évig? Sajnos a modern világ nagyon eltorzítja a házasság intézményét, sőt, már el is törli, mint láthatjuk...Pedig a család mindennek az alapja...Emiatt a hozzáállás miatt (is) tartunk ott, ahol tartunk...
ayette10
Alapból úgy állnak hozzá az egész kapcsolatukhoz, hogy úgyis válás lesz a vége? Hát, így tényleg az egész halálra van ítélve, már az elején...ha én egy embert felelőségteljesen és valóban szeretek, azt is el tudom dönteni, hogy hozzá akarom-e kötni az életem. Ha nem, akkor mért élnék vele pl. 10 évig? Sajnos a modern világ nagyon eltorzítja a házasság intézményét, sőt, már el is törli, mint láthatjuk...Pedig a család mindennek az alapja...Emiatt a hozzáállás miatt (is) tartunk ott, ahol tartunk...
2010. július 19. 18:53
ayette10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 131035 offline |
én nem arra mondtam, h már előre tudják, hogy válás lesz a vége, és ezért nem házasodnak össze, hanem arra, hogy nem mindenki akarj a házasságot, a nagy felhajtást. attól még élhetnek boldogan életük végéig, nem?
2010. július 19. 18:54
sepp93 - szerintem csak felmérik a lehetőségeket és lehet h úgy döntenek, hogy nem kell összeházasodni. Minden párnál vannak vitás és nem mindig alakulnak jól a dolgok ezért nem tesznek nagyobb lépést. Ha megteszik lehet h csak 4-5 évig élnének boldogan. Egyszer biztos, hogy összeházasodnak.
2010. július 19. 18:54
Idézet (sepp93 @ 2010.07.19. 18:00)
EZT.
2010. július 19. 19:19
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline |
Nem mindenki ragaszkodik a papírhoz, szerintem ezzel nincs baj, ha nem akarnak összeházasodni, rendben, de ha mégis tartanak esküvőt azzal nagy változás nem igazán történik. E nélkül is szerethetik egymást. Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy házasodik e vagy sem.
Fuller
2010. július 19. 19:36
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Isten színe előtt szerelmet vallani a 2.legszebb dolog lehet a világon. Én szeretnék majd férjhez menni. Nekem sokat jelent ez a dolog. Anyám 2* ment férjhez apámhoz 40 évesek lesznek az idén, több mint 20 éve annak együtt, 18 éve házasok ilyen is van még. Minek a papír darab? Ez nem a papírról szól.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.