A Karib-tenger kalózai harmadik része azzal ért véget, hogy Barbossa és Jack az ifjúság forrásának megtalálásáért indultak el. Itt egy kis ízelítő a közelgő, negyedik filmről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Karib-tenger kalózai 4: Jack a főszerepben
2010. július 25. 11:18
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
Olyan messze van még az a május :/ Amúgy sajnálom, hogy Orlando és Keira kiszálltak, nélkülük nem lesz az igazi. De majd meglátjuk
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2010. július 25. 11:19
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline |
én nagy Jack Sparrow imádó vagyok szerintem Johnny egyik hatalmas (ha nem a legnagyobb) alakítása, de félek, hogy ellaposítják a sztorit... nem akarok csalódni, úgyhogy mindent bele!
2010. július 25. 11:20
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Idézet (dreamscometrue @ 2010.07.25. 11:18)
Olyan messze van még az a május :/ Amúgy sajnálom, hogy Orlando és Keira kiszálltak, nélkülük nem lesz az igazi. De majd meglátjuk
Egyetértek. De Johnny még ott van!
2010. július 25. 11:30
Kicsit furcsa lesz Orlandoo és Keira nélkül de akkor is nagyon várom!Tuti megnézem!IMÁDOM A KARIB FILMEKET!!!
2010. július 25. 11:31
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline |
nagyon várom már!!!
2010. július 25. 11:32
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline |
Juhhhéééjjj ááá de jóóó!!!
Jahhj lehet, hogy nem kellett volna megtudnom...így sose lesz május Ez a vidi is
"Hello boys and girls...or whatever..."
Jááj megint lesz mivel tapétázni a falat (remélem) , meg hozhatom majd be a nézettségi lemaradást a többi három részhez képest
Jahhj lehet, hogy nem kellett volna megtudnom...így sose lesz május Ez a vidi is
"Hello boys and girls...or whatever..."
Jááj megint lesz mivel tapétázni a falat (remélem) , meg hozhatom majd be a nézettségi lemaradást a többi három részhez képest
2010. július 25. 12:25
Nem mondhatok mást: én is naon várom a flmet. Az eddigi részek is remek ek voltak, de azért lehet, hogy ez az ujjabb három rész, amit még terveznek, az már sok lesz. Itt már részben tényleg csak a pénzről szól. Nem tudom, hogy mennyire lesz nagy sikere, de hogy én biztos megnézem az fix
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.