Joe Jonas és Ashley Greene együtt vannak?
2010. július 27. 19:02
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Ashley többet érdemel..
2010. július 27. 19:11
Niki-vel is összehozták már de nem volt köztük semmi!De amúgy nem is illenek össze!
2010. július 27. 20:48
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
1. nem bírja a sajtó elfogadni ha egy csaj meg egy pasi csak HAVEROK?
2. tökre nem illenek egymáshoz
3. a válaszom a kérdésre: halvány lila derengésem sincs hogy Joe mit is akar. csak egyet tudok -> az a magánéleti ügye, senki másé csak az övé.
2. tökre nem illenek egymáshoz
3. a válaszom a kérdésre: halvány lila derengésem sincs hogy Joe mit is akar. csak egyet tudok -> az a magánéleti ügye, senki másé csak az övé.
2010. július 27. 21:05
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
ezt a pasit már mindenkivel összehozták tehát gondolom ez se igaz
2010. július 27. 22:53
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nem tudom hogy öszzejönne e vele de szerintem igen mivel látták őket abár lehet hgy csak barátok
chelsea staubbal biztos öszzejönne már tudja hogy tud csókolni meg egy műsorban szerepelnek pont úgy mint nick és nicole gale anderson
chelsea staubbal biztos öszzejönne már tudja hogy tud csókolni meg egy műsorban szerepelnek pont úgy mint nick és nicole gale anderson
2010. július 28. 11:42
|
|
armaniprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 131532 offline
|
szerintem nem illenének össze...
2010. július 28. 13:42
|
|
Casi Angelesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 117720 offline
|
Nem értemm hamár egy sztárt együtt kapnak egy másik ellenkező nemű sztárral már egyből azt írják hogy együtt vannak:S Szerintem ez az egyik legrosszabb dolog a sztárságban hogy nem lehetsz együtt valakivel szimplán barátságból, mert egyből azt híresztelik, hogy együtt vagytok:S
Szerintem nincsenek együtt és nagyon nem is illenének össze. paraizonak adok igazat hogy Joe Demivel illene össze:D
Szerintem nincsenek együtt és nagyon nem is illenének össze. paraizonak adok igazat hogy Joe Demivel illene össze:D
2010. július 28. 13:57
|
|
Fanni cicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 130546 offline
|
tök hülyén néznének ki eggyütt!!!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: