Idézet (Brittany @ 2010.08.03. 09:38)
Szerkesztővel rendelkező, de régóta nem szerkesztett adatlapok
Vannak adatlapok, amelyeknek van szerkesztője, de az adott felhasználó már régóta nem jelent meg az oldalon... vagy ugyan fel - fellép, de az adatlapját már régóta nem szerkesztette. Ha egy ilyen adatlaphoz szeretnél hozzájutni, akkor a következő a teendő:
1. Írj a szerkesztőnek, hogy esetleg csere lehetősége érdekli - e, vagy hívd fel a figyelmét arra, hogy az adatlapjához már évek óta nem nyúlt, te viszont szívesen szerkesztenéd.
Amennyiben nem jön válasz, a második lehetőséged, egy moderátor.
2. Azt tudni kell, hogy a moderátorok csak akkor adhatják át a szerkesztés jogát, ha a felhasználó nekik sem reagál, illetve ha nem aktív már huzamosabb ideje. Ha csupán egy hete nem lépett fel, attól még az adatlap szerkesztését nem adjuk át másnak. Amennyiben a felhasználó aktív, csak az adatlapját szerkesztette régen, először mi is csak felhívjuk a figyelmét az elhanyagolt lapra...
Szeretnélek megkérni benneteket, hogy ennek tudatában kérjetek tőlünk Szerkesztővel Rendelkező, de Elhanyagolt adatlapokat.
Köszönöm!
Kedves Brittany!
ziziblans, azaz én magam vagyok, aki (cs. okok miatt sem) tudom frissíteni adatlapjaim sajnos! Charlotte Gainsbourg
a nagy kedvencem, hosszú idő után most volt időm benézni, meglepődni! Nem találtam .., már más szerkeszti. Úgy érzem, amit elkezdtem, azt lelkiismeretesen folytattam, legalábbis igyekeztem. Nincs gond, nem haragszom, sőt egyetértek az "Adatlap Szabályai" forum minden pontjával.
Ezért kérném, a megmaradt hírességeket felajánlhatnám-e új szerkesztőknek? És ettől függetlenül maradhatnék továbbra is tag?
- Madeleine Stowe,
- Serge Gainsbourg,
- Lou Doillon,
- Ornella Muti, valamint Cseh Annamária szupermodell.
Ők, akik még a nevem alatt vannak.
A fenti fő okom miatt, nem tudok jó ideje aktív lenni,
viszont szeretem az oldalt.
Remélem adatlapjaim felajánlása nem okoz csalódást!
Lényegében, nem tudok Róluk én új híreket, képeket keresni,
SAJNOS NINCS IDŐM ANNYI!
Megértésed köszönöm szépen! Másokét szintén!
Kérem segítsetek, hogy szépülhessen az adatlapjuk tovább!
Köszönettel: ziziblans 2012. július 4.
Nem örömmel mondtam le Őket.!!!
GONDJAIM VANNAK, KORLÁTOZOTT AZ IDŐBEOSZTÁSOM!
UI: Záró sorokként megismétlem azon sztárok neveit,
akiket nem tudok aktívan szerkeszteni, és örülnék, ha
nem vesznének el ügyesebb szerkesztőknél!
ziziblans oldala: - Serge Gainsbourg,
- Jane Birkin,
- Lou Doillon,
- Madeleine Stowe,
- Cseh Annamária
Köszönöm!