Starity

kis_zsú profilja

kis_zsú red yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2010. július 14.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1991. május 30.
  • Lakhely
  • Fejér megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Sport, zene, film, keresztrejtvény, állatok, játék, könyvek
  • Zenei stílusom
  • Rock, punk, punk rock, metal
  • Imádom
  • Jensen Ackles, macskám (R.I.P.), egerem (R.I.P.), Bret Easton Ellis, rock zene
  • Utálom
  • tanulás, korán kelés, iskola, állatkínzás, hazudás, feministák

"Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be." Victor Ward

kis_zsú
Utoljára aktív: 2018.09.23. 16:04Státusz módosítva: 2013.01.31. 12:12

Mi újság nála?

2018.09.09. 14:02kis_zsú új kedvence Siklósi Örs

2018.04.03. 09:09kis_zsú új kedvence Rafael de la Fuente

2018.01.14. 12:12kis_zsú új kedvence Troye Sivan

2018.01.06. 12:12kis_zsú új kedvence Avan Jogia

2018.01.06. 12:12kis_zsú új kedvence James Mackay

Bemutatkozás


Négy dolgot szeretek igazán: a filmeket/sorozatokat, a könyveket, a zenét és az állatokat.

Régen a horrorfilmekért voltam teljesen oda. Most már az olyan filmeket is szeretem, amik abszurd humorúak, aztán még a régi filmeket is szeretem, és a művészfilmeket is. Pl.: Gépész, A kísérlet, Requiem egy álomért, Hannibal, Gyűrűk ura, Zsákutca, Az egyetlen, Kárhozottak királynője, Interjú a vámpírral, Charlie és a csokigyár, Volt egyszer egy Mexiko, Holló, Drakula, Batman filmek, Sziklák szeme, Boncasztal, Éjjeliőr a hullaházban, Horrorra akadva filmek, Fűrész, Texasi láncfűrészes filmek, Holtak napja/hajnala/földje, DareDevil, Ómen, Kutyaütők, Austin Powers, Doom, Borat, A diktátor, Ali G, Trópusi vihar, Nyakörv, Sweeney Todd, Félelem és reszketés Las Vegasban, Benny és Joan, Ollókezű Edward, Gilbert Grape, Aviator, Ha eljön Joe Black, Hetedik, Volt egyszer egy Mexico, Blöff, Kémjátszma, Ten Inch Hero, Véres Valentin, Harcosok klubja, Legyetek jók, ha tudtok, Holiday, Tehetséges Mr. Ripley, A.I., Otthon a világ végén, AlphaDog.

Szeretem a meséket is, főleg a régi magyar meséket. SpongeBob, Billy és Mandy kalandjai a kaszással, Szaffi, Hercegnő és a kobold, A Mézga család kalandjai, Süsü, a sárkány, Vuk, Hófehér,  Mazsola és Tádé, Mikrobi, Futrinka utca, Firka villa, Family Guy, South Park, Shrek, Csizmás, a kandúr.

Sorozatokból is rengeteg kedvencem van: Skins (eredeti verzió), A vámpír, a vérfarkas és a szellem, Dr. Csont, Esemény, Wild Boyz, Jackass, The Dudesons, Viva La Bam, Röhej, Kockafejek, Odaát, Agymenők, Kés/alatt, Dexter, Jerico, Smallville, A vámpír, a vérfarkas és a szellem, NCIS: LA, Office, Már megint Malcolm, Városfejlesztési osztály, A munka hősei, Azok a '70-es évek show, FNL, Angel, Roswell, Felhőtlen Philadelphia, BSG, Human Giant, Eli Stone, Reaper, Dokik.

Könyvek közül apszolút kedvencem Bret Easton Ellis-től az Amerikai pszicho, és a Glamorama. Amúgy is ő a kedvenc írom. De szeretem még tőle a Nullánál is kevesebb, a Vonzás szabályai, Informátorok, Holdpark, Királyi hálószobák könyveit is. (Szóval az összes művét.) Szeretem, hogy minden benne van a könyveiben: humor, erőszak, szex, drog, és utána el lehet rajta gondolkodni, hogy most valójában mi is az igazság.
 Irvine Welsht (Acid House) fedeztem fel mostanában magamnak, és szerintem hasonlít a stílusa Bretéhez. Edgar Allan Poe (Usher-ház vége), Bram Stoker (Drakula) és Stephen King (Borzalmak városa, Rémkoppnatók, Ragyogás) is kedvenceim. Hangosan szoktam olvasni, mert szerintem segít abban, hogy szebb legyen a kiejtésem, plusz így jobban ki tudom fejezni magam, és több a szókincsem is (merem azt hinni, hogy tényleg így van).

Zenéből a rockot szeretem a leginkább, és annak változatait. The Clash, Billy Idol, Placebo, David Bowie, John Lennon, Marilyn Manson, Metallica, Faith No More, Nine Inch Nails, Alice in Chains, Pearl Jam, Nirvana, Adam Lambert, Filter, Ozzy Osbourne, Black Sabbath, Slipknot, Turbonegro, Kreator, Tool, Incubus, Queen of the Stone Age, Limp Bizkit, Led Zeppelin, Linkin Park, Rammstein, 4lyn, Disturbed, Deftones, Puskás Peti, Ákos, Ágnes,  és még sokan mások vannak, akiket szeretek.

Színészek közül Jensen Ackles (a legnagyobb kedvenc), Heath Ledger (R.I.P), Sean Penn, Sean Bean, Elijah Wood, Michael Dougles, Johnny Depp, Brad Pitt, Eric Mabius, Jared Leto, Ryan Reynolds, Ryan Gosling, Ryan Phillippe, Ben Affleck, Stuart Townsend, David Boreanaz, Christian Bale, Seth Green, Jude Law, Robert Downey Jr., Colin Farrel, William Gregory Lee, Juan Manuel Gil Navarro, Sebastian Rulli, Jesse Spencer, Scott Porter, Chris Pratt, Johnny Knoxville, Chris Pontius, Fenyő Iván, Hujber Ferenc, Solti Ádám, Előd Álmos.

Sport: pankráció (Randy Orton, John Cena, Chris Jericho, Sheamus a kedvenceim), és NFL (Chicago Bears, Indianapolis Colts, New Orleans Saint). De szeretem még a boxot, a gördeszkát, hokit, futást, biciklizést, úszást.

Állatok közül talán azt mondanám, hogy mindet szeretem. De főleg a macska-féléket, egeret, és a gyík-féléket.
Voltak már halaim, denevéreim, cicáim, egereim, csigáim, papagájaim, galambjaim. Jelenleg egy macskám (Huncutka), és egy egerem (Bajusz úr) van.

Kedvenc sztárok

1 Jensen Ackles
2 Scott Porter
3 Brad Pitt
4 Jude Law
5 Colin Farrell
további kedvencek

Barátok

lostgirl
lostgirl

visszatérő vendég

rockqueen
rockqueen

új tag

KicsikeZsófi
KicsikeZsófi

új tag

plillas
plillas

visszatérő vendég

wixih
wixih

új tag

Üzenőfal

Szia láttam az egyik hozzászólásodat!! Gratulálok a kisbabához!! :wub: :wub3:

2018.09.14. 11:11

Szia :) Szavaztam, mert nagyon sok közös kedvencünk van, és a profilod is olyan egyszerű, de nagyszerű *-*

2014.02.05. 15:03

_ToTo_ Érdemes akkor elolvasni az adatlapos topik legelején a tudnivalókat, a linkjét megtalálod a profilomban.

2012.09.07. 12:12

_ToTo_ Szia! Új lapot csak akkor tudonk elfogadni, ha a meglévő lapjaid id rendben vannak. Többnél is hiányzik az életrajz, előbb ezeket pótold légyszíves.

2012.09.07. 10:10

Cauu szia jó a profilod (: szavaztam

2012.08.19. 20:08