Játék határok nélkül
2010. július 31. 15:17
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
Jöjjön bátran mindenki, aki anno függő volt! Szerintem sokan vagyunk, akik izgalommal néztük mindig az adásokat, miközben ezerrel szorítottunk a citromsárgáknak...

2010. július 31. 15:46
![]() |
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 ![]() |
Jajj hát én imádtam
Szerintem nincs ember, aki ne szerette volna, vagy legalábbis van annyi idős, hogy emlékezzen rá
Imádtam azokat a jelmezeket, meg feladatokat, nagyon ötletesek voltak (meg öröm volt nézni, ahogy potyognak néha
)
Kár, hogy már nincs ez a játék, ill. , hogy ilyen iq huszár műsorok vannak manapság, ahelyett, hogy ezt hoznák vissza
ja és természetesen a játék főcíme nem maradhat el, azt is szeressük

Imádtam azokat a jelmezeket, meg feladatokat, nagyon ötletesek voltak (meg öröm volt nézni, ahogy potyognak néha

Kár, hogy már nincs ez a játék, ill. , hogy ilyen iq huszár műsorok vannak manapság, ahelyett, hogy ezt hoznák vissza

ja és természetesen a játék főcíme nem maradhat el, azt is szeressük

2010. július 31. 16:57
![]() |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
Idézet (Sixy @ 2010.07.31. 15:46)
Jajj hát én imádtam
Szerintem nincs ember, aki ne szerette volna, vagy legalábbis van annyi idős, hogy emlékezzen rá 

Nekem is nagy kedvenc volt, és nem csak a játékokat imádtam, de Gundit is, meg amikor minden adás alkalmával bemutatták azt a várost, ahol éppen zajlottak a felvételek...

Egyébként úgy tudom, hogy ez a műsor még létezik, csak nálunk már azért nincs, mert a magyarok nem játszanak benne...

Én is nagyon örülnék, ha megint lenne... De akkor adják megint Gundinak a műsort...

2010. július 31. 16:58
Ha jól tudom, 2004-ben volt egy kisérlet arra, hogy újra legyen JHN, de nem tudták anyagilag finanszírozni, vagy valami bajt volt a liszensz-el.
Kér érte.
Kér érte.
2010. július 31. 16:59
![]() |
Idézet (inspiredboy @ 2010.07.31. 16:58)
Ha jól tudom, 2004-ben volt egy kisérlet arra, hogy újra legyen JHN, de nem tudták anyagilag finanszírozni, vagy valami bajt volt a liszensz-el.
Kér érte.
Kér érte.
Köszi az infót!

Bezzeg a sok tr*gya műsorra van pénz...

2010. július 31. 17:04
![]() |
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 ![]() |
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.31. 16:57)
Nekem is nagy kedvenc volt, és nem csak a játékokat imádtam, de Gundit is, meg amikor minden adás alkalmával bemutatták azt a várost, ahol éppen zajlottak a felvételek...
Egyébként úgy tudom, hogy ez a műsor még létezik, csak nálunk már azért nincs, mert a magyarok nem játszanak benne...
Én is nagyon örülnék, ha megint lenne... De akkor adják megint Gundinak a műsort...

jah igen a város bemutatása is jó volt , szeretem az ilyeneket

2010. július 31. 17:07
![]() |
Idézet (Sixy @ 2010.07.31. 17:04)
jah igen a város bemutatása is jó volt , szeretem az ilyeneket 

Az egyik kedvencem Koppenhága volt... Arra nagyon tisztán emlékszem most is...

2010. július 31. 17:22
![]() |
Hát igen. Költhetnék azokat az összegeket inkább erre, ha már...
Nem tudom, hogy gondolják, hogy ebben a kis országban ma már mindenkinek "sztárnak" kell lennie?
Esküszöm, hogy nemsokára be fogunk kerülni a rekordok könyvébe, hogy Magyarország az egyetlen olyan ország, melynek lakosságának legalább 70%-a "celeb". És akkor még keveset mondok...
Ma már boldog-boldogtalanból "sztárt" csinálnak. Röhej.
Miért nem lehetne helyette inkább játszani egy jót nemzetközileg? (költői a kérdésem)
Nem tudom, hogy gondolják, hogy ebben a kis országban ma már mindenkinek "sztárnak" kell lennie?

Esküszöm, hogy nemsokára be fogunk kerülni a rekordok könyvébe, hogy Magyarország az egyetlen olyan ország, melynek lakosságának legalább 70%-a "celeb". És akkor még keveset mondok...

Miért nem lehetne helyette inkább játszani egy jót nemzetközileg? (költői a kérdésem)
Idézet (Tamás2.0 @ 2010.07.31. 17:07)
Ha nem lenne minden évben Megasz@r és társai, simán lenne rá pénz. 

2010. július 31. 17:29
![]() |
Idézet (szavy @ 2010.07.31. 17:28)
Ezt a műsort én is nagyon imádtam. A legjobb volt mikor nagy szumós ruhába kellett felmászniuk egy falon, és csúszkáltak visszafelé. 

Arra én is emlékszem!

2010. július 31. 18:19
![]() |
Sixyhajmániás™ |
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.31. 17:22)
Hát igen. Költhetnék azokat az összegeket inkább erre, ha már...
Ma már boldog-boldogtalanból "sztárt" csinálnak. Röhej.

ja igen, már az időjós meg a híradó bemondó is sztár..meg Bikicsunáj, az az idióta,aki csak a megasztár előválogatójáig jutott el

2010. július 31. 19:16
![]() |
Idézet (Sixy @ 2010.07.31. 18:19)
ja igen, már az időjós meg a híradó bemondó is sztár..meg Bikicsunáj, az az idióta,aki csak a megasztár előválogatójáig jutott el 

Jaja.

2011. június 28. 14:53
![]() |
Zone3120új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.27. Hozzászólás: 66 Csatolások: 78 Azonosító: 33250 ![]() |
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal.
Szerintem a valaha volt legjobb tv-s vetélkedő.
Többek között ezért is sírom vissza annyira azokat a szép 90-es éveket.

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Megint együtt a csajcsapat!

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Volt egy ilyen időszak az életükben.

Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy és Malcolm McRae összeházasodtak!

Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
A héten hunyt el a színész.

Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Ebben az Angliába költözésről áradozott.