személy szerint én nem törődtem a botrányával.. mindezek mellett imádom a mai napig! Ő a legnagyobb kedvencem, mert tehetséges, kedves, imádnivaló
Jamie Lynn Spears
2010. augusztus 01. 02:46
Jamie Lynn Spears a világhírű Britney Spears egyetlen húga, aki a Zoey 101 c. sorozatban főszereplő, amit bátyja álmodott meg. 2007-ben nagy port kavart, amikor kiderült, hogy terhes . 2008-ban megszületett lánya Maddie Briann az édesapja Casey Aldridge. A pletykák szerint februárban elváltak útjaik.
személy szerint én nem törődtem a botrányával.. mindezek mellett imádom a mai napig! Ő a legnagyobb kedvencem, mert tehetséges, kedves, imádnivaló
2010. augusztus 05. 21:49
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Idézet (katiegirl15 @ 2010.08.01. 02:46)
Jamie Lynn Spears a világhírű Britney Spears egyetlen húga, aki a Zoey 101 c. sorozatban főszereplő, amit bátyja álmodott meg. 2007-ben nagy port kavart, amikor kiderült, hogy terhes . 2008-ban megszületett lánya Maddie Briann az édesapja Casey Aldridge. A pletykák szerint februárban elváltak útjaik.

Én is nagyon szeretem Jamie Lynn-t
2010. augusztus 09. 12:11
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Én is rajongója vagyok Jamie-nek.
2010. augusztus 09. 18:04
szeretem
és várom a sorozatát a nicken
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.