Jennifer Love Hewitt újra szerelmes
2010. augusztus 01. 22:26
Hát ha igaz, akkor sok boldogságot nekik! =)
There isn't any more beautiful thing than love ... ^^'
There isn't any more beautiful thing than love ... ^^'
2010. augusztus 02. 13:19
|
|
Casi Angelesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 117720 offline
|
sok szerencsét:D
2010. augusztus 10. 14:04
|
|
prettylittleliarsfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 145 Csatolások: 31 Azonosító: 132880 offline
|
Szerintem összeillenek.Én is drukkolok nekik.
2010. augusztus 21. 21:49
|
|
dodii95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 133612 offline
|
Az a baj, hogy ezt a fiút, akit kiraktál képnek, nem Alexnek hívják, hanem Jamie Kennedynek, és ők most tavasszal szakítottak tavaly tavasszal pedig összejöttek. Se perzselő nyár, se Alex. Valaki másról beszélsz, nem a képen látott imádott pasiról *-*
2010. augusztus 21. 21:54
|
|
dodii95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 133612 offline
|
Ja és persze, hogy nem látszik a korkülönbség, mert a képen látható férfi 1970ben született (igen már késsz fanatikus rajongója lettem ><) Tehát nem 27 : D
Alex Beth pedig ez a pasi:
http://www.alexbeh.com/headshot.jpg
és lehet hogy ő mindenkinek jobban bejön, de én 14 éves létemre is inkább az érett pasikat kedvelem, és Jamie k*vára bejön *-* Bocsi, hogy így kellett kimondanom, de nincsenek is rá szavak
Alex Beth pedig ez a pasi:
http://www.alexbeh.com/headshot.jpg
és lehet hogy ő mindenkinek jobban bejön, de én 14 éves létemre is inkább az érett pasikat kedvelem, és Jamie k*vára bejön *-* Bocsi, hogy így kellett kimondanom, de nincsenek is rá szavak
2010. szeptember 02. 18:45
|
|
CrazyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 133917 offline
|
edesek eggyut
2010. szeptember 14. 18:34
kár hogy nem megint jamie kennedy-val jött össze
remélem boldogok az "újjal" is
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: