Justin Bieber Magyarországra jön
2010. augusztus 03. 18:12
xXxVadKendeRxXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.07. Hozzászólás: 242 Csatolások: 7 Azonosító: 124484 offline |
ide ne jöjön mert hazáig fújjolom!!!!! xD
2010. augusztus 03. 19:07
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Idézet (Csilla19 @ 2010.08.03. 13:07)
Eszter London abban van igzam, hogy attól még, hogy nemszereti attól még nemkéne olyanokat irnija, hogy történjen vele balseset, emrt valaki eg szereti és akar vele találkozni, de sztem ahyjuk abba a veszekedést, mert teljesen fölösleges!
én nem mondtam egy szóval sem, hogy jó lenne, ha balesetezne... vagy csak én vagyok ennyire rossz memóriájú?! vagy inkább te vagy értelmetlen?!
2010. augusztus 03. 20:25
Idézet (feróalexa1999 @ 2010.08.03. 15:31)
mert miért én 11 éves vagyok és én imádom Justint!miért kiváncsi lennék hogy te hány éves vagy??Hallod az első hozzászólásodra meg ezt írom:Te meg olyan okosvagy mint a tordai kos!!Honnan tudod hpgy a szüleinknek kell kicsengetni?Nekünk nem lehet annyi pénzünk vagy mi!
Ne hogy azt hidd, hogy 100 forintba kerül a jegy! Amúgy meg nem valami nagy művészet kiszámolni, hogy hány éves Christo.
2010. augusztus 04. 03:49
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Jajj csak azt neee!!! A kis 11-12 éves lányok így is teljesen meg vannak bolondulva tőle. Gondoljatok bele mi lesz itt, ha belép az országba... -.-" Teljes zűrzavar és káosz vár ránk...
2010. augusztus 04. 04:01
Jajj igazad van! Én biztos hogy nem megyek el a koncertjére amúgyse mennék de így meg pláne nem mert tuti hogy a sok rajongó tinilány szétttaposna! Uramatyám már most rossz belegondolni hogy mi lesz ha ő Magyarországra jön!!
2010. augusztus 04. 06:27
Most akkor ha ide jön, akkor ugye feltódulnak Pestre a 11-16 éves HARDCORE rajongók. És ha tovább áll Németországba, akkor ők vajon követni fogják?? Így is alig vagyunk 10 millióan, miután utána mennek, leszünk 8,5 miilióan
2010. augusztus 04. 07:51
annyira idegesít..van egy sztár aki fiú, fiatal..és nekem szipmi, meg helyes..)de ezért nemkell most lekszolni -,-)..és ezért akik nem justin rajongók itt irogatják a rosszat..akkor minek nézi meg bárki is ezt meg a többi Justin Bieber-es dolgot ha nemszereti..azért nemkell kommentálni , hogy a véleményedet bárki tudja, és hogy kapj kitüntetést -,-.. csak már idegesített és elmondtam.. nemkell egyből jönni nem Justin rajongóknak és leszólni egyesével..-,-
2010. augusztus 04. 07:56
Idézet (Nettyyy @ 2010.08.04. 07:51)
annyira idegesít..van egy sztár aki fiú, fiatal..és nekem szipmi, meg helyes..)de ezért nemkell most lekszolni -,-)..és ezért akik nem justin rajongók itt irogatják a rosszat..akkor minek nézi meg bárki is ezt meg a többi Justin Bieber-es dolgot ha nemszereti..azért nemkell kommentálni , hogy a véleményedet bárki tudja, és hogy kapj kitüntetést -,-.. csak már idegesített és elmondtam.. nemkell egyből jönni nem Justin rajongóknak és leszólni egyesével..-,-
Mikbe is írogattál eddig? Nézzük meg!
Ez a celeb, vagy az a celeb tetszik jobban?
Van..nevü osztálytársad?
Van ilyen envű barátnőd?
Van ilyen nevű rokonod?
Szóval ki is gyűjtöget? Nem gonoszkodok
1 felhasználónak tetszik:
EszterLondon
2010. augusztus 04. 08:23
Mostantól gyűjtögetek... de most ujra kell kezdenem, mert ma van a btyám szülinapja, és veszek neki vmit
2010. augusztus 04. 08:26
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline |
Jajj ne már csak ez kellett!!! Először a Selenácska most ez a párja Tuti 100 hogy kihagyom Budapestete egy időre Jön a levegőszennyező...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.