Szeptember 8-án ül össze a Nemzetközi Automobil-szövetség Motorsport-világtanácsa, ahol jobban megvizsgálják az ügyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Ferrari bukhatja a vb-címet
2010. augusztus 03. 16:42
|
|
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline
|
ez szívás!!! De megértem a döntésüket Massa-t hagyni kellett volna győzni sz ugy lett volna fair.Ha meg nem engedi el Alonsot az nem az Ő hibája lenne mert onnantól hogy Alonso van hátul így Alonso felelösége lenne hogy megprábálja kockáztatni Ferrari 1-2-t egy elözésse.
Továbbra is Hajrá MASSA!!!!
Továbbra is Hajrá MASSA!!!!
2010. augusztus 03. 16:55
Nem lesz szerintem kizárás, csak maximum növelik a pénzbüntetést. Ilyen helyzetek mindig is voltak, nem kell felfújni..
A szabály hülyeség, be kellene tiltani, burkoltan így is jelen van a csapatutasítás...
A szabály hülyeség, be kellene tiltani, burkoltan így is jelen van a csapatutasítás...
2010. augusztus 03. 16:58
|
|
dorcsykaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 234 Csatolások: 200 Azonosító: 124654 offline
|
jelen van, de csak az a része van betiltva, amikor az utasítás befolyásolja a futam végeredményét. Például az is csapatutasítás, amikor kihívnak valakit a boxba...
2010. augusztus 03. 17:04
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
hát.. én már nem tudom h mit szóljak. :-/
szerintem ez sok.. bár a Ferrarinak most is elég sok pontlemaradása van..de még behozhatja..
én nagyon remélem h nem így lesz. :s
hajrá Alooo!
szerintem ez sok.. bár a Ferrarinak most is elég sok pontlemaradása van..de még behozhatja..
én nagyon remélem h nem így lesz. :s
hajrá Alooo!
2010. augusztus 03. 17:37
Ha ez megtörténne, akkor én egyedül csak Massát tudnám sajnálni, igaz fordított helyzetben volt ez már vele is, de akkor is. Nem azért, de Alonso-nak elég sok kis piti ügye van hiába megy jól...
De végtére is tényleg megérdemelnék.
2010. augusztus 03. 17:48
Ez csapatsport könyörgöm! Ez kívánta a közös érdek , a szponzorok sem a levegőből potyognak!!! Szép nem szép ez van.
2010. augusztus 03. 18:03
@gertii Pontosan ! Adják át Massának a 43 pontot ! Úgy lenne a fair
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.

0 felhasználónak tetszik: