Merlin / Merlin kalandjai (2008 - 2012)
2012. február 06. 15:14
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Idézet (hana001 @ 2012.01.05. 21:03)
Fantasztikus volt az új rész Kíváncsi vagyok mi lesz a folytatás, és mi lesz majd Morganaval Nektek hogy tetszett az utolsó epizód?
nekem nagyon tetszett, és már vagy 3x láttam már nagyon várom a folytatást, és én leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy milyen lesz Gwen királynéként
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2012. március 08. 18:54
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Feltehetően Katie McGrath (Morgana Pendragon) az ötödök évad első részének szövegével
2 felhasználónak tetszik:
hana001,
Minimanó94
2012. március 13. 13:27
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
A pilotot még tavaly, a többi részt pedig most láttam, amikor leadta az AXN. A 4. évadot ma fejeztem be. Egyszerűen élvezetes! Végre egy olyan sorozat, ami más. Se nem krimi, sitcom, vagy valamilyen vámpíros sorozat, meg ilyenek. Hanem mágia és középkor, meg az Arthur-Merlin legenda. Leginkább azt bírom, amikor Arthur és Merlin veszekednek.
Már a 3. évad fináléjában láttam, hogy érdekes lesz a következő évad. És ez így is volt. Már várom az 5. szezont, és remélem még sokáig képernyőn lesz a sorozat!
Már a 3. évad fináléjában láttam, hogy érdekes lesz a következő évad. És ez így is volt. Már várom az 5. szezont, és remélem még sokáig képernyőn lesz a sorozat!
2012. április 09. 19:04
no hááá ennek a sorozatnak adtam még egy esélyt a Camelot sorozat csalódása után. régebben láttam a Merlinből egy két epizódot érintőlegesen de akkor valahogy nem kötött le.
DE most neki ültem és azt kell mondjam hogy újra kell gondolnom hogy egyszer már lehúztam ezt a sorozatot itt a fórumon mert most hogy egyben nézem nem is olyan rossz ez. sokkal szórakoztatóbb mint a Camelot bármelyik epizódja is volt.
igaz kicsit szoknom kell hogy nincs annyi pénz mint mondjuk egy Spartacus sorozatnál és ez meglátszik a trükkökön a díszleten és a környezeten DE viszont az alkotók kompenzálják ezt az ötletes történet vezetéssel és a remek színészi alakításokkal! nahhh háááá és ez az Arthur sokkal meggyőzöbb mint akit a Camelotban megismerhettünk(már aki nézte azt a sorozatot) Mert a Camelotban egy nyámnyila p*cs volt Arthur már elnézést. DE itt egy tökös igazi vezér!
igaz hogy érdekes módon van elmesélve itt az Arthur mondakör Arthur itt trón örökös és nem egy szegény legény és Guinevere kreol bőrű és egy kovács lánya és nem egy nemes ember lánya és ilyesmi dolgok kicsit furák voltak először DE nyitott voltam a sorozatra és elsiklottam ezek fölött mivel szeretem ezt a történetet és ez a sorozat szerintem még képes fog megújulni és tartogat még meglepetéseket szóval vannak benne lehetőségek kérdés hogy az alkotók élnek e vele.
egyébként még csak az első évad felénél járok! de tetszik!
DE most neki ültem és azt kell mondjam hogy újra kell gondolnom hogy egyszer már lehúztam ezt a sorozatot itt a fórumon mert most hogy egyben nézem nem is olyan rossz ez. sokkal szórakoztatóbb mint a Camelot bármelyik epizódja is volt.
igaz kicsit szoknom kell hogy nincs annyi pénz mint mondjuk egy Spartacus sorozatnál és ez meglátszik a trükkökön a díszleten és a környezeten DE viszont az alkotók kompenzálják ezt az ötletes történet vezetéssel és a remek színészi alakításokkal! nahhh háááá és ez az Arthur sokkal meggyőzöbb mint akit a Camelotban megismerhettünk(már aki nézte azt a sorozatot) Mert a Camelotban egy nyámnyila p*cs volt Arthur már elnézést. DE itt egy tökös igazi vezér!
igaz hogy érdekes módon van elmesélve itt az Arthur mondakör Arthur itt trón örökös és nem egy szegény legény és Guinevere kreol bőrű és egy kovács lánya és nem egy nemes ember lánya és ilyesmi dolgok kicsit furák voltak először DE nyitott voltam a sorozatra és elsiklottam ezek fölött mivel szeretem ezt a történetet és ez a sorozat szerintem még képes fog megújulni és tartogat még meglepetéseket szóval vannak benne lehetőségek kérdés hogy az alkotók élnek e vele.
2012. április 09. 19:07
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.09. 19:04)
no hááá ennek a sorozatnak adtam még egy esélyt a Camelot sorozat csalódása után. régebben láttam a Merlinből egy két epizódot érintőlegesen de akkor valahogy nem kötött le.
igaz hogy érdekes módon van elmesélve itt az Arthur mondakör Arthur itt trón örökös és nem egy kovács fia és Guinevere pl-kreol börű és egy kovács lánya és ilyesmi dolgok DE nyitott voltam a sorozatra és elsiklottam ezek fölött mivel szeretem ezt a történetet és ez a sorozat szerintem még képes fog megújulni és tartogat még meglepetéseket szóval van benne lehetőségek kérdés hogy az alkotók élnek e vele.
igaz hogy érdekes módon van elmesélve itt az Arthur mondakör Arthur itt trón örökös és nem egy kovács fia és Guinevere pl-kreol börű és egy kovács lánya és ilyesmi dolgok DE nyitott voltam a sorozatra és elsiklottam ezek fölött mivel szeretem ezt a történetet és ez a sorozat szerintem még képes fog megújulni és tartogat még meglepetéseket szóval van benne lehetőségek kérdés hogy az alkotók élnek e vele.
Számomra a legérdekesebb Morgana átalakulása, Katie egyszerűen brilliáns a szerepben. Pont ezért kedvenc karakterem is.
2012. április 09. 19:11
Idézet (Christo @ 2012.04.09. 19:07)
Számomra a legérdekesebb Morgana átalakulása, Katie egyszerűen brilliáns a szerepben. Pont ezért kedvenc karakterem is.
hááá nekem is a kedvenc karakterem!
bár nekem Merlin mellett alapból a kedvenc karakterem Morgana legyen szó bármelyik Arthurt legendát feldolgozó filmről!
ezt a két karaktert imádom!
2012. április 22. 14:00
lassan befejezem a 4-ik évadot!
és abból látszik hogy ez Colin Morgan kölyök nem olyan rossz színész mint amilyennek első látásra tűnik mert amikor az idős Emrys nevű varázslót alakítja vagyis az öreg Merlin-t az valami eszméletlen!
nem tudom ki hogyan nézi szinkronosan vagy eredeti nyelven de ahogy el változtatja a hangját és megzakkan és átváltozik egy mókás de flúgos öregemberré az valami zseniális közben pedig olt mindenkit aki a közelében van.imádom azokat az epizódokat. én ilyennek képzelem amúgy is Merlint a nagy varázslót egy vén tébolyult zseninek!néha komolyan sajnálom hogy vissza változik fiatallá!
mert amit Joseph Fiennes művelt a Camelot sorozatban Merlinként az valami szánalmas és unalmas volt.
egyébként a Lovagok castingja is remekül sikerült a sorozatban Sir Gawain vagy Lancelot és Sir Leon aki feltételezem Sir Lionel akar lenni remek színészeket kaptak ezek a szerepek. kicsit Sir Percivale szokatlan egyedül olyan izom kolosszusként.
amúgy kíváncsi vagyok hogy kerülnek e még bele lovagok mivel Arthur királynak 25-lovag parancsnoka volt és még a leghíresebbnek a fele sincs itt Galahad, Kay,Bors,Tristram,Ector még úgy tűnik váratnak magukra!és az is kérdés még számomra hogy Leodagrance bele kerül e valamilyen formában a sorozatba mivel azért meghatározó szereplője a Arthur történeteknek.
de sebaj mindent összevetve továbbra is azt tudom mondani hogy aki szereti ezt a mondakört azoknak nagyon hálás kis sorozat ez!
és abból látszik hogy ez Colin Morgan kölyök nem olyan rossz színész mint amilyennek első látásra tűnik mert amikor az idős Emrys nevű varázslót alakítja vagyis az öreg Merlin-t az valami eszméletlen!
nem tudom ki hogyan nézi szinkronosan vagy eredeti nyelven de ahogy el változtatja a hangját és megzakkan és átváltozik egy mókás de flúgos öregemberré az valami zseniális közben pedig olt mindenkit aki a közelében van.imádom azokat az epizódokat. én ilyennek képzelem amúgy is Merlint a nagy varázslót egy vén tébolyult zseninek!néha komolyan sajnálom hogy vissza változik fiatallá!
mert amit Joseph Fiennes művelt a Camelot sorozatban Merlinként az valami szánalmas és unalmas volt.
egyébként a Lovagok castingja is remekül sikerült a sorozatban Sir Gawain vagy Lancelot és Sir Leon aki feltételezem Sir Lionel akar lenni remek színészeket kaptak ezek a szerepek. kicsit Sir Percivale szokatlan egyedül olyan izom kolosszusként.
amúgy kíváncsi vagyok hogy kerülnek e még bele lovagok mivel Arthur királynak 25-lovag parancsnoka volt és még a leghíresebbnek a fele sincs itt Galahad, Kay,Bors,Tristram,Ector még úgy tűnik váratnak magukra!és az is kérdés még számomra hogy Leodagrance bele kerül e valamilyen formában a sorozatba mivel azért meghatározó szereplője a Arthur történeteknek.
de sebaj mindent összevetve továbbra is azt tudom mondani hogy aki szereti ezt a mondakört azoknak nagyon hálás kis sorozat ez!
2012. április 25. 16:03
nahhh meg volt a 4-ik évad befejező része is!
hááá remekül szórakoztam mindegyik évadján a sorozatnak.
akkor jöhet is az ötödik asszem Szeptember 29-én lesz a premier.
és akkor jöhet Mordred és Morgana halálos párosa! heeyy Merlin ez emberes próba tétel lesz!
hááá remekül szórakoztam mindegyik évadján a sorozatnak.
akkor jöhet is az ötödik asszem Szeptember 29-én lesz a premier.
és akkor jöhet Mordred és Morgana halálos párosa! heeyy Merlin ez emberes próba tétel lesz!
2012. május 07. 13:47
Diana9visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 318 Csatolások: 129 Azonosító: 164671 offline |
Régen néztem már Merlint utójára a 4évadott láttam.Úgy hallotam hogy az 5 évadban visza tér Mordred A 4 évadat nagyon unalmas volt és rövid mégegyszer megnem nézném a 4évadot Remélem az 5 dik évad jobb lesz,Nekem eből a sorozatból Morgana a kedvencem nem hitem volna hogy a végén gonosz lesz
2012. július 16. 21:06
Andee McDannovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 159 Csatolások: 138 Azonosító: 180561 offline |
Mindenkinek nagyon szép estét. Itt új vagyok, de vannak nekem is kedvenc sorozataim. Itt van egynek Merlin kalandjai. Mindig nézem, amikor csak tudom, mert imádom a varázslásait.
2012. július 19. 15:15
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Idézet (pixie1013 @ 2012.04.06. 09:14)
Itt az első 3 kép az 5. évad forgatásáról
Hát ebből a pár képtől nem lettünk okosabbak Bár a farkas ari
2012. július 20. 01:02
hmmm kár hogy ilyen rossz minőség de amit ki lehet venni belőle az alapján elég jónak tűnik!
várós nem kicsit!
várós nem kicsit!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.