Starity

stengerkitti profilja

stengerkitti yellow yellow yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2011. január 10.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ಌ†Drømmende†ಌ
  • Születési idő
  • 1999. február 16.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Írás ; Olvasás ; Sorozat nézés ;
  • Zenei stílusom
  • minden jöhet, egyedül a dupstep/mulatós az amire húzom a számat
  • Imádom
  • néz körül a profilomon és megtudod ;)
  • Utálom
  • homofóbok, előítéleteket, képmutatókat, darazsakat, a parancsolgatást stb.
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Adam Gontier Colin Morgan Eminem Josefine Pettersen Trevor McNevan Dylan O'Brien Mélovin Szalay Csongor Tarjei Sandvik Moe Jim Parsons Chester Bennington Freddie Highmore Henrik Holm Iman Meskini Janick Thibault Lee Min Ho Park Shin Hye Maggie Stiefvater Mayim Bialik Alexander Vlahos Lucy Carless Neil Patrick Harris Tyler Young Harry Shum Jr.

Ja, ikke stress med kroppen din. Kropp er kropp og du er fin.

stengerkitti
Utoljára aktív: 2019.05.28. 07:07Státusz módosítva: 2017.11.22. 14:02

Bemutatkozás

Üdv ide tévedt halandó!

Fogalmam sincs, mi szél hozott téged eme kihalt vidékre, ám ha már itt vagy és nagy magányodban, végtelen unalmadba ezen sorokba temetkezel hát leszek hozzád oly kegyes, hogy megpróbálok eléd festeni adatlapomon egy képet saját magamról. Ez a kép nem lesz túl éles, és teljesen kizárt, hogy a valóság teljes mását tudnám nyújtani általa de ha kedved kapsz olvasása után egy semmit mondó csevejre akkor írj nyugodtan, ígérem, nem fogom felnyársalni a szívedet, és még csak a vesédet sem adom el! 

× kávéfüggő × sorozatmániás × "otaku" × utazó × bipoláriás személyiségű × forrófejű × író palánta × gyakran láthatatlan × lusta × Norvégia szerelmese × könyvmoly × ügyetlen/gyenge fizikumu× fémyképezgetős × ragaszkodó × érzékeny × új környezetbe kicsit visszahúzódó × bőbeszédű (ha van partner) × filozófus × töri × irodalom × érdekli az orovstudomány × orvosi asszisztensnek készül × informatikára jár × 165 cm mags × rövid, barna haj × teltebb testalkatú de nem kövér × kutyabolond × természetvédő × álmodozó × fantasy × nem megértett lélek × kicsit talán fura × ésszerűen feminista × fiús lány × cinikus × kegyetlenül őszinte ×

♦ Sorozatok  

Nos, akkor a sorozatokkal kezdenék mivel egy nagyon fontos szerepet töltenek be az életembe. Akármilyen rossz kedvem is legyen, mindig képes valamelyik közülük felvidítani. Hülyén hangzik de nehéz időszakaimból mindig egy-egy sorozat rángatott ki. A Teen Wolf például - mi mind máig nagyon kedvelt sorozatom - a nagypapám halálát felejtette el velem arra a kis időre, míg tartott egy rész a The Big Bang Theory pedig abban segített, hogy az akkor tájt történt szakításomat feltudjam dolgozni ám vannak olyan sorozatok is az életembe, amik egyszerűen csak menedéket adnak a mindennapi forgatakban. Ilyen például az Eyewitness amit nem régiben végeztem ki egyébként. Aztán ott vannak azok a sorozatok amik az egész későbbi életemre kihatást gyakorolnak. Ezek közé tartozik a Dr. House és a SKAM. Az eddig említett sorozatok lennének azok, amik kiemelten fontosak az életembe ám egyet kihagytam az pedig nem más mint a Merlin mivel az mindegyik imént felsorolt kis kategóriába besorolható. Akkoriban kedztem el nézni ugyanis, mikor édesanyámmal valamint a legjobb barátnőmmel nem épp volt fényes a viszonyunk és ez eléggé megviselt mert ők ketten a legfontosabbak számomra és szörnyű volt azt látni, hogy mindkettőjük ellök magától továbbá a szakításom emléke is még elég friss volt ahhoz, hogy általa na meg a körülmények miatt rögtön úgy érezhessem; egyedül maradtam. A Merlin segített új barátot szereznem ráadásul tanúlságosnak és szórakoztatónak mutatkozott egyszerre szóval hatalmas hálám ennek a sorozatnak. Két kedvenc színészem Colin Morgan valamint Dylan O'Brien és vélhetően Josefine Pettersen is hamarosan ebbe a kategóriába fog tartozni csak adjanak neki esélyt, hogy kibontogathassa a szárnyait. 


♦ Zene 

Mondanám, hogy fontos számomra a zene de az vélhetően nem ugyan azt jelentené neked mint nekem szóval inkább kibontom ezt a fogalmat. Mint mindenki más én is szeretek zenét hallgatni. Bármelyik műfajból képes vagyok meghallgatni dalokat szóval eléggé mindenevő vagyok mivel nálam nem igazán a stílus, sokkal inkább a tartalom számítt. Ezért is van az esetemben, hogy úgy kimondottan nem rajongok egy bandáért sem, mint mindenki más hiszen mindig más-más stílús zenére vágyom amik más-más mondanivalóval rendelkeznek. Az egyetlen személy aki a zene iparban érhető jelen és nagy hatást gyakorolt az életemre az Eminem. Ő az, akinek az életrajzát kívülről fújom és akinek a dalaiban mindig megnyugvásra találok vagy épp kapaszkodóra. Vicces, mert alapvetően egy rock kedvelő lány volnék tehát ha ki kéne választanom egyetlen egy műfajt a millió közül, akkor az az alternatív rock zene lenne mivel a kedvenc dalaim 90% onnan származik illetve nagyon szeretem még a lassú zenéket. Eminem után még két bandát tudnék megnevezni névszerint akik hasonlóan nagy hatást gyakoroltak rám viszont e kettőnek csak a zenéjét hallgatom, nem kerestem utána a banda tagjainak semmi mert egyszerűen nem foglalkoztatott  (Eminem volt az egyetlen, akinek tüzetesen utána jártam). Ez a két banda pedig nem más mint az Adam Gontier vezette (ezt nem véletlenül hangsúlyoztam így ki) Three Days Grace valamint a Thousand Foot Krutch. Mindkét banda nagyon sok mindenbe segített már nekem és ennek a két bandának bármelyik albumát, bármikor képes vagyok végig hallgatni annyira szeretem őket :3 .

♦ Anime 

Mostanság már nem igazán nézek animéket de főleg régebben nagyon szerettem őket. S még mieltt bárki félre értené; jelenleg sem azért szünetel az animés karrierem mert 'fhuu de felnőttem' és akkor teljesen hátat fordítok ennek a világnak, hiszen a disney meséket is simán elnézem szóval akkor az animéket miért ne? Nálam nem veri ki a biztosítékot az, hogy rajzolva van... A sokkal nagyobb probléma az az, hogy nem igazán találok olyat ami kedvemre való lenne és lekötne. Másrészt pedig én sokkal jobban szerettem a két kezi rajzokat nem pedig azokat, amiket mostanában láthatunk egy-két animén. Ezenfelül legtöbbje klisés, nem igazán tudnak újat kitalálni odaát (lol Odaát xd) úgy érzem vagy csak én nem találkoztam még azzal a bizonyos újdonsággal. Mindenesetre van pár anime, amit azért ki emelnék. Az első ilyen a  Hetalia c. anime lenne mivel ugyan nem mutat túl sokat, mégis az a pár rész jobban megmozgatta a fantáziámat mint akármelyik másik és persze, felvidított rossz napjaimon. A másik kedvenc animémnek az Owari no Seraphot mondanám ami szintén helyet kap az életembe annak ellenére is, hogy teli van klisékkel amiktől ugye irtózok. Még pedig azért, mert ott van ugye nekünk Mika és a Mikayuu páros... xd A harmadik helyezetett már nem nagyon tudom kihirdetni mivel akármelyik általam látott animét is tenném a harmadik helyre, nem lenne megérdemelt ugyanis innentől kezdve már nagyon hangulat függő, melyik az amelyik épp a harmadik helyre kerül. Ha valaki szeretne valamilyen  olyan animéről diskurálni velem amelyikre most itt nem tértem ki, az vegye a fáradságot és bátorságot és kérdezzen ;) .

 

- The End -

Azt hiszem ennyi elég is belőlem. Nem volt kifejezetten hosszú ez a bemutatkozás - bár valószínűleg néhány emberkének még ez is soknak tűnik - viszont szerintem épp elég lehetett arra, hogy eldöntsd, szeretnél e szerény személyemre időt szakítani avagy sem. Aki jobban megszeretne ismerni vagy csak egyszerűen levelező partnert, barátot keres az nyugodtan írjon rám; nem fogom leharapni a fejét. Addig is: további szép napot!

A sípszó után kérlek hagyj üzenetet...