Mit szólsz Lady GaGa öltözködéséhez?
2010. augusztus 17. 07:39
sellyfan05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 127 Csatolások: 80 Azonosító: 133284 offline |
Szerintem elég extrém cuccai vannak Lady Gagának
2010. augusztus 17. 23:24
Szerintem is extrémek, egyediek, de túlzásba viszi. Bár ha úgy nézzük, ha nem így nézne ki, akkor tuti hogy nem tartana itt, ahol most. Ha nem lennének otrányai, nem ilyen lenne a stílusa, és nem ilyen ruhákat venne fel.. nem GaGa lenne.
2010. augusztus 26. 14:09
Kicsit fura, de nekem pont ez tetszik benne! Imádom ahogy öltözködik!
2010. szeptember 16. 21:57
Zs-annabambi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 1044 Csatolások: 4655 Azonosító: 55645 offline |
Ha erre van szüksége, hogy törődjenek vele, öltözzön így! Egyáltalán nem tud megbotránkoztatni ezzel, nem értem, hogy másokra ez miért van ilyen nagy hatással. Vannak, amik tetszenek, de néhány közülük nem.
2010. szeptember 16. 23:35
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Az elején én is folyton azt mondtam, hogy "Jézus, ez meg milyen szerkó már megint?" De megszoktam, és vannak olyan darabok is rajta, amik annyira nem is vészesek. Már abszolúte nem dobom el magamat, ha meglátom egy-egy olyan ruciban, mint pl. legutóbb abban a húsos-szerelésben... Szóval nem értem, miért vannak még emberek, akik hüledeznek a szerelései miatt, már rég meg lehetett szokni. Mindig azt mondom, hogy ha neki tetszik és szereti, akkor egészségére, és mit kell már ezen állandóan szenvedni...?
2010. december 19. 13:33
Fura,de neki jól áll! Nekem pl. az a ruha tetstzik legjobban amelyik a Monster Ball turnén van rajta a So Happy I Could Die számnál
2010. december 19. 15:57
Hát az öltözködése számomra túl durva.. főleg az a hús ruha
2010. december 19. 16:42
Tény, ami tény, Lady Gaga egy egyéniség akár a zenében, akár az öltözködésben. Egyszerűen ezért is kedveltem meg, mert nem az a tucatember, amiket a média nyomat. Van stílusa és van egyénisége, ezért is lehet rá felnézni.
2011. április 14. 11:25
1-2 ruha még felvehető de a többi elég fura..főleg az a húsruha
2011. április 14. 20:47
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline |
Szerintem eléggé undorító és ízléstelen stílusa van.Mikor egy szál namiben ment vacsorázni valamilyen drága étterembe és a cipőjének a sarka elöl volt akkor tuti voltam hogy ennél mélyebbre nem süllyedhet.
2011. április 15. 19:08
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Meg kell, hogy mondja szerintem eléggé furcsa stílussal rendelkezik. De van egypár ruha amik egészen tűrhetők, sőt még jól is néznek ki! De néha nem tudom eldönteni, hogy csak azért öltözik így, mert tényleg ilyen egyedi a stílusa, vagy csak egyszerűen egy újabb polgárpukkasztást szeretne véghez vinni..
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.