Starity

eva tarko profilja

eva tarko white blue blue blue red  
  • Csatlakozott
  • 2009. december 15.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • єxpєc†o pα†ronum™
  • Születési idő
  • 1997. december 14.
  • Lakhely
  • Románia
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Fényképezés,Rajzolás,Olvasás & Vásárlás
  • Zenei stílusom
  • pop,Kpop
  • Imádom
  • BigBang,Twins,Shinee,SNSD,Teen Top,B1A4,Harry Potter,TVD,A Vadbanda,One Night Only
  • Utálom
  • Napokig sorolhatnám
  • Weblapom
  • - nem publikus -

eva tarko még nem állította be a státuszát

eva tarko
Utoljára aktív: 2014.05.25. 13:01Státusz módosítva: 2013.03.04. 18:06

Mi újság nála?

2013.10.18. 19:07eva tarko új kedvence Vastag Tamás

2013.10.08. 18:06eva tarko új kedvence James Arthur

2013.10.08. 18:06eva tarko új kedvence Tom Mison

2013.10.08. 18:06eva tarko új kedvence Szabó Ádám

2013.10.01. 20:08eva tarko és Kovács Adél mostantól barátok

Bemutatkozás


                                               

 

                                            

°◦°◦° Kedvenceim°◦°◦° :★

Kedvenc színésznőjeim:Gillian Chung és Charlene Choi

                                                                                                          Gillian                Chalene

 

Kedvenc bandák:BigBang ♛

A BigBang a no.1 bandám egyszerűen imádom őket ahogy táncolnak,ahogy énekelnek és ahogy kinéznek.Inenn a legkedvencebb tagom G-Dragon és Seung Ri.Persze a banda összes tagját nagyon imádom.A szóló munkájaikat is nagyon szeretem de amikor az égesz banda együtt énekel úgy az igazi számomra.A Beautiful Hangover és Fantastic Baby (a parodizált változata is fantasztikus )   videóklippet és dalt szeretem a legjobb, mert ezeket a dalokat bármikor es akárhányszor szivesen meghallgatom .

       SHINee:

Imádom a SHINeet,a kedvenc tagom Onew.Onew egy hónapban született velem és  egy napon is.Ezért is szeretem annyira,meg hát szerintem ő  a leghelyesebb és neki van a legjobb hangja a bandából(mint ahogy mondják ez az ő sármja) + egy igazi leaderként viselkedik.Aztán Jounghyun és Taemin a másik nagy kedvenceim,de persze mindegyik tagot nagyon szeretem mert hát Shinee fan vagyok ezért Minho és Key is az. A Hello-ért egyszerűen oda és vissza vagyok.De azóta már a Sherlock lett a legnagyobb favom.   

Imádom ahogy táncolnak.

Flower Boy Corporation:

Igaz a bandát nemsokan ismerik de ha egyszer megismered őket... nem tudod nem szeretni  .Lee Chi Hoon a kedvenc tagom, nekem ő a legszimpatikusabb, a leghelyesebb és nagyon imádom a róla készült képeket.Park Tae Jun-t is nagyon szeretem,meg  Park Ji Ho is nagyon helyes.Szóval imádom az egész bandát úgy ahogy van és a róluk készült sorozat...!!!

  

Park Tae Jun                           Lee Chi Hoon                          Park Ji Ho

 °♥°◦°◦° TeenTop ◦°◦:

Hát a Teen Top az egyik nagy kedvencem meg annak ellenére is, hogy csak a 4-dik helyen van .Imádom tőlük a Supa Luv és Be Ma Girl dalokat már magukat az énekeket is nagyon szeretem de a videóklippek egyszerűen szuperek,nem is lehetnének jobbak.Niel -t és  L.Joet birom a legjobban a bandából.Igaz először Niel kicsit furcsa volt de most már a másságáéert szeretem.

                                                                               B1a4                                                 

Gong Chan a kedvenc tagom de persze IMÁDOM az egész bandát ugy ahogy van. A Beautiful Target egyszerűen zseniális, az a őrült videoklipp és a dal,na meg CNU és Baro tánca.Aztán pedig a Baby Good Night. Baby dancing,dancing in the moonlight...nem ment ki hetekig a fejemből. 

 

                                         

Ők a kedvenc koreai lánycsapatom.Igaz, hogy nem imádom minden daljukat de a  Run Devil Run,Gee,The Boyz és az Oh! dalok örök kedvenceim maradnak.SooYoung , Jessica,Yoona és  Sunny  a kedvenc tagjaim szerintem ők a legszebbek a csapatból és nekik van a legjobb hangjuk is.

 

           

                                                                                     

Kedvenc koreai sorozataim                     

Az egyik nagy kedvencem a Love Rain meg ezt a sorozatot nem lattam nem szerettem semmi romantikahoz kotodo dolgot de ez a sorozat teljesen megvaltoztatta a nezopontomat,nagyszeru mint a szinesz valogatasa mint a helyszin valogatasa ezt minden korosztajnak ajanlom!A masik nagy kedvencem a Playful Kiss annyira aranyos egy sorozat vicces,egy kicsit romantikus is de akarhanyszor megneznek egy reszt nem unnam meg es Baek Seung Jo....A mostani felfedezettem, pedig a Heartstrings, ami egy szuper jo sorozat.

 

 

Eleinte nem szerettem őket, mert nekem túl különcek voltak.De aztán amikor meghallgattam a Nu Abo daljukat  minden megváltozott  (azért nem mindegyik tagot szerettem meg  de 4-et belölük igen :D). Amber-t fiúnak néztem először de most már egy nagyon jópofa csajnak tartom. Krystal-t meg már eleve azért is szeretem mert Jessica (SNSD) huga de azért a favom mégis Sulli lett,mert ő a legaranzosabb a csapatból.

               

                                                            

   A BigBang Lollipop-ban figyeltem fel rájuk.Nagyon jó daljaik vannak és a videojaik is nagyon jók.Először Minzy volt a kedvenc tagom de aztán mégis csak Dara lett.Nagyon birom Dara stílusát és nagyon vicces, jópofa lány épp ezért lett a kedvencem.De Minzyt is még mindig nagyon szeretem és Bom-ot is birom csak a mindenki kedvencét CL-t nem annyira szeretem,mert szerintem nem szép és nem is szimpi.     

                           

                                                                   

Az egyik kedvenc sorzatom.Nagyon birom  Cecet és Rockyt nagyon aranyosak és viccesek.Rocky a kedvencem,imádom ahogy öltözködik nem mintha Cecenek nem lennének klassz ruhái de akkor is Rocky marad a kedvencem.Ám nem csak a ruháik miatt szeretem a sorozatot hanem maga a hangulata is jó.Sokat nevetek rajta meg hát a lányok nagyon jól  táncolnak is.

          

                                                                        

                                     

Nagy vámpír fanatikus vagyok de nem az a "holdkórosok"(Alkonyat) fajta mondjuk azt sem utálom de azért az nekem már túl sok.A Vámpírnaplók  más tészta itt nem az a csöpögős szerelem van és itt nem csak folyton a vámpírokról van szó.De a róluk szóló könyveket is nagyon szeretem most is a Stephan Naplóai a kedvenc vámpíros könyvem.

                      

                   

 

                                     

       Erre a sorozatra az a legjobb szo, hogy zsenialis, mert tenyleg zsenialis.Minden egyes resze a sorozatnak tokeletesen ki van dolgozva es a sorozat vegen nem marad egy kerdesed sem megvalaszolatlan.Benedict Cumberbatch pedig a tokeletes Sherlock Holmes megtestesito, egyszeruen beleszerettem ebbe az emberbe meg a bolondsagaiba.....I am Sherlocke

 

                               

Egyszerűen imádom a Harry Potter filmeket és könyeket .Igaz, hogy az első részeket megjobban szeretem, mert nagyon aranyosak voltak Harry-ék és többet az iskolai életről volt szó mint a Voldemort elleni harcról de egyszer minden jónak vége és azt is megkell tudni hogy végződik a varázslótanoncok története . Hermione Granger a kedvenc szereplőm és egyben a példaképem is  ,szeretnék olyan lenni mint ő.  Ron -t azért szeretem, mert mindig  megtud nevetettni még  akkor is ha csak egy ilyedt arcot vág és hát persze Harry Potter -t sem tudom kifelejteni, mert nélüle és az írónő nélkül most nem lenne miről írjak.

                           

                   

                                                  

Ez egyik nagy kedvencem a Csak az a foci 1-2 és csak azért az első és a második, mert a többi részeit sajnos nem láttam.Igaz,hogy a focit nem szeretem de ezt a filmet egyenesen imádom.A kedvenc szereplőm Leon ,mert annyira aranyos igaz,hogy amikor kisebb volt.                       

      

                                                            

Tovabbi kedvenc dalok, kedven sztaroktol,bandaktol

 

 

                                                         

Örülök,hogy benéztél!

                               

Randomképek

Hermione,Harry & Ron
Onew & Taemin
Lee Chi Hoon
o82ZGh1qb9uyvo1_500_large.jpg

Barátok

Necros
Necros

Cara is my Mistress

Skubli
Skubli

visszatérő vendég

kata0210
kata0210

EspanaGirl

Kispody
Kispody

új tag

jordin_panna
jordin_panna

új tag

Üzenőfal

Ten Thousand Szia! Szavaztam, mert van egy pár közös kedvencünk :D

2017.03.25. 16:04

adriboci01 Szia! Szavaztam, mert nagyon jó a profilod! ^^

2016.11.12. 17:05

szia szavaztam

2016.10.14. 17:05

ryku Szia! Szavaztam. Szép profilod van, sok a közös :)

2015.10.04. 20:08

IamPrincess Kellemes ünnepeket! ( ^w^ )/ ~

2013.12.23. 19:07