Az énekesnő a Dolce and Gabbana cég legújabb reklámarca lett. Már el is készítették a legelső fotósorozatot, ami kissé szexis lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Madonna botrányos reklámképei
2010. augusztus 06. 20:26
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Manapság már mindent csak így lehet eladni?
2010. augusztus 06. 20:28
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (nvirág @ 2010.08.06. 20:27)
hát ja most mi van mindenkivel Rihanna is vetkőzik meg minden most meg Madonna
Hol van levetkőzve?
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. augusztus 06. 20:34
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Idézet (csengike @ 2010.08.06. 20:32)
(amugy a kepen szerintem kicsit olyan Lady Gagas) 
Nekem is ez volt az első benyomásom...
2010. augusztus 06. 20:47
Szerintem is totál GaGa.Mondjuk az ilyesmi dolgokhoz már kicsit idős Madonna. :S
2010. augusztus 06. 20:55
Idézet (csengike @ 2010.08.06. 20:32)
hat eleg gusztusos 52 evesen..de ha neki ez tetszik..hajra!!!(amugy a kepen szerintem kicsit olyan Lady Gagas) 
Éppen ez a bajom az egésszel!! Nem hiszem el, hogy ma már minden r**anc szegény Gagát másolja, mert képtelenek saját stílust kialakítani, vagy kifogynak az ötletekből. Ő olyan stílust alakított ki, hogy azt nem lehet felülmúlni, minden embert érdekli. Ez a vén öregasszony (ahogy bnőm mondaná
Na jó, inkább nem is folytatom, mert olyanokat tudnék írni erről az istenített senkiről, hogy még a végén kitiltanak
2010. augusztus 06. 21:10
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
ez aranyos Kicsit durvább lett, mint kellene, de nem annyira rossz.”
Amúgy Dancsy ez egy kicsit erős ő nem r**anc sokkal előbb volt mint Gaga és ő is elég botrányos és kihívó volt mindig szerintem meg örülnél te ha ötven évesen így néznél ki mint ő és az istenített senki meg nagyon erős nézz utána és meglátod ki ez a "senki" és mennyivel nagyobb munkássága van mint Gagának
Amúgy Dancsy ez egy kicsit erős ő nem r**anc sokkal előbb volt mint Gaga és ő is elég botrányos és kihívó volt mindig szerintem meg örülnél te ha ötven évesen így néznél ki mint ő és az istenített senki meg nagyon erős nézz utána és meglátod ki ez a "senki" és mennyivel nagyobb munkássága van mint Gagának
2010. augusztus 06. 21:11
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
am ebből a szögből akár Merylin Monroe-s is lehet nem csak Gagás
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.