A mai tinisztárok nagy része nem csak egy dolog miatt híres, mint régebben — legtöbbjük a színészet mellett énekel is, vagy fordítva.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ha már színész, énekeljen is — és fordítva
2010. augusztus 09. 15:06
Szerintem semmibaj nincs vele hogy mindkettőhöz értenek!
2010. augusztus 09. 15:07
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Inkább az egyikben lennének jók, ne mindkettőben csapnivalók...
9 felhasználónak tetszik:
kateblock,
Fuller,
RainbowBarbie,
amy92,
Dancsy,
bibicsibi,
Grace Benning,
Twilight6,
itsjustme
2010. augusztus 09. 15:07
|
|
manocska17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 130 Csatolások: 7 Azonosító: 122869 offline
|
igy tovább
2010. augusztus 09. 15:08
ezek eggyikhez sem értenek már bocsi
csak felkapták öket azt csá
nem nagy szám
csak felkapták öket azt csá
nem nagy szám
2010. augusztus 09. 15:11
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Ugye másnak is feltűnt, hogy ők mind ilyen mai kis Disney-sztárocskák?
Régen azért nem volt ilyen...vagy ha mégis akkor tényleg mindkettőhöz volt tehetsége
Régen azért nem volt ilyen...vagy ha mégis akkor tényleg mindkettőhöz volt tehetsége
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. augusztus 09. 15:12
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
hát igen,csak az a gond,hogy néha abban akarnak jók lenni,amiben nem annyira tehetségesek pl.
Miley is fel akar(t) hagyni az énekléssel,és színésznő akart lenni,pedig jobb ha csak a száját nyitja ki xD
szegény ashleyt nem ismerik el annyira énekesnek,mint színésznőnek,pedig azt mondta,h minden álma,hogy énekelhessen!(mondjuk sztem a számai és a hangja is egyszerüen perfect!)
Vany hangja bámulatos,kár h az első önálló albuma bukott...mondjuk vannak rajta naon szupi számok is!
Selena inkább színésznőnek jó,mondjuk a hangja sem rossz,csak élőben picit fals...:S
viszont Emily Osmentel,Miranda Cosgroveval semmi bajom,sztem mind a kettőben teheségesek(miranda zenéjét imádom♥)
mondjuk a Jonas srácoknak csak a JONAS első pár részében ment nehezen a színészet,de ma már naon profik!
bocsi ha vkit megbántottam,de ez a véleményem
Miley is fel akar(t) hagyni az énekléssel,és színésznő akart lenni,pedig jobb ha csak a száját nyitja ki xD
szegény ashleyt nem ismerik el annyira énekesnek,mint színésznőnek,pedig azt mondta,h minden álma,hogy énekelhessen!(mondjuk sztem a számai és a hangja is egyszerüen perfect!)
Vany hangja bámulatos,kár h az első önálló albuma bukott...mondjuk vannak rajta naon szupi számok is!
Selena inkább színésznőnek jó,mondjuk a hangja sem rossz,csak élőben picit fals...:S
viszont Emily Osmentel,Miranda Cosgroveval semmi bajom,sztem mind a kettőben teheségesek(miranda zenéjét imádom♥)
mondjuk a Jonas srácoknak csak a JONAS első pár részében ment nehezen a színészet,de ma már naon profik!
bocsi ha vkit megbántottam,de ez a véleményem
2010. augusztus 09. 15:14
Ha kihullana az, aki tehetségtelen és csak azért van ott hogy ott legyen, akkor jó lenne ha csak az egyikhez értene. Bőven elég lenne.
2010. augusztus 09. 15:17
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Véleményem szerint Ashley-t mindkettőbe foglalkozásában szeretem, mert ő tehetséges énekesnő és színészként sem utolsó. Így vagyok Selena-val is, de őt inkább mint énekesként szeretem. Demi-t is mindenhogy szeretem, viszont Vanessa szerintem sokkal jobb színésznő mint énekesnő. És Miley számomra inkább énekesnő mint színésznő.
2010. augusztus 09. 15:21
A felsoroltak között van akit nem tartok tehetségesnek valamelyik téren,van akit igen,van akit meg egyiken se.(Nem mondok neveket) Mindenesetre Selena mindkettőben épp olyan jó,ezért szeretem annyira
2010. augusztus 09. 15:27
|
|
Kiwy5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 15 Csatolások: 1 Azonosító: 130370 offline
|
Én nem értek egyet ezzel a kettősséggek, mert így mindenkinek ott van h színésznő, pedig lehet h borzalmasan játszik.
Rádsául már mindenki színsznő meg énekes akar lenni, persze vannak akik tehetségesek, és értenek hozzé, de olyanok is akik csak úgy tehetség nélkül akar az lenni. :|
Rádsául már mindenki színsznő meg énekes akar lenni, persze vannak akik tehetségesek, és értenek hozzé, de olyanok is akik csak úgy tehetség nélkül akar az lenni. :|
2010. augusztus 09. 15:36
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
pff taylor-.- őt de utálom többit szeretem
<3..bár miranda rajongó nem vagyok xD..a véleményem meg annyi h ha megy neki csinálják
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?