Nelsinho Piquet elárulta, hogy Felipe Massa nem lépett túl a 2008-as szingapúri versenyen, mert az ő szándékos ütközése miatt vesztette el a vezetést — s mint később kiderült, a vb-címet is. A brazil tudja, milyen nehéz Alonsóval egy csapatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Massa a mai napig Piquet-t okolja
2010. augusztus 13. 10:21
2010. augusztus 13. 10:30
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
csak így lehet feljebb jutni ha valaki egy kicsit erőszakos
2010. augusztus 13. 10:50
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
nem semmi .
2010. augusztus 13. 10:52
Alonso-fan vagyok/voltam, de ezeket a hisztiket már nem bírom amiket művel. Teljesen igazad van Nelsinho!
2010. augusztus 13. 11:09
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline |
Alonso remek versenyző, de én sokszor csak panaszmukinak hívom, mivel a hisztijeit nem igazán bírom már én sem...
Felipe viszont az egyik legnagyobb kedvencem, s nagyon sajnálom a 2008-as kudarcot, - már amennyire egy Vb-második hely kudarcnak számít - annak ellenére is, hogy Lewis is azok közé tartozik, akiket nagyon szeretek.
Ebben a két ügyben - a szándékos falhoz csapódás és Alonso jellemzése - viszont nehezen tudunk igazságot tenni, mivel biztos vagyok benne, hogy nem vagyunk minden fontos tény birtokában...
Felipe viszont az egyik legnagyobb kedvencem, s nagyon sajnálom a 2008-as kudarcot, - már amennyire egy Vb-második hely kudarcnak számít - annak ellenére is, hogy Lewis is azok közé tartozik, akiket nagyon szeretek.
Ebben a két ügyben - a szándékos falhoz csapódás és Alonso jellemzése - viszont nehezen tudunk igazságot tenni, mivel biztos vagyok benne, hogy nem vagyunk minden fontos tény birtokában...
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. augusztus 13. 12:36
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline |
nem bírják abba hagyni ??? komolyan már két éve volt ... jön másik vb majd a másik nyer
2010. augusztus 15. 15:35
szegényem :| bár ezen már túl kéne lépni :|jön egy másik év, és még ő is nyerhet
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.