Milyen volt a nyarad eddig?
2010. augusztus 27. 10:04
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
na hát semmi jó nem volt benne, de most még rosszabb lesz, mert jön az iskola.
2010. augusztus 27. 10:08
Voltak benne jó részek de többnyire unalmas volt...
2010. augusztus 27. 10:14
bulik terén nem is tudok mást mondani csak hogy csodás.
Innentől jön a rossz rész mert a matektanárom 2 egészes átlagra megbuktatott hogy tanuljak nyáron ez nem is volt baj mert tényleg jót tett a nyári matekozás, de töri pótvizsgán úgy húztak el hogy (franciául tanulom a tantárgyakat) a 9.es tananyagból kérdezgettek (10.es voltam) plusz a 10 parancsolatból ugyancsak franciául. Életemben egy hittanórán sem voltam. Végig tanultam 4
napot nehogy elfelejtsem, róma meg görögország csípőből ment volna erre puff neki. Jó ez így suli kezdés előtt ..nem érzem fairnek főleg hogy a matektanáromtól most kaptam mailt hogy már az írásbelin megvolt a max és szóbelin meg a 3 évfolyamból a legjobb voltam.
2010. augusztus 27. 10:42
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (zombeeStar @ 2010.08.27. 10:14)
bulik terén nem is tudok mást mondani csak hogy csodás.
Innentől jön a rossz rész mert a matektanárom 2 egészes átlagra megbuktatott hogy tanuljak nyáron ez nem is volt baj mert tényleg jót tett a nyári matekozás, de töri pótvizsgán úgy húztak el hogy (franciául tanulom a tantárgyakat) a 9.es tananyagból kérdezgettek (10.es voltam) plusz a 10 parancsolatból ugyancsak franciául. Életemben egy hittanórán sem voltam. Végig tanultam 4
napot nehogy elfelejtsem, róma meg görögország csípőből ment volna erre puff neki. Jó ez így suli kezdés előtt ..nem érzem fairnek főleg hogy a matektanáromtól most kaptam mailt hogy már az írásbelin megvolt a max és szóbelin meg a 3 évfolyamból a legjobb voltam. 
Hát igen a közös kis bulik. Jók voltak.
2012. július 26. 11:43
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
Sza* -.-"
1-2 jó pillanatom volt a nyáron...
1-2 jó pillanatom volt a nyáron...
2012. július 27. 12:26
Jó : Jó volt sok helyen voltunk Magyarországon. Még strandon is voltunk.
Rossz : megműtötték a lábam. :cry:
Jó lesz : Megyünk Horvátországba és ott töltünk 9 napot és megállunk pihenni Boszniába egy napot!
Rossz : megműtötték a lábam. :cry:
Jó lesz : Megyünk Horvátországba és ott töltünk 9 napot és megállunk pihenni Boszniába egy napot!
2012. augusztus 14. 15:45
Egyrészt RETTENETES, másrészt jó, mert új dolgokat ismertem meg...
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: