Jóreggelt mindenkinek !
Már megint beteg vagyok, jól kezdem az évet. múlthéten 3 napot hiányoztam ezen a héten meg négyet..
OFFTopic III
2010. szeptember 16. 10:12
2010. szeptember 16. 10:27
Hali
Jóreggelt
Most én is itthon vagyok, ugyanis megfáztam.. Én is elég hamar kezdem, de megfogadtam hogy ebbe a félévbe lehetek bármilyen beteg többet nem hiányzok suliból
Holnap sem megyek csak hétfőn
Jóreggelt
Most én is itthon vagyok, ugyanis megfáztam.. Én is elég hamar kezdem, de megfogadtam hogy ebbe a félévbe lehetek bármilyen beteg többet nem hiányzok suliból
2010. szeptember 16. 11:12
Na elláttam magam zsebkendővel
Deutálok beteg lenni.
Ráadásul ha szombatra nemmúlik el akk nemmehetk a hunyadivárosi napokra amire már egy éve várok h mehessek..
Deutálok beteg lenni.
Ráadásul ha szombatra nemmúlik el akk nemmehetk a hunyadivárosi napokra amire már egy éve várok h mehessek..
2010. szeptember 16. 11:15
Na lehet h egy 10 percre (vagy ahogy sikerül) elkell mennem, mert tegnap kaptam a kontaklencsémet és bekell raknom, ami még nemmegy könnyen.szurkoljatok h elsőre sikerüljön
2010. szeptember 16. 11:18
Idézet (Girl_thing @ 2010.09.16. 11:15)
Na lehet h egy 10 percre (vagy ahogy sikerül) elkell mennem, mert tegnap kaptam a kontaklencsémet és bekell raknom, ami még nemmegy könnyen.szurkoljatok h elsőre sikerüljön 
én megelékszek a szemüveggel is
2010. szeptember 16. 11:20
Idézet (Girl_thing @ 2010.09.16. 11:15)
Drukkolunk. Amúgy én meg csináltam egy forró erdei gyümis teát
1 felhasználónak tetszik:
Csinibaba
2010. szeptember 16. 11:22
Egyébként valaki segítene? Egy cikket fordítok az van benne, hogy valami 3 millió "£" volt. Nem tudjátok ez minek a jele? Szerintem az angol fontnak, de lehet nagyon nagy hülyeséget mondtam most
2010. szeptember 16. 11:23
Idézet (Lexy @ 2010.09.16. 11:22)
Egyébként valaki segítene? Egy cikket fordítok az van benne, hogy valami 3 millió "£" volt. Nem tudjátok ez minek a jele? Szerintem az angol fontnak, de lehet nagyon nagy hülyeséget mondtam most

Font, igen az angol font. Pár nappal ezelőtt mikor vettük az angolt, egy szövegbe £200 volt, szóval tuti , hogy a font
szerk.:nem én lennék, ha nem lenne benne csomó helyesírási hiba..
2010. szeptember 16. 11:24
Idézet (Csinibaba @ 2010.09.16. 11:23)
Font, igen az angol font. Pár nappal ezelőtt mikor vettük az angolt, egy szövegbe £200 volt, szóval tuti , hogy a frontnak 
Nagyon szépen köszönöm. Mi is tanultuk még úgy 7-be, de azóta már úgy-ahogy elfelejtettem.
2010. szeptember 16. 11:26
Idézet (Lexy @ 2010.09.16. 11:24)
Nagyon szépen köszönöm. Mi is tanultuk még úgy 7-be, de azóta már úgy-ahogy elfelejtettem. 
Amikor a mostani sulimba jöttem akkor nem tanultuk, szóval szerintem előtte tanulhatták. Most a nyolcadikos Project Plusba volt benne egy szövegrészbe, bár annyit tudok hogy font de semmi máshoz nem értek
2010. szeptember 16. 11:29
Hogy mivan? Állítólag 1 angol fontot itt 330 Ft-ért lehet venni durván. Lily Allen meg 3 millióért vett lakást. "Lily Allen has bought a £3 million country home." Tehát 3.000.000. × 330 = 99 000 00 Ft állítólag... Most ez komoly???
Szerk: ki se írja a sok nullát. Szóval 99 és 7 db 0.
Szerk: ki se írja a sok nullát. Szóval 99 és 7 db 0.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.