Melyiket szeretitek jobban: szájfény vagy rúzs?
2010. augusztus 18. 11:19
Ency112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 376 Csatolások: 494 Azonosító: 132131 offline |
Én inkább a szájfényeket részesítem előnyben. És ti??
10 felhasználónak tetszik:
Mezí,
Dancsy,
fanni1998,
EmicyMiss,
Selena LoveGomez,
Brigitte,
Puszedlíííí,
riri17,
ShAkE iT uP,
PiciPicur
2010. augusztus 18. 11:23
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline |
Szájfény bár rúzsokból is vannak halvány, fiatalosabb színek, de szerintem az ilyen erős vörös például nagyon öregít és nagyon nem néz ki természetesnek
1 felhasználónak tetszik:
Lexy
2010. augusztus 18. 11:24
Szájfény. Ha egyáltalán használok ilyesmit akkor szájfény.
2010. augusztus 18. 11:39
Természetesen szájfény. Nagyon szeretem őket van belőlük egy tucatnyi. Főleg az olyat kedvelem, amik ízesítve vannak. Azokból is a menta és az epres a kedvencem.
Jelenleg ez a kedvencem, ebből is a halvány rózsaszín árnyalatú. (ez egyébként a mentolos)
Jelenleg ez a kedvencem, ebből is a halvány rózsaszín árnyalatú. (ez egyébként a mentolos)
2 felhasználónak tetszik:
Selena LoveGomez,
Puszedlíííí
2010. augusztus 18. 11:41
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline |
szájfény,a rúzs se rossz..csak halvány legyen mindkettő
2010. augusztus 18. 18:50
a szájfény nekem jobban illik de néha halvány színű rúzst is használok
Hollywood^^
2010. augusztus 18. 20:00
Mostanság inkább rúzs párti vagyok, a szájfényeket azért nem szeretem, mert egy idő után ragadnak és csomósodnak
Apropó, tudja valaki, hogy melyik az a szájfény, amelyiknek az applikátora szivecske alakú?
Apropó, tudja valaki, hogy melyik az a szájfény, amelyiknek az applikátora szivecske alakú?
2010. augusztus 18. 20:02
Körömlakk (sorry, ezt muszáj volt... )!
De amúgy inkább szájfény párti vagyok.
De amúgy inkább szájfény párti vagyok.
2010. augusztus 18. 20:10
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Egyik sem, de ha már muszáj, akkor a rúzs. A szájfénytől hiába szép az ember ajka, de ragad, mint állat, és ha adok valakinek puszit vagy megcsókolom a páromat, az nagyon zavaró...
A rúzs meg fog, mint állat, úgyhogy azt meg azért nem szeretem.
Ami meg se nem ragad és se nem fog, az meg egy vagyon, és ilyenekre nem költök pénzt...
Ami meg se nem ragad és se nem fog, az meg egy vagyon, és ilyenekre nem költök pénzt...
2010. augusztus 18. 20:26
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.08.18. 20:10)
Egyik sem, de ha már muszáj, akkor a rúzs. A szájfénytől hiába szép az ember ajka, de ragad, mint állat, és ha adok valakinek puszit vagy megcsókolom a páromat, az nagyon zavaró...
A legtartósabb rúzs szerintem a Max Factoré. Az, amelyik 2 fázisú. Először felviszed a rúzst, azt nagyon tartós, majd a szájfényt. Ha sokat eszel, iszol, csak a szájfény kopik le.
Nekem nagyon beváltak az Oriflame "Vivid" vagy újabb nevén 'Colour attraction' rúzsai. Bár fog egy kicsit, de szerintem ez a legtartósabb, ám mégis a legszebb rúzs. Vagyis tartós, és mégis hidratálja a szájat. Rengeteg árnyalatot lehet választani.
A szájfénnyel nekem is annyi a bajom, hogy hiába szép, de sajnos hamar lekopik, eltűnik.
Tündiii
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.