3x04 - "Popilikia" hivatalos képek (HQ)
Hawaii Five-O (2010-)
2012. október 11. 18:59
|
|
wanderingfairyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.14. Hozzászólás: 15 Csatolások: 25 Azonosító: 74128 offline
|
Episode 3x05 "Mohai" (credit to bookemdanno.net)
2013. június 03. 21:41
|
|
Alice_Jasper Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 190 Csatolások: 134 Azonosító: 202973 offline
|
Régebbi képeket teszek fel.
2015. május 24. 20:51
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Hahó! Kicsit eltűnt innen (is) mindenki... Én most kezdtem darálni a sorit nagyjából 3 hete, mindjárt jön az 5. évad. Angolul ezerszer jobb, mint szinkronnal, sajnos azt vettem észre, hogy a szinkronok azért nem tudják ugyanazt az érzelmet beleadni a hangjukba, mint a színészek felvételkor. (Erre nagyon jó példa Danny esetében Király Attila, illetve hiába ismerem Turi Bálintot személyesen, sajnos Maxet sem tudja annyira visszaadni szinkronban.)
Egyébként a sorozat fő összetartója szerintem a Danny és Steve közti öriharibari. Annyira cukker, ahogy szekálják egymást, hogy folyton csak röhögök rajtuk.
Elég sok olyan párosom volt már, ahol az egyik vitte a pálmát, aztán a másikba is belezúgtam, na ez itt is pontosan így van
Steve vitt mindent, de ahogy daráltam a sorit, Danny is olyan szinten fogott meg, hogy szívesen lennék velük szendvicsben... haha
Azt mondjuk nem értem, a régi feltöltéseket miért nem látom, egy csomó kép lenne, amit szívesen megnéznék, de már nem elérhetőek sajna
Hozok egyet én is, ez a mai Thunk fotóm, itt mindketten übercukik, mindkettejük mosolyától megveszek
Egyébként a sorozat fő összetartója szerintem a Danny és Steve közti öriharibari. Annyira cukker, ahogy szekálják egymást, hogy folyton csak röhögök rajtuk.
Azt mondjuk nem értem, a régi feltöltéseket miért nem látom, egy csomó kép lenne, amit szívesen megnéznék, de már nem elérhetőek sajna
Hozok egyet én is, ez a mai Thunk fotóm, itt mindketten übercukik, mindkettejük mosolyától megveszek
1 felhasználónak tetszik:
idone
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nagy pocakja van már.
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Megmagyarázták a kutya kiválasztását.