Christna Aguilera 20 év múlva is sikeres lesz,de akkorra már nem tudják ki az a Lady Gaga.
> Gaga meg csak maradjon csendben a semmi hangjával. Xtina régen is ilyen volt. Ja és ladikének soha nem lesz olyan hangja,mint Christinanak. Ennyi. <
Christina Aguilera őrülten féltékeny Gagára
2010. augusztus 19. 11:07
Lehet h Christina-nak egy fokkal jobb hangja van, de GaGa-é egyedibb És neki van egyedi stílusa amit ő talált ki magának, Christina meg hiába van régóta a szakmában, ő csak koppintásokból él
2010. augusztus 19. 12:39
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
Na ne már! Uncsi ez a "Christina utánozza GaGát" dolog. Chrisnek már akkor is provokatív volt a stílusa, mikor még senki sem tudta, hogy ki az a Lady GaGa. Mindketten tehetségesek. Ez a lényeg. És ki mondta, hogy a popszakmában csak egy szexi szőke nő lehet? Amúgy nekem tetszik a Not myself tonight klipp, meg a Bionic album.
2010. augusztus 19. 16:25
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline |
ennyi erővel gaga madonnát majmolja...én nem értem mi ez a kiborulás..semmi hasonlóságot nem vettem észre kettőjükben. christina mindigis az őrült, szxi nőt játszotta...gaga meg egy "szörnyt".
2010. augusztus 19. 16:51
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
én gaga párti vagyok!
2010. augusztus 19. 20:27
Mrs Gaga??? Miért, ki a miszter?? Ahjj, Miss Gaga....
2010. augusztus 19. 22:27
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
szerintem Christina egyáltalán nem utánozza gagát!!
mindkettő énekesnőt nagyon szeretem, és tudom,h Christina nem az az utánozós típus!!
mindkettő énekesnőt nagyon szeretem, és tudom,h Christina nem az az utánozós típus!!
2010. augusztus 19. 22:30
bettiua01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 439 Csatolások: 161 Azonosító: 132351 offline |
Szerintem sem utánozza jah és cristina mindig is a saját utját járta!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
makkai JB fan
2010. augusztus 19. 22:40
Christina (régebben) ugyan olyan,
sőt híresebb énekesnő volt mint Gaga.
most meg lecsúszott, mert LadyG a klipjeivel,zenéivel
felhívja magára a figyelmet.
aki nem tartja Christinát jó énekesnek annak vmi baja van.
mert most komolyan Christinának gyönyörű hangja van,
LadyG is nagyon jó de Christina...
én véleményem.
sőt híresebb énekesnő volt mint Gaga.
most meg lecsúszott, mert LadyG a klipjeivel,zenéivel
felhívja magára a figyelmet.
aki nem tartja Christinát jó énekesnek annak vmi baja van.
mert most komolyan Christinának gyönyörű hangja van,
LadyG is nagyon jó de Christina...
én véleményem.
2010. augusztus 21. 16:21
Fanni121516visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 133483 offline |
Hülyék :/
2010. augusztus 21. 20:50
én Gaga-t nem szeretem Christina sokkal régebb óta van a szakmában..
2010. augusztus 22. 22:35
Christinanak van mire féltékenynek lennie,hisz Gaga sokkal sikeresebb.
2010. augusztus 22. 22:45
R.A.G.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 104 Csatolások: 1 Azonosító: 129731 offline |
Christina láthatóan sokat változott és ahogy énekelte..Nem Vagyok Önmagam Maeste..hát ez nem csak egy estére volt igaz,már teljesen nem önmaga..persze nem biztos,hogy mindenki ennyire fölháborodna,és az sem biztos,hogy ennyire sokat foglalkozna vele (ízekre szedné) a sajtó,ha pár éve nem jelent meg volna a híres Lady GaGa.
Sokunknak az az ésszerű és logikus gondolat,hogy mostanába már nem nagyon szerepelt újságok címlapján és nem nagyon volt a figyelem középpontjában,ezért kellett egy terv.
De ez egyátalán nem biztos,hogy így van!!
Én személy szerint jobban szerettem a régebbi számait... Mrs. GaGa-nak is nagyon bírom a számait..és az nagyon szembetűnő,hogy e az új Xtina-Style nagyon hasonlít a Vad Énekesnőjére..dehát ez van.
Persze,hogy mindenki mást mondd,mindenkinek más a véleménye..
Azért is mert ki GaGa-t,ki Xtina-t szereti.
Ki ezt,ki azt ítéli el...
Sokunknak az az ésszerű és logikus gondolat,hogy mostanába már nem nagyon szerepelt újságok címlapján és nem nagyon volt a figyelem középpontjában,ezért kellett egy terv.
De ez egyátalán nem biztos,hogy így van!!
Én személy szerint jobban szerettem a régebbi számait... Mrs. GaGa-nak is nagyon bírom a számait..és az nagyon szembetűnő,hogy e az új Xtina-Style nagyon hasonlít a Vad Énekesnőjére..dehát ez van.
Persze,hogy mindenki mást mondd,mindenkinek más a véleménye..
Azért is mert ki GaGa-t,ki Xtina-t szereti.
Ki ezt,ki azt ítéli el...
2010. augusztus 23. 17:03
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Én mindkettőjüket szeretem,(na de azért GaGát sokkal jobban)de az tény hogy Christina másolja Lady Gagát,hiába van régebb óta a szakmában! Bizonyíték pld. Christina új dala:Not Myself Tonight ! Hogy változott volna meg ilyen gyorsan a stílusa,ha nem féltékeny Gaga sikerére! Ezt mindenki lássa be!!!!!
2010. augusztus 23. 17:14
Venadoúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 129423 offline |
Na szóval nem győzöm hang súlyozni nem másolja Gagát!Nézzük meg a Stripped albumot!Aguilera egy utolsó ku...._t játszik a klipeken és akkor még Lady Gaga sehol sem volt,maximum abban az osztrák gogo bárban rázta a rázni valóját ahonnan egyik pillanatról a másikra be "dugta" magát Hollywoodba!!!Akinek nem tetszik nem kell maghallgatnia a zenéit de ő rá akkor is emlékezni fognak mikor Gaga bemegy a sokadik elvonókúrájára!!!!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.