William Levy szexbotránya
2010. augusztus 21. 10:24
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
2010. augusztus 21. 11:05
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
wow. szerintem nem tenne ilyet senkivel sem. de a sztori pont olyan mint az Árva angyalban... szerintem a csaj csak így akart 'hírnevet' szerezni magának....
2010. augusztus 21. 11:58
|
|
jonasgirl1994új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 109659 offline
|
Tuti, hogy kacsa az egész! William nem tenne ilyet!!!
2010. augusztus 21. 12:05
|
|
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
azta
..hát szerintem nem igaz:)
2010. augusztus 21. 12:52
|
|
tar adettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 281 Csatolások: 221 Azonosító: 133076 offline
|
Hát 100% hogy nem igaz!!!
Ebben biztos vagyok......
Ebben biztos vagyok......
2010. augusztus 21. 13:19
Az állítás az csak állítás...én egyik félnek sem hiszek amíg nem tud valamelyik konkrét bizonyítékot felmutatni.
2010. augusztus 22. 00:24
Na itt az ideje, hogy én is kommentáljam a helyzetet 
Szerintem nem igaz ez a megerőszakolósdi, mivel ahogy azt már előttem írták, Willy egyáltalán nem szorul rá az erőszakra, pláne ha a lány a rajongója és folyton a nyakán van. Sosem értettem ezt a pénzt csikarok ki a bántalmazómból dolgot, mivel 2,5 milliót dollár visszaadja a becsületét? És azzal miért jobb Karlának, hogy mindenki tudja, milyen traumán esett át, hogy megerőszakolták? Ráadásul már attól is bűzlik a dolog, hogy újabban a barátnői járnak népszerű tévéműsorokba, hogy mindenkinek elmondják, mennyire jó ember ez a lány. Ami pedig a legszomorúbb, hogy az egészet Elizabeth és a két kicsi sínyli meg.
Szerintem nem igaz ez a megerőszakolósdi, mivel ahogy azt már előttem írták, Willy egyáltalán nem szorul rá az erőszakra, pláne ha a lány a rajongója és folyton a nyakán van. Sosem értettem ezt a pénzt csikarok ki a bántalmazómból dolgot, mivel 2,5 milliót dollár visszaadja a becsületét? És azzal miért jobb Karlának, hogy mindenki tudja, milyen traumán esett át, hogy megerőszakolták? Ráadásul már attól is bűzlik a dolog, hogy újabban a barátnői járnak népszerű tévéműsorokba, hogy mindenkinek elmondják, mennyire jó ember ez a lány. Ami pedig a legszomorúbb, hogy az egészet Elizabeth és a két kicsi sínyli meg.
2010. augusztus 22. 10:25
|
|
Klauu96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 127609 offline
|
Nem lehettek benne bisztosak h nem tette meg...nem voltatok ott! Jó én sem akarom megvádolni mert nincsen semmi bajom vele! De tényleg nem is ismeritek így nem lehet igazán kiállni mellette! Így majd talán már csak azt tudjuk bisztosra ha majd befejeződik a per!
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: