Kedvencem: Biológia, angol és talán a kémia. Mondhatom a rajz és az infó ilyen lazábbak mert infón gépezünk, rajzon lehet zenét hallgatni
Amit nem szeretek: Matek.. A fizikával most barátkozok.
Melyik tantárgy a kedvenced, melyiket nem szereted?
2016. szeptember 21. 18:43
2016. október 01. 17:10
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline |
Az info és a rajz a 2 kedvenc.
A fizikát és a földrajzot rühellem.
A fizikát és a földrajzot rühellem.
2016. október 01. 17:30
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline |
Az összessel megvagyok, de leginkább a bioszt és a rajzot szeretem. Ha néha-néha beeresztenek a biológia szertárba, alig lehet onnan engem kizavarni.
2016. december 03. 16:33
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet (Gureka10 @ 2016.06.28. 07:57)
A humán tantárgyakért élek, egyszerűen imádom őket, viszont minden egyes reál tárgyat utálok.
Ehh, látszik, hogy még suli előtt írtam. (Mármint a gimi előtt)
So.
Kedvenceim: Fizika, Nyelvtan, Történelem, Német, Angol
Utálom: Földrajz
A többivel pedig kivagyok békülve.
2016. december 03. 19:31
Amiket szeretek:
- Történelem: Jóval nagyobb érdeklődéssel gondolok erre a tárgyra, mint tavaly, minden órát nagyon várok és szerencsére most egész jó is vagyok belőle. Erre rátesz még egy lapáttal, hogy a történelem tanárom az egyik legjobb a tanári karból, elképesztő lazasággal és közvetlenséggel adja le az anyagot.
- Irodalom: Bár az irodalomtanáromat nem igazán kedvelem, mert túl sokat és túl részletesen akar elmondani, ennek köszönhetően pedig túl sokat is kér, magával a tárggyal nincsen bajom, sőt! Nagyon szeretek olvasni, szeretem a verseket és a klasszikusok felé is elég nyitott vagyok, szeretek fogalmazásokat írni, írók és költők életrajzát tanulgatni, úgyhogy jó kapcsolatot ápolok vele.
Amit nem szeretek:
- Kémia: Sose tudtam megkedvelni ezt a tárgyat és valószínűleg már nem is fogom. Egyike azon tantárgyaknak amik anyagának 85%-a abszolút felesleges, és nagy része amúgy sem érdekel annyira, hogy érdeklődéssel álljak hozzá. Még csak a kísérletek sem - amelyből mindkét iskolámban roppant kevés van/volt - hoznak lázba, nagyon nem szeretem.
- Történelem: Jóval nagyobb érdeklődéssel gondolok erre a tárgyra, mint tavaly, minden órát nagyon várok és szerencsére most egész jó is vagyok belőle. Erre rátesz még egy lapáttal, hogy a történelem tanárom az egyik legjobb a tanári karból, elképesztő lazasággal és közvetlenséggel adja le az anyagot.
- Irodalom: Bár az irodalomtanáromat nem igazán kedvelem, mert túl sokat és túl részletesen akar elmondani, ennek köszönhetően pedig túl sokat is kér, magával a tárggyal nincsen bajom, sőt! Nagyon szeretek olvasni, szeretem a verseket és a klasszikusok felé is elég nyitott vagyok, szeretek fogalmazásokat írni, írók és költők életrajzát tanulgatni, úgyhogy jó kapcsolatot ápolok vele.
Amit nem szeretek:
- Kémia: Sose tudtam megkedvelni ezt a tárgyat és valószínűleg már nem is fogom. Egyike azon tantárgyaknak amik anyagának 85%-a abszolút felesleges, és nagy része amúgy sem érdekel annyira, hogy érdeklődéssel álljak hozzá. Még csak a kísérletek sem - amelyből mindkét iskolámban roppant kevés van/volt - hoznak lázba, nagyon nem szeretem.
2016. december 03. 22:52
Idézet (Wattacukor28 @ 2016.09.21. 18:43)
Kedvencem: Biológia, angol és talán a kémia. Mondhatom a rajz és az infó ilyen lazábbak mert infón gépezünk, rajzon lehet zenét hallgatni
Azért lásd be lánykám, hogy még nagyon év eleje volt.. kémia kedvencnek.. pff..
Amit szeretek: Angol, Magyar Irodalom/Nyelvtan, Fizika
Amit nem szerek: Matek (amikor nem értem)
Amit UTÁLOK: Kémia - ez a tantárgy számomra a rémálom.
A többivel elvagyok, semlegesek.
2016. december 19. 21:05
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
a kedvencem a foldrajz (nalunk geographie) es a magyar (leginkabb az irodalom es a fogalmazas resze). de szeretem a nemetet es az angolt is. meg a rajzorakat is kedveltem anno, de mar nincsenek :/ illetve neha hianyzik az informatika is, foleg a weblapszerkesztes/szovegformazas. na meg az enek, enekles es a komolyzene a jo tantargyak csak par evesek de nem vehetek fel mindent emeltre hogy tovabb tanulhassam xd
oszinten se a tortenelem (geschichte), se a biologia, se a civilizacio (zivilisation) nem az erdekeltsegi korom reszei de amiota jo a tanarom beloluk es a jegyeim is, kezdek megbaratkozni veluk, megha unalmasak is (szamomra).
matekbol nem jeleskedem de az uj noci nagyon jofej. a fizika viszont egy borzalom, pedig a tanart itt sem utalom csak a targyat inkabb...hala az istennek kemiam mar nincs, ott a no is egy legalja kategoria volt allandoan rettegve ultunk be xd
ja meg a gyogytesi. de a masszirozos orak nem rosszak. valaha nagyon jo futo voltam sima tesin (minden masbol hihetetlenul rossz, foleg a labdajatekokbol) de itt mar semmi ilyet nem csinalunk hal istennek, mondjuk en meg a semmire is tudok rossz jegyet kapni ha tesirol van szo lol
oszinten se a tortenelem (geschichte), se a biologia, se a civilizacio (zivilisation) nem az erdekeltsegi korom reszei de amiota jo a tanarom beloluk es a jegyeim is, kezdek megbaratkozni veluk, megha unalmasak is (szamomra).
matekbol nem jeleskedem de az uj noci nagyon jofej. a fizika viszont egy borzalom, pedig a tanart itt sem utalom csak a targyat inkabb...hala az istennek kemiam mar nincs, ott a no is egy legalja kategoria volt allandoan rettegve ultunk be xd
ja meg a gyogytesi. de a masszirozos orak nem rosszak. valaha nagyon jo futo voltam sima tesin (minden masbol hihetetlenul rossz, foleg a labdajatekokbol) de itt mar semmi ilyet nem csinalunk hal istennek, mondjuk en meg a semmire is tudok rossz jegyet kapni ha tesirol van szo lol
2016. december 29. 00:09
Sokat változott a véleményem 1-2 év alatt
A kedvenc tantárgyam az angol mert jó vagyok belőle. Emellett elmegy még egynek a kémia és az infó Ezenkívül mindegyik tárgyat utálom,főleg a törit,németet és a matekot xd Biosz-kémia szakon vagyok de a bioszt is utálom
A kedvenc tantárgyam az angol mert jó vagyok belőle. Emellett elmegy még egynek a kémia és az infó Ezenkívül mindegyik tárgyat utálom,főleg a törit,németet és a matekot xd Biosz-kémia szakon vagyok de a bioszt is utálom
2017. január 15. 19:33
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline |
Közömbös vagyok a tantárgyakkal kapcsolatban. De ha választanom kéne akkor a művtöri. Az a kedvencem. A matekot is szeretem annak ellenére, hogy full hülye vagyok hozzá.
2017. január 24. 20:50
Kedvencem:Angol, Rajz
Amit nem szeretek:Nyelvtan, Olvasás
Amit Utálok: Matek!
Amit nem szeretek:Nyelvtan, Olvasás
Amit Utálok: Matek!
2017. január 25. 14:33
A matekot utálom,és a rajz a kedvencem mert nem kell ott annyira sokat gondólkodni
2017. február 19. 11:34
off:Valaki írta,hogy az olvasás az amit nem szeret.. basszus addig örülj amíg nem adják fel megtanulni az egész Walesi bárdokat mondjuk nem volt hosszú,de most jobban örülnék,ha olvasásom lenne irodalom helyett.. off vége bocsánat
On: imádom az angolt,illetve a matekot. nem,nem cseréltek ki az ufók
Utálom a földrajzot, illetve a tesit.
On: imádom az angolt,illetve a matekot. nem,nem cseréltek ki az ufók
Utálom a földrajzot, illetve a tesit.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.