Starity

Gureka10 profilja

Gureka10 red red white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2013. január 13.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • flower shower

Gureka10 még nem állította be a státuszát

Gureka10
Utoljára aktív: 2020.01.16. 16:04Státusz módosítva: 2019.11.17. 15:03

Bemutatkozás

{“Happiness is not something you have to achieve. You can still be happy during the process of achieving something. So if you change your perspective a bit, I know many of you are going through tough times right now, but this could be the most beautiful moment of our lives.” -RM }

Szia! A nevem Réka, 18 éves lány vagyok. Jelenleg még egy kisebb városban élek, de szeptembertől már Szegeden fogok lakni. Szeged mindig is egy különleges város volt nekem, ha tehetem rendszeresen lejárok és a jövőm további részét is itt képzelem el. Jelenleg egy gimnáziumba járok, végzősként. A végzős élet nagyon cool, de közben az egyik legnagyobb megpróbáltatás is. Gyógypedagógus szeretnék lenni 15 éves korom óta, szerintem gyerekeknek segíteni nagyon jó dolog, biztos, hogy boldog leszek, ha majd ezt csinálhatom. Ez igazából úgy jött, hogy anyukám óvodájában voltam nyári munkán, és az ott lévő gyógypedagógussal sokat voltam egy helyen és mindig rápillanthattam, hogy mit is csinál. Egy idő után már én is besegítettem nála és akkor döntöttem el, hogy ezt fogom csinálni. 

Halak csillagjegyűként nagyon érzékeny, romantikus alkat vagyok. Nem szeretem a nagy társaságokat, sem a bulikat, volt egy időszakom, mikor rendszeresen jártam mindenhova, de az kb fél év volt, akkor tizedikes voltam. Ma már inkább moziba járok vagy kávézókba, esetleg a kedvenc burgeresemhez. Már 1,5 éve boldogít a barátom, vele minden egyes nap csodálatos, jelenleg nem is tudnék mást elképzelni az életemben. A biológia és az angol szintén nagyon közel áll hozzám, második diplomaként multiknál szeretnék élelmiszereket bevizsgálni, de tengerbiológus sincs kizárva, mert imádom az óceánokat és a tengereket, valamint mindig is érdekelt ez az irány is. 

Nincs kedves énekesnőm, színésznőm, kenyerem, kutyám stb. Egy gyönyörű cicának vagyok jelenleg a gazdija, a neve Hercegnő és szerintem ki lehet találni, miért kapta ezt a nevet.:D (Anyukám szerint pont olyan hisztis a macska mint én.) Egyszer szeretnék örökbe fogadni egy zsiráfot is, mert szeretem a zsiráfokat és nagyon nagyszívű állatok. (Tényleg azok, több mint 10 kg a szívük tömege.) Minden reggel és este teázok, napközben tanuláson kívül pedig Candy Crush-ozok. Most éppen Gyilkos Elméket nézek soo lets deliver the profile.

Köszi, ha elolvastad, szép napot!

2020. 01. 14.

{“Everyone suffers in their life. Their are many sad days. But rather than sad days, we hope to make better days. That’s what makes us live. That’s what makes us dream.” -RM }