Brittany Murphy és férje halála a mai napig tisztázatlan, de most felmerült a gyanú, hogy talán Britt anyja felelős a halálukért. Ezek mellett elég érdekes dolgok láttak napvilágot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Halott lánya ágyában aludt sógorával
2010. augusztus 24. 18:13
2010. augusztus 24. 18:18
|
|
Adam Lambert Rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 165 Csatolások: 1 Azonosító: 130391 offline
|
Úristen....
Én még odáig sem voltam képbe, hogy Brittany meghalt!
Úgytűnik lemaradtam sok mindenről!
Én még odáig sem voltam képbe, hogy Brittany meghalt!
Úgytűnik lemaradtam sok mindenről!
2010. augusztus 24. 18:41
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
De durva! Megrázott a hír, amikor hallottam, hogy Brittany meghalt, mert nagyon jó színésznő volt és amúgyis szerettem. De azt nem gondoltam volna, hogy az anyja ilyen. Ez szörnyű és undorító. Meggyalázta ezzel a lányát.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. augusztus 24. 18:43
Idézet (Glambert @ 2010.08.24. 18:41)
De durva! Megrázott a hír, amikor hallottam, hogy Brittany meghalt, mert nagyon jó színésznő volt és amúgyis szerettem. De azt nem gondoltam volna, hogy az anyja ilyen. Ez szörnyű és undorító. Meggyalázta ezzel a lányát.
sajnos igen. Ezt én sem gondoltam volna hisz ő hívta ki a mentőket és nem ezt érdemelte volna Brittany
2010. augusztus 24. 18:50
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Ha tényleg így történt, akkor a nőnek valamilyen kezelésre lenne szüksége. Brittany halála számomra is nagyon döbbenetes, talán még most se fogtam fel teljesen. De hogy valakinek az anyja ilyen legyen..borzalmas.
2010. augusztus 24. 19:23
amikor elkezdtem olvasni azthittem Brittany férje hallt meg, tovább olvastam kiderűlt Brittany ..engem sokkolt, nemis hallottam még róla, pedig 2009-ben volt
:S
ésigen azanyja milyen már
undorító
2010. augusztus 24. 19:26
Idézet (Nettyyy @ 2010.08.24. 19:23)
amikor elkezdtem olvasni azthittem Brittany férje hallt meg, tovább olvastam kiderűlt Brittany ..engem sokkolt, nemis hallottam még róla, pedig 2009-ben volt
:S
undorító
sajnos Brittany férje is meghalt
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.