Na ezen jót röhögtem:
Bieber a 15-ik a Starity ranglistán, de tehetsége 58%, stílusa 56%, szimpátia 53%. Hogy is van ez?
Sztárok helyezései a Starityn
2011. december 30. 02:02
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
7 felhasználónak tetszik:
Thora_90,
House Of Wax,
Black Hearth2,
Emily O.,
Snowkiss,
rolllllleee,
csicsi20
2011. december 30. 02:26
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6471 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
Attól népszerű valaki, hogy beszélnek róla, foglalkoznak vele. Aki a csapból állandóan folyik, az - függetlenül attól, hogy milyen tehetséges - sokkal népszerűbb, mint az nem kap akkora rivaldafényt,de vérprofi. Szerintem ez egyszerű.
2011. december 30. 08:22
Én is ezt próbáltam magyarázni azoknak, akik utálnak egyes sztárokat, de nem értik! Inkább a cikkek alatt vitáznak -.-"
Semmi értelme.
Semmi értelme.
Idézet (Freeze @ 2011.12.30. 02:26)
Attól népszerű valaki, hogy beszélnek róla, foglalkoznak vele. Aki a csapból állandóan folyik, az - függetlenül attól, hogy milyen tehetséges - sokkal népszerűbb, mint az nem kap akkora rivaldafényt,de vérprofi. Szerintem ez egyszerű.
2011. december 30. 08:31
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline |
hát elég érdekes hogy pl Leonardo Di Caprio 96. Miley meg Selena kb mindig 1 vagy 2. Holott a szinészkedésük = 0 !
2011. december 30. 13:10
Nagyon-nagyon jó cikk!
Igen,sok helyen olvastam,hogy a dizni sztárok uralják a listákat,ez engem is aggaszt.Pl.én szeretem Nina Dobrevet,mégis a 10.helyet érdemelte, a staritysek szerint.A férfiaknál kicsit más a helyzet,mert csak pár dizni rongy van,de azoknál is vannak sokkal de sokkal remekebb emberek(én igenis ismerek náluk sokkal jobbakat.)Továbbá,nem értem,hogy mit szeretnek ennyire egy dizni sztárban.megértem,hogy a kicsik megnézik a sorozatokat/filmeket,és szeretik őket,de azért ez már egy kicsit túlzás,nem de bár?A magyaroknál a tophelyezésekkel nincs bajom,de én még mindig inkább a külföldieknél állok!Le a dizni sztárokkal!Én legalább is nagyon utálom őket!:S
Igen,sok helyen olvastam,hogy a dizni sztárok uralják a listákat,ez engem is aggaszt.Pl.én szeretem Nina Dobrevet,mégis a 10.helyet érdemelte, a staritysek szerint.A férfiaknál kicsit más a helyzet,mert csak pár dizni rongy van,de azoknál is vannak sokkal de sokkal remekebb emberek(én igenis ismerek náluk sokkal jobbakat.)Továbbá,nem értem,hogy mit szeretnek ennyire egy dizni sztárban.megértem,hogy a kicsik megnézik a sorozatokat/filmeket,és szeretik őket,de azért ez már egy kicsit túlzás,nem de bár?A magyaroknál a tophelyezésekkel nincs bajom,de én még mindig inkább a külföldieknél állok!Le a dizni sztárokkal!Én legalább is nagyon utálom őket!:S
2011. december 30. 14:00
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
Gyanítom, hogy néhányan csak azért teszik a sztárokat a kedvenceik közé, mert ismerik... de ébresztő!! Ez nem a "jééé, ez tudom ki" gomb! Ezért fordulhat elő, hogy olyanok, mint pl Justin Bieber előkelő helyet foglalnak el a listán.
2011. december 30. 14:04
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Idézet (moonprincess94 @ 2011.12.30. 14:00)
Gyanítom, hogy néhányan csak azért teszik a sztárokat a kedvenceik közé, mert ismerik... de ébresztő!! Ez nem a "jééé, ez tudom ki" gomb! Ezért fordulhat elő, hogy olyanok, mint pl Justin Bieber előkelő helyet foglalnak el a listán.
régebben én úgy voltam vele, hogy bejelöltem kedvencnek fűt fát, de nemrég rájöttem, hogy ez badarság, és mostanra össz-vissz 29 kedvencem van..de láttam olyat akinek 400
2011. december 30. 14:27
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline |
Én úgy vagyok vele,hogy akikre felnézek közülük,azokat berakom az első 15 kedvenc közé.Nem vagyok a "divatsztárok"rajongója,csak azért mert mások azok.
2012. március 21. 17:08
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Eszty99 @ 2012.03.20. 20:28)
Hát Avril is jobb, mint 13. hely, meg az 1D-s fiúk is, na meg Eric Saade is
Sztárok helyének alakulását befolyásolják:
- rajongók száma
- rajongók egyéni listáján lévő helyezés
- vélemények száma
- utolsó félévben indított fórumtémák száma
- utolsó félévben indított hírek száma
2012. május 12. 18:42
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Idézet (Bessie @ 2012.03.21. 17:08)
Sztárok helyének alakulását befolyásolják:
- rajongók száma
- vélemények száma
- rajongók száma
- vélemények száma
Ezt az utolsót szerintem nem kéne komolyan venni, mert jónéhány sztárról naponta vannak semmitmondó hírek, néhányról meg nincs, mert egyrészt: nem lenne közönsége, másrészt meg sehol nincs róla olyan sok hír, mert csak új albumnál/filmszerepnél van. A fórumtémáknál is ilyesmi problémáim vannak, nem tudom, valaki észrevette-e. Én ezzel nem kötekedni akarok, csak megállapítottam
Már régóta nem érdekel a helyezés, nekem attól még a kedvencem marad valaki, hogy a 9000., kb
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. május 12. 21:20
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
engem elszomorít, hogy Selena és Miley az élbolyban szerepelnek, míg azok, akik elég sokat letettek már az asztalra nagyon hárta csúsztak.
2012. június 06. 20:18
FelíciaxXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 177310 offline |
Én azt nem értem, hogy Lindsay Lohan, Angelina Jolie, Jennifer Love Hewitt hogy kerülhetnek olyanok elé/mellé mint Shakira, Jesicca Alba, Nina Dobrev... ők nagyon jók voltak. De mostanában semmi újjat/jót nem tesznek le az asztalra. Lindsay meg már vagy 4 éve... Szerintem ez szégyen.
2012. június 22. 20:40
Nagyon nem örülök annak hogy Miss Selena Gomez van az első helyen mert meg se érdemli!Sokkal tehetségesebb sztárok vannak nála. És valami elképesztő hogy Bieber úr is a 12-dik helyen van . De az igazi sztárok akik vérbeli profik mint pl:Johnny Deep,Leonardo DiCaprio,Brad Pitt,Anne Hathaway habár benne vannak a top 50-ben mégis eléggé hátul vannak
1 felhasználónak tetszik:
MissLili
2012. június 23. 13:34
Nincs igazság, és soha nem is lesz, de szerintem nem az fogja befolyásolni néhány ember ízlését, hogy melyik sztár melyik helyezést foglalja el ezen a honlapon.
2012. június 24. 17:47
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Egyszer mondta valaki: "nem az az igazi tehetség a mai világban akinek 100millió fölött van a nézettsége a YouTube-on, azok csak felkapottak (persze tisztelet a kivétel)" Ugyanígy van ez a Starity-n is -persze kivételek mindig vannak-
2012. június 24. 17:47
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Én speciel arra emlékszem még 2010 tavaszáról, hogy Hayden Panettiere a 15. volt, aztán csúszott hátrébb, és jelenleg pedig az 54. Ez tényleg vicc, de nem érdemes senkinek felhúzni magát rajta 2010 után ellepték az oldalt a sok Selena, Jutsin, Miley, Gaga fan. Ezzel nincs baj, mert mindenki másért rajong, csak észrevehető. Talán 2009-ben Lady Gaga még 89. helyezett volt, most meg 8. A helyezésekről jutott eszembe, hogy gondoltam megosztom mire emlékszem. Egyébként engem sem érdekel a helyezés, mert én jobban kedvelem amúgy is azokat, akik nem olyan híresek. Nem a "helyezésük" miatt írok róluk cikkeket, meg töltök fel róluk képet, hanem azért, hogy többen megismerjék őket. Például így vagyok Aaron Paullal, akinek sajna kevéske rajongója van, amit csak azért sajnálok, mert nagyszerű színész, és ember, kár, hogy kevesen tudják ezt itt, Starityn. De én nagyon szeretem attól függetlenül, hogy a róla szóló cikkeimhez azt firkantják, hogy "Ki ez?" és a hasonlókat, mert szerintem az egyik legjobb színész. Legalábbis nálam nyerő volt. Na most a végére kicsit elkalandoztam
2012. június 24. 17:50
Nemtudom,de,ha nem a rajongók száma alapján lennének a helyezések hanem a tehetségük szerint Selena,Miley,Demi és Justin az utolsó helyen végeznének!
És a legtehetségesebbek kerülnének ahzok helyére akik csak feltűntek egy babás Dizní sorozatban!
És a legtehetségesebbek kerülnének ahzok helyére akik csak feltűntek egy babás Dizní sorozatban!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.