Starity

moonprincess94 profilja

moonprincess94 yellow white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2010. augusztus 30.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Diva
  • Születési idő
  • 1994. november 10.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • írogatás, kreatívkodás, zumba
  • Zenei stílusom
  • R'nB, pop, pop-rock
  • Imádom
  • zene, horrorfilmek, Odaát, Rihanna, barátaim, jó filmek, macskák, ékszerek
  • Utálom
  • céltalan emberek, rasszizmus, alaptalan vádaskodás, vélemény nélküli emberek, directionators :@
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Rihanna Selena Gomez Harry Styles Alex Pettyfer Louis Tomlinson Niall Horan Liam Payne Zayn Malik Jensen Ackles Christina Aguilera Leighton Meester Tom Felton

Shine bright like a diamond!

moonprincess94
Utoljára aktív: 2012.10.10. 17:05Státusz módosítva: 2012.10.05. 20:08

Bemutatkozás

Szia idetévedő emberke!!! :)

 First of all...

One Direction

Nem kerestem őket. Sőt, kifejezetten azok közé tartoztam, akiket nem érdekelt különösebben tinik millióinak új hóbortja. De egy szép nap akarva, akaratlanul, Directioner lettem. Nem Harryer, nem Louiser, nem Zayner, nem Liamer és nem Nialler. Directioner.

Amit a banda jelent nekem: nem egyszerűen csak jó zene és helyes srácok. Olyan, mintha egy hosszú idő után újra tudnék lélegezni (jó, ez most biztosan baromira nyálasan hangzik). Valami van bennük, amit egész életemben hiányoltam, de most megtaláltam, és nem tudok nem mosolyogni, amikor meghallok egy One Direction dalt. :D (ha directioner vagy, most egyetértően bólogatsz)

 

 

10 Best songs ever

 Kelly Clarkson - Behind these hazel eyes

Good Charlotte - Truth

 Christina Aguilera - Fighter

Teddy Geiger - You stole my heart

The Pretty Reckless - Make me wanna die

 Avril Lavigne - My happy ending

 Miley Cyrus - 7 things

 Rihanna - Unfaithful

 The Pretty reckless - Just tonight

 Rihanna - Cold case love

 Birdy - Skinny love

(hopp, ez 11 lett. :)

Magamról: budapesti tanuló vagyok. Imádok zenét hallgatni, egy nap kb 4-5 órát töltök el úgy, hogy zenét hallgatok. Persze sokszor csinálok közben valami mást is. :) Emellett imádok írni. Hogy miről az elég változó. Nagyon mély hangulatba tudok kerülni, és reggel a buszon simán előfordul, hogy az élet értelmén töprengek.

Nem vagyok egoista. Ismerem az értékeimet, tudatában vagyok a gyengeségeimnek. Általában csak azért harcolok meg keményen, amiről tényleg úgy gondolom, hogy megéri. De olyenkor mindent megteszek, és olyan dolgokat is hajlandó vagyok feláldozni a célom érdekében, amit sokan nem. Ez lehet, hogy őrültségnek hangzik, de akkor ezek szerint nem vagyok komplett...

Szeretem, sőt egyenesen imádom, hogy mind különbözők vagyunk. Semmit nem ítélek el a világon. Mindent alaposan megismerek, mielőtt véleményt alkotok róla. Éppen ezért nagyon felháborít, hogy olyan sokan anélkül ítélnek el dolgokat vagy embereket, hogy egyáltalán tudatában lennének annak, hogy miről, kiról beszélnek (tanulj meg különbséget tenni a "nem szimpatikus", és a "tehetségtelen riba*c" hozzászólások között!!!).  Itt a fórumon sajnos nagyon sokszor találkoztam már olyan emberekkel, akikben semmi tisztelet és/vagy intelligencia nem szorult. Inkább csak annyit mondok: Isten áldja meg őket...

Az, hogy mit szeretek elég gyakran változik. Néha úgy érzem csak azért kapaszkodom a "médiamajmokba", hogy valamibe beleöljem azt a sok föllösleges érzelmet, amit nem tudok kiadni magamból. Egyszer ilyen akarok lenni, másszor meg olyan. De mindeközben pontosan tudom, hogy milyen vagyok. (Jó néha elszakadni a valóságtól...

 

 

Kedvenceim röviden, tömören, lényegre törően:

 

Film: Komfortos mennyorszog (The Lovely Bones), Jurassic Park (valami hihetetlen dinoszaurusz-imádattal szenvedek), Interjú a vámpírral

Sorozat: Supernatural, Született feleségek, Gossip Girl, Teen Wolf, Tudorok, 

 True Blood, Family guy

Színész: Tom Felton, Tyler Posey, Alexander Skarsgard

Színésznő: Taissa Farmiga, Helena Bonham Carter, Leighton Meester

Filmes karakter: Draco Malfoy, Sherlock Holmes

Énekes: Darin Zanyar, Ne-Yo, Ed Sheeran

Énekesnő: Rihanna, Christina Aguilera, Avril Lavigne, Miley Cyrus

Band: One Direction, JLS, The Pussycat dolls

Város: London, Los Angeles, Las Vegas

Sport: zumba, tenisz, futás

Tantárgy: Angol, Földrajz

Könyv: Danelle Harmon - A Veszedelmes (The wicked one) (igazából a történet nem egy nagy cucc, de nagyon romantikus), Claudia Gray - Evernight series (leginkább az első és a harmadik kötet), Jay Asher - Tizenhárom okom volt (személyes okok miatt mélyen érintett)

Album: Rihanna - Rated R, Avril Lavigne - Goosbye lullaby, Selena Gomez & The Scene - A year without rain, One Direction - Up all night

 

Amikor van egy kis időm, megnézek egy filmet. Imádom a horrorokat, mindegy, hogy véresebb dologról, vagy pszihotrillerről van szó. Horrorból bármit meg tudok nézni. Emellett sorozatfüggő is vagyok. Kedvenceim a Született feleségek, az Odaát, és a Pletykafészek.

A kedvenceim évek óta ugyanazok, és maximum annyiban változnak, hogy hol az egyiket, hol a másikat egy kicsit jobban szeretem. De az első helyen 6-7 éve Rihanna van. :) Nem vagyok oda az újkeletű Disney sztárokért (ez alól csak Selena Gomez képez kivételt), de nincs konkrétabb bajom velük. Abból a szempontból jónak tartom a csatornát, hogy esélyt ad a tehetséges fiataloknak, hogy megmutathassák, mit tudnak, az viszont nem tetszik, hogy a Disney beskatulyázza őket. 

Nyugodtan jelölj,  ha van kedved hozzá. :)

 

 

Az álmom:  (legyen inkább álmaim, mert nem az a típus vagyok, aki beéri egyel)

- hogy legyen egy saját kis házam Los Angelesben (arrafelé lakik a nővérem, imádom azt a helyet)

- sikeres legyek abban, amit csinálok (persze, szeretnék - sőt, imádnék - híres lenni, mint színész, vagy énekesnő, de nem akarom, hogy bárki is azt higyje, hogy ez egy olyan elcsépelt tinédzseres, múlandó marhaság).

- hogy az emberek elismerjenek (bár azt ki ne szeretné?)

- hogy úgy haljak meg, hogy mindent megtettem, és megéltem, amit a saját kis titkos listámban felsorakoztattam ;) (és még napestig sorolhatnám...)

 

 Példaképeim (nem feltétlen példaképeim, de mindenképpen olyan emberek, akiknek van olyan tulajdonságuk, amit szeretnék a magaménak tudni):

♥ Rihanna: mert iszonyatosan jól néz ki, és ikonikus minden területen. Szeretnék olyan lenni, minz ő.

♥ Miley Cyrus: hasonló személyiségek vagyunk. Tehetséges színésznőnek, és énekesnek tartom. Tetszik, ahogy kezeli a dolgokat, és ahogy viselkedik (habár az utóbbi időben a munkássága egyre távolabb áll tőlem).

♥ Emma Watson: annak ellenére, hogy hirtelen lett nagyon híres meg tudott maradni annak, aki. Emellett pedig Directioner. Lehet nem imádni?:D

♥ Selena Gomez: vicces csajszi, és egy teljesen egyszerű lány, akinek a hírnév nem vette el a józan eszét. :)

♥ Helena Bonham Carter: hihetetlen tehetség, magabiztos, ragyogó kisugárzása van, és fenomenális. Említettem, hogy emellett gyönyörű is?

 

A legjobb pasik... szerintem:

♥ Tom Felton ♥  

♥ Jensen Ackles ♥

♥ Jared Padalecki ♥

♥ Lucas Till ♥

♥ Hayden Christensen ♥

♥ Harry Styles ♥

♥ Tyler Posey ♥

♥ Alex Pettyfer ♥

♥ Louis Tomlinson ♥

(nem feltétlen ilyen sorrendben :P)

 

 

Kedvenceimről bővebben:

Gossip Girl - A pletykafészek

Szerelem volt első látásra a könyv, és a sorozat is. Nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb. A kettő irtóra különbözik, és mindkettőt imádom. Bár mostanában inkább a sorozat felé hajlok. A kedvenceim Blair Waldorf és Dan Humphrey (shippelem is őket rendesen), de Jennyt is nagyon bírom (kár, hogy kilépett). Igazából nincs olyan a sorozatban, akit NAGYON NEM bírnék. Georginát nem szívlelem annyira, de ez inkább változó. Van, amikor egész rendes, van amikor meg legszívesebben fejbekólintanám.

 

One Direction

Jó, oké, azt hiszem, azt már tudod, hogy imádom őket, és a tűzbe tenném a kezem azért, ha egyszer láthatnám őket élőben. Mondhatja bárki azt, hogy ez csak egy múló szeszély, és ők is eltűnnek majd a süllyesztőben. De most MOST van, ők és VANNAK, a rajongók is VANNAK, és imádják őket. Amíg ez nem változik, addig minden antifan elmehet melegebb éghajlatra. Persze, tény, hogy egyszer nem LESZNEK. Valamikor a JÖVŐBEN. majd meg fognak halni (szipp szipp), ahogy minden ember a földön. De hála Merlinnek most még MOST van, és ONE DIRECTION.

Az, hogy a srácok milyen sorrandben vannak a kedvenceim között, teljesen lényegtelen, mert mindnyájukat nagyon szeretem. Persze, van személyes kedvencem, de ez szinte lényegtelen, mert mind az öt homoszexuális tökfejben van valamit, amit imádok! :) <3

Rihanna

Ez a nő fantasztikus. A leggyönyörűbb, legelképesztőbb csillag a média egén. Tehetséges, nem fél magát adni, és olyan kisugárzása van, hogy minden nő elbújhat mellette. A kezdetektől fogva eszméletlenül oda vagyok a hangjáért, és az egész imidzséért.