Viszont a fotózásban és rendezésben nagyon tehetséges. Gyönyörű képeket készit, és szerintem azok a videoklipek is jók amiket rendezett. Jobban járna, ha csak a fotózásra koncentrálna és abba hagyná az éneklést.
Éder Krisztián-->SP
2012. május 15. 22:16
|
|
NikiBlackD a r e T o D r e a m |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 1021 Csatolások: 415 Azonosító: 157599 offline
|
Szerintem énekelni nem tud, a gép jól megcsinálja neki a hangot, (ami szerintem még mindig nem ének), aztán meg élőben semmit nem tud, nagyon rossz hangja van.
Viszont a fotózásban és rendezésben nagyon tehetséges. Gyönyörű képeket készit, és szerintem azok a videoklipek is jók amiket rendezett. Jobban járna, ha csak a fotózásra koncentrálna és abba hagyná az éneklést.
2012. május 26. 16:59
|
|
lovebieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 129651 offline
|
Voltam mind a 2 nagy koncertjén
meg sok másikonn is ,van aláírásom tőle
2012. július 02. 10:19
Idézet (avril02 @ 2012.03.09. 18:12)
Nem,nem,nem szereteem. xdd
Szeretem!
2012. július 10. 12:02
|
|
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline
|
hát nekem nem a kedvencem...bár van egy-két jó száma.
2012. július 11. 22:44
Nem, nem igazán bírom.
Az első 2 klipje teljesen jó volt, szerettem őket, aztán átváltott erre a hihetetlen nyálas, tinilányokbecsurgatnaknaktőle fajta zenére és megutáltam.
Hogy lehet ennyire elszúrni valaki stílusát?! Csak azért, hogy eladhatóbb legyen a zene..? Lehet, hogy eladhatóbb lett, de ezzel együtt egy nagy rakás kaki is..
Az első 2 klipje teljesen jó volt, szerettem őket, aztán átváltott erre a hihetetlen nyálas, tinilányokbecsurgatnaknaktőle fajta zenére és megutáltam.
1 felhasználónak tetszik:
Biuss1999
2012. augusztus 15. 11:18
|
|
Selli gomez fanvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 171043 offline
|
Fú én Rühellem
2012. augusztus 16. 17:06
|
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline
|
fú de utálak a el se lehet mondani sorry a fanoknak
2012. augusztus 24. 13:35
Nekem személy szerint semmi bajom vele csak kicsit irritáló a zenéje valaki szerint tehetséges de szerintem nem az.. Talán van 1 száma amit még én is meghallgattam..
2012. szeptember 26. 20:07
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
úúútálom, fúúj
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.