Éder Krisztián-->SP
2013. február 08. 21:35
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Nem nagyon szeretem ...
[SZERINTEM]ének hangja se stílusa ... már sorry SP rajongók .. Szóval útálom mint Fluort vagy ilyesmi sztárocskákat
2013. május 03. 08:35
|
|
olsentwins94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.01. Hozzászólás: 36 Csatolások: 36 Azonosító: 186980 offline
|
Nekem nem jön ba bocsánatotk kérek aki rajong érte de nekem nem jönn be.
2013. május 10. 17:44
én őszintén szólva, csak 1 kicsikét utálom meg szeretem. Bírom őt, nincs semmi bajom vele, csak hát közepesen bírom őt.
2013. május 12. 10:29
SP-t én nagyon nagyra becsülöm.Már 15-16 évesen rapper versenyeket nyert,és azóta csak felfelé ível a karrierje.Valamint Ő nem olyan sztárocska aki csak kornyikál és kapja érte a lóvét.Jár egyetemre és mint fotós fantasztikus.Ezek mellett dalokat ír másoknak és klippet rendez.De azért Őt kell lehúzni a WC-n hogy milyen sz@r,buz*.Amikor a kis Ramika,meg Barbee-ka hozzá képest túrós tésztának se lennének jók.Szóval én állítom hogy a MAI zeneiparba SP a legkiemelkedőbb tehetség.Lehet le fújjogtok de ez egy SAJÁT VÉLEMÉNY!
1 felhasználónak tetszik:
zsanata
2013. május 12. 11:00
SP-t sokan nem szeretik,mert szerintük b*zi.Ez a hatalmas utálat szerintem alaptalan.Nem mondom,hogy a kedvencem,de igenis van tehetsége,egyetemre jár és a fotói amiket készít nagyon szépek.Szerintem Magyarország egyik legkiemelkedőbb rappere énekese.
2013. június 02. 12:47
|
|
kékcsillámpónivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.15. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 200226 offline
|
egyáltalán nem bírom xD nem azért merte mindenki b*zizza,de tényleg úgy néz ki mintha b*zi lenne:O Egy jó száma van az pedig a Maradnék:)
2013. június 02. 19:27
Utálom SP-t szerintem b**zis bocs a szoért de én utálom meg ugy is néz ki BOCSIKA SP RAJONGÓK
2013. június 02. 19:34
Bocs de én nagyon utálom SP-t egyáltalán nem helyes , és a hangja pocsék! Köpésnyit sem ér ..
Komolyan mondom már ilyeneket is engednek szerepelni TV-ben mint SP ?? Ilyen nyomikat??
Ugyanolyan mint Fluor kezet foghatnak ..
Igaz nem ismerem őket személyesen de nagyon irritáltak őt ketten a hideg kiráz amikor meglátom SP-t és hánynom kell ..
Hát és nem istudom hogy hogyan lehet nekik rajongóik ...
Ennyire szeretni nyomikat
igy mennék át a fején
Hát ez a véleményem
Komolyan mondom már ilyeneket is engednek szerepelni TV-ben mint SP ?? Ilyen nyomikat??
Ugyanolyan mint Fluor kezet foghatnak ..
Igaz nem ismerem őket személyesen de nagyon irritáltak őt ketten a hideg kiráz amikor meglátom SP-t és hánynom kell ..
Hát és nem istudom hogy hogyan lehet nekik rajongóik ...
Ennyire szeretni nyomikat
Hát ez a véleményem
2013. június 02. 19:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én egyáltalán nem vagyok SP rajongó, szerintem nagyon nyálasak a szövegei, viszont, mint fotóst nagyon is elismerem, mert nagyon szép és igényes képeket készít. Szerintem jót tett a hírnevének, hogy lemondott a zenei karrierjéről vagy legalábbis szünetelteti
2013. június 04. 17:54
Egyáltalán nem szeretem sőt.. inkább hagyjuk tök gáz huuh kiráz a hideg bahh
2013. június 15. 13:57
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
2013. június 16. 19:50
|
|
RecklessBambievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 122 Csatolások: 14 Azonosító: 203802 offline
|
hát nem is tudom mi a véleményem róla. 2x voltam koncerten,sőt névre szóló autogramom is van tőle de még mindig nem tudom hova rakni xD
2013. június 21. 15:11
|
|
Ladike 007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 95 Csatolások: 62 Azonosító: 178618 offline
|
Nem szeretem...
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.