Ada, Ben és Zola, a három műsorvezető új rovattal vár mindenkit az Interaktív című műsorban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új rovattal indul a VIVA híres műsora
2010. augusztus 29. 16:19
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
szerintem már nem annyira sikeres a megasztár :S
1 felhasználónak tetszik:
mano2
2010. augusztus 29. 16:20
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Én az X-Faktort sokkal jobban szeretem. A Megasztár már egy kicsit uncsi nekem, de azért nem vészes... -.-
1 felhasználónak tetszik:
mano2
2010. augusztus 29. 16:33
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12648 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Egy rakat sz*r a magyar viva és a magyar mtv is. ilyen olyan valóságsók, sorozatok, rajzfilmek, southpark, szekszi vagy nem - minden van, csak zene nincs - ha még mégis elcsíp az ember pár videoklippet, abban sincs köszönet.
Hol vannak a színvonalas zenék? A VH1-on fél óra alatt több jó klip megy, mint a 2 magyar zenecsatornán összesen egy nap.
Szerk: Felesleges még egy "valamivel töltsük ki a műsorídőt' izzadtságszagú műsor.
Hol vannak a színvonalas zenék? A VH1-on fél óra alatt több jó klip megy, mint a 2 magyar zenecsatornán összesen egy nap.
Szerk: Felesleges még egy "valamivel töltsük ki a műsorídőt' izzadtságszagú műsor.
2010. augusztus 29. 16:37
ööö nem kötekedésnek szánom de ha megvizsgáljuk a cikk címét (nem a cikk íróját sértegetem) "Új rovattal indul a VIVA híres műsora" szóval a vivát sosem szerettem de mikor emo hétvégén benyomták Mansont na akkor állt meg az ütő bennem. Innentől kezdve felőlem bármilyen műsort csinálhatnak tudom hogy milyen lesz a színvonala
2010. augusztus 29. 17:11
|
|
Panna_0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.21. Hozzászólás: 312 Csatolások: 85 Azonosító: 125593 offline
|
szerintem is jobb az X-Facktor de ez is jó^^
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.