The Rasmus
2010. augusztus 30. 00:12
knightrider2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 38 Csatolások: 168 Azonosító: 37730 offline |
THE RASMUS FOREVER!!!
2010. szeptember 03. 18:40
szegedcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.31. Hozzászólás: 72 Csatolások: 3 Azonosító: 128533 offline |
Ezen én is ott voltam 28-án. Nagyon-nagyon jó koncert volt, még az esőben is. Szerintem iszonyat jól nyomták. Legalább is én végig ugráltam és énekeltem. Szóval iszonyatosan jó volt!!!
Nekem csak 3 képem van, mert csak telefont vittem és azzal nem lehetett olyan jót.
Lauri nagyon cuki volt!
Nekem csak 3 képem van, mert csak telefont vittem és azzal nem lehetett olyan jót.
Lauri nagyon cuki volt!
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 16. 22:49
shadowcatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 131088 offline |
Istenem, milyen csodálatos volt életem 2. The Rasmus koncertje! Persze az első is, ami pont lakóhelyemen, Debrecenben volt
Irtó jók élőben, nem tudom miért mondja az ellenkezőjét az aki mondja... Imádom az energiájukat... Ahogy Lauri ugrál a színpadon az valami fantasztikusan lökött, nekem nagyon tetszik! Egyes énekesek bezzeg csak állnak fapofán a mikrofon előtt, mint akik karót nyeltek.
Hihh én is végigtomboltam az egészet... Annyira nem volt egyensúlyérzékem hogy folyamatosan elbotlottam a körülöttem lévőkbe, már-már azt vártam mikor ugrik nekem az egyik és vág kupán XD A végén egy nő vállába kellett kapaszkodnom, miközben ugráltam, ami miatt természetesen bocsánatot kértem tőle utólag
Irtó jók élőben, nem tudom miért mondja az ellenkezőjét az aki mondja... Imádom az energiájukat... Ahogy Lauri ugrál a színpadon az valami fantasztikusan lökött, nekem nagyon tetszik! Egyes énekesek bezzeg csak állnak fapofán a mikrofon előtt, mint akik karót nyeltek.
Hihh én is végigtomboltam az egészet... Annyira nem volt egyensúlyérzékem hogy folyamatosan elbotlottam a körülöttem lévőkbe, már-már azt vártam mikor ugrik nekem az egyik és vág kupán XD A végén egy nő vállába kellett kapaszkodnom, miközben ugráltam, ami miatt természetesen bocsánatot kértem tőle utólag
2010. október 18. 16:02
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline |
Nagyon ott lettem volna azon a koncerten!
Köszi a képeket.
Köszi a képeket.
2010. november 12. 22:39
mica24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 136200 offline |
életem 2. the rasmus koncertje nekem is iszonyatjo volt:)))az elsore már csk homájosan emléxem,mert még fiatalabb voltam:P
akor lauri fekete puloverbe volt és szentem be volt rugva:)
nahát a második nagyon jo volt:))
felemeltek,és ott feküdtem a tömegen,eszméletlen érzés volt:))ahogy néztem laurit,h h énekel:))meseszép volt:P:)
na hát várom a következő koncertet,majd énis fejbedobom egy szemcerkával,vagy 1 karkötővel:))
felemeltek,és ott feküdtem a tömegen,eszméletlen érzés volt:))ahogy néztem laurit,h h énekel:))meseszép volt:P:)
na hát várom a következő koncertet,majd énis fejbedobom egy szemcerkával,vagy 1 karkötővel:))
1 felhasználónak tetszik:
ILoveTheRasmus
2011. augusztus 10. 19:43
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2619 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline |
Köszi a képeket nagyon jók!!
2011. augusztus 12. 14:06
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2619 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline |
Na basszus Én is nyitottam egy ilyen topikot...
2011. augusztus 12. 14:49
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Idézet (a7xforever @ 2011.08.12. 14:06)
Na basszus Én is nyitottam egy ilyen topikot...
Ömm, de a Te topicod beszélgetős, ez meg képes
2011. augusztus 12. 17:31
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.12. 14:49)
Ömm, de a Te topicod beszélgetős, ez meg képes
Tényleg, de hülye vagyok
2012. január 30. 00:58
Idézet (mica24 @ 2010.11.12. 22:39)
életem 2. the rasmus koncertje nekem is iszonyatjo volt:)))az elsore már csk homájosan emléxem,mert még fiatalabb voltam:P
basszus mica ahogy olvasom a komidat majdnem elkapott a sírás mivel még sajnos egy koncerten sem voltam és nem tudom hogy mikor jönnek vagy hogy jönnek-e : | de isteni érzés lehetett : D és már tudod mivel dobnád meg ; D az jó jel ; )
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni