Selena Gomez és David Henrie újra együtt?
2010. augusztus 31. 12:53
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
dejó lenne ha megint járnának
2010. augusztus 31. 13:11
Nick Jonas is elmehet a sunyiba.döntse már el,mit akar Selenától. egyszer szereti,járnak egy ideig,aztán Nick szakít. mint mindig. nem akarom én Nicket sem bántani,nehogy félreértés essék. de azért jó lenne,ha eldöntené,mit is akar.
2010. augusztus 31. 13:13
a jonasból nekem mindig nick jött be de de már őse tudja kivel akar járni én szerintem inkáb ezér Daviddel járjon de ők tudják
2010. augusztus 31. 13:42
|
|
kriszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 130578 offline
|
szerintem attol hogy most ezen a képen egyűtt vannak nincsen kőztűk semmi csak barátok de nick miota hajt selenára mert én már ugytutam hogy jártak vagy 2 de nick dobt őt akkkor most mért akkarna megint őssze jőni nick selenával szerintem ez csak plegyka
2010. augusztus 31. 13:53
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
hát sztem nem igaz
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: