Cápákkal úszott Varga Viktor
2010. szeptember 04. 18:54
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
durva de bátor teett
2010. szeptember 07. 01:17
|
|
*S*Star* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.04. Hozzászólás: 760 Csatolások: 0 Azonosító: 95033 offline
|
Mindig bírom, ha valaki jótékonykodik. Szerintem ez igazán szép dolog. Ráadásul nem kell feltétlenül pénzben gondolkodni...ha valaki segíteni akar, tud máshogy. Hiszen sok család csak éppen kijön a havi fizetésből.
De ha valaki pl. szereti az állatokat, és szeret segíteni rajtuk. Ott vannak a menhelyek. Lehet menni sétáltatni kutyákat...az tényleg nem kerül semmibe.
De ha valaki pl. szereti az állatokat, és szeret segíteni rajtuk. Ott vannak a menhelyek. Lehet menni sétáltatni kutyákat...az tényleg nem kerül semmibe.
2011. augusztus 10. 20:47
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
eszti29 azért elég kedves vagy.. tudom hogy poénból mondtad de akkor is ! Merész ez a Varga Viktor , én még 5 millióért sem merném megtenni.. habár ha igen akkor előtte 100× átgondolom érdemes-e !!
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: