Milyen parfümöt használsz?
2010. szeptember 04. 16:08
Én a jól bevált Chanel Chance-omat.

2010. szeptember 04. 22:00
Pár hete kaptam egy J.LO : Miami Glow-t, szerintem egész okés illata van, illetve ami az abszolút kedvencem, az a Bond Girl 007

2010. szeptember 04. 22:04
Paris Hilton (a sima első parfümje)
van egy itthon meg egy Pesten, ha pedig csak itthon vagyok (nyáron), az egyiket viszem magammal a kistáskámban.
Nagyon válogatós vagyok illatok terén, szinte csak a gyümölcsösek jönnek be, illetve az édes illatok közül néhány. A tömény virágillatokat nem szeretem.
Ő az:
van egy itthon meg egy Pesten, ha pedig csak itthon vagyok (nyáron), az egyiket viszem magammal a kistáskámban.

Nagyon válogatós vagyok illatok terén, szinte csak a gyümölcsösek jönnek be, illetve az édes illatok közül néhány. A tömény virágillatokat nem szeretem.
Ő az:
2010. szeptember 04. 23:05
ezek sorakoznak az asztalomon

2010. szeptember 04. 23:07
![]() |
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4803 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 ![]() |
Nekem van egy névtele, amit a legjobban szeretek, meg egy avonos azis nagyon jó + egy B.U. meg egy ilyen nyanyás illatú, de azt nem használom xDD
2010. szeptember 04. 23:24
Én amolyann olcsókkal is megelékszek. Szeretem az édes illatúakat. Most Pony Clubbos van, epres illatú. Akinek megmutattam, azoknak mind tetszet, és muszáj volt magukra fújniuk. Amúgy ezt szoktam általában nyáron magammal vinni valahová.. De egyébként Hannah Montana Gotta Rock kölnit is szoktam használni(vagyis a kis üvegest). Ezek édes illatúak.
Van még egy, amit anya kapott ajándékba, neki nem tetszett az illata, és én megkaptam. J Del Pozotól a Halloween nevezetű parfüm. A parfümmel együtt a dobozban egy habfürdő és testápoló is volt, mind imádom. A parfüm az kissé sárgadinnyés illatú.
Na igen, és még van egy jó illató parfum, Bahia Sunset. Ezt imádom, a barátnőmnek volt ilyen, párszor befújtam vele magam, az utolsó képen a narancs színű bal oldalon a legelső. Ilyet én is be akartam szerezni, de nem találtam sehol. Majd egyszer
Amúgy az első kép a Halloween parfüm, a második a HM-es, a harmadik a Bahiás.
Van még egy, amit anya kapott ajándékba, neki nem tetszett az illata, és én megkaptam. J Del Pozotól a Halloween nevezetű parfüm. A parfümmel együtt a dobozban egy habfürdő és testápoló is volt, mind imádom. A parfüm az kissé sárgadinnyés illatú.
Na igen, és még van egy jó illató parfum, Bahia Sunset. Ezt imádom, a barátnőmnek volt ilyen, párszor befújtam vele magam, az utolsó képen a narancs színű bal oldalon a legelső. Ilyet én is be akartam szerezni, de nem találtam sehol. Majd egyszer

Amúgy az első kép a Halloween parfüm, a második a HM-es, a harmadik a Bahiás.

2010. szeptember 04. 23:36
![]() |
kdori90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 19 Azonosító: 131174 ![]() |
Moschino: Funny <3
Tom Tailor: Ocean
Tom Tailor: Ocean

2010. szeptember 05. 02:09
![]() |
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 ![]() |
Idézet (Cynthia @ 2010.09.04. 22:00)
Pár hete kaptam egy J.LO : Miami Glow-t, szerintem egész okés illata van, illetve ami az abszolút kedvencem, az a Bond Girl 007 

A Bond csajszit én is nagyon szeretem

2010. szeptember 05. 02:19
most kaptam meg Beyonce-Heat c. parfümjét
de azelőtt volt Britney Spears : Believe,Curious , Avril Lavigne; Black Star, Mary-Kate and Ashley Olsen, Naomi Campbell

2010. szeptember 05. 11:59
![]() |
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 ![]() |
ezt annyira jó a ekdvencem,más nem kell

2010. szeptember 05. 12:06
Bruno Banani - Pure Woman
Christian Aguilera
White Summer
Christian Aguilera
White Summer

2010. szeptember 05. 15:15
![]() |
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 ![]() |
Volt Christina Aguileram, Just Cavalli - Her, Puma - I'm going-om, Puma Jamaica 2-m, Pussy Deluxe-om, Mexx (az a kis szivecskés) és most Puma Flowingot használok. Ezekből az első három a nagy favorit

2010. szeptember 08. 08:59
Én nem használom márkás parfümöket, mert felesleges drága pénzt kidobni érte. Nekem megteszi az ilyen eurós boltban vásárolt olcsó termék is. Lényeg, hogy jó illata legyen. Én csak onnan vásárolok parfümöt, az enyém Chavez Adic nevű. Valamint ezen kívül a tescos sprayt használok, aminek a neve Lilac. Iszonyú jó illata van.
2010. szeptember 08. 09:20
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
1. Thierry Mugler: Angel
2. Helène Darcy: Basalt
3. Cèline Dion: Belong (?)
4. The rock muse
2. Helène Darcy: Basalt
3. Cèline Dion: Belong (?)
4. The rock muse

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Sokak szerint nem volt jó passzban.

Selena Gomez a rajongóinak: "Hazudtam nektek"
Selena Gomez a rajongóinak: "Hazudtam nektek"
Őszintén vallott a sztár.

Oscar-díjátadó 2023: így jelentek meg a sztárok a vörös szőnyegen
Oscar-díjátadó 2023: így jelentek meg a sztárok a vörös szőnyegen
Sok-sok különleges outfit.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.